Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (177)
Raspunsuri - Pagina 10
300 spune:
Valy te rog activeaza-ti PM sau intra pe mailul comun si vezi ca am acolo id de messenger. Poate imi dai tu add pe mess ca asta voiam sa fac
.
Pm se activeaza din profilul personal.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
anamona spune:
ada, am zis eu undeva vorbiti neaparat cu monica si spuneti-i ce am scris eu aici? bineinteles ca nu.
am obosit sa ma tot explic.....incepe sa fie dureros chiar si pentru mine, de 3 zile ma gandesc non stop la cum ar putea sa ii fie bine monicai, am selectat 2 idei tocmai in pentru a nu bulversa dar si alea au fost hulite pe nedrept si am fost acuzata ca intru cu buldozerul in viata ei....
sa nu caracterizez asta rautate? de cata toleranta mai pot da dovada?
gaia.nevia spune:
bine. scuze. incercam doar sa spun ca Monica ar putea trece prin stari si trairi pe care noi nu avem cum le intelege.
Eforturile in directia alaptarii o pot ajuta si sigur o vor ajuta cand le va cere, insa eu cred ca in momentul acesta niste rugaciuni ajuta mai mult decat sa ne ciondanim noi.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia bine. scuze. Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
nu asteptam scuze cum nu am pretentia nici la multumiri
insa nimanui nu ii place sa fie acuzat pe nedrept....
hai sa facem cu toatele un pact: inainte de a posta un dezacord cu o anumita idee, hai sa citim mai cu atentie, poate chiar si de 2 ori ideea respectiva: in felul asta putem evita ne mai incarcam cu energie negativa (vezi cazul tau...3 zile ai stat cu postarea de azi in cap) si nici nu mai provocam suparare inutil...
LE: uite dovada ca e pe nedrept:
asta am si scris zilele trecutea:
- nu trebuie sa mergem buluc la ea
- nu trebuie sa ii dam sfaturi decat daca le cere expres, altfel ii facem mai mult rau
- ma rog tot timpul penmtru ea si bebe
- mai mult aseara nu dadeam niciun sfat: doar intrebam din curiozitate care e motivul medical (pentru ca sunt 100% convinsa ca doctorii stiu ce fac) pentru care nu au lasat-o sa puna bebe la san.... inca nu stiu raspunsul si nici nu am reusit sa gagsesc pe net raspunsul, o sa intreb privat un doctor...
gaia.nevia spune:
da, anamona, doar ca ai insistat atat de mult cu alaptatul, pe un ton care nu admite replica, incat mai multe persoane au simtit nevoia sa-ti dea o replica...
desi sunt absolut sigura de bunele tale intentii.
uite o sa va povestesc cum m-am simtit eu in seara in care s-a nascut radu, poate intelegi de ce am intervenit.
sarcina cu radu nu a fost planificata. a venit pe neasteptate, cand ma simteam mai vinovata ca l-am lasat pe Teo si m-am intors la munca. Doream amandoi doi copii, dar eu cel putin, nu acum.
Sarcina cu radu a fost si dificila (asa cum este si el acum) si m-a solicitat foarte mult, in detrimentul lui Teo, ceea ce a facut sa creasca sentimentul de vinovatie.
Poate trebuia sa maduc la psiholog atunci, dar n-am avut timp.
Deci, cand s-a nascut radu, desi ma simteam perfect fizic, aveam lapte deja de vreo 2-3 luni si nici macar epiziotomia nu ma deranja, NU AM PUTUT sa ma duc sa-l vad pe radu.
Am simtit nevoia sa dorm. M-am ascuns ca sa zic asa.
Am dormit cu nesimtire de la 11 pana la 5 a doua zi. M-am odihnit. Nu am putut pur si simplu sa ma duc sa-l vad la 12 noaptea. Nici la 3. As fi vrut sa fiu acasa cu Teo. De 12 luni deja.
Dimineata la 6 m-am dus odihnita, si calma. Cand am simtit eu ca pot. Precis e de condamnat. Dar atata am putut eu sa fac in ziua aceea.
Sentimentele de vinovatie au persistat in prima luna, de cate ori Teo plangea cand il puneam pe Radu la san... apoi am reusit sa ma bucur si sa vad ca este mereu mai multa iubire in noi decat credem.
Gata deci cu divagatiile. Va pup, iesim.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
lala77 spune:
Neata!
Nausica, bravo Aniei. Cum ai ochi si la spate!![]()
Joy, felicitari pt primii pasi!
C.Valy, daca n-ai avea destul lapte cel mai probabil bb n-ar adormi la loc ci ar tot lua anul, l-ar lasa , apoi iar ar trage si tot asa, fiind nemultumit, evetual ar plange. Daca e adoarme la loc, e ok cred. Pur si simplu unii copii se trezesc noaptea. Si Anna se trezeste noaptea insa nu de foame, ci degeaba. Cred ca viseaza, sau se mai misca si mai da cu capul de pat; eu ii dau suzeta si ii spun vreo 2 cuvinte si se culca la loc. Probabil si la voi se trezeste si din alte motive. Insa cred ca laptele ii ajunge, in special ca suge mai des.
Anna merge de o manuta; si ii place la nebunie. I-am luat niste papucei f usori de la Mothercare (sunt mai mult totosi decat pantofi) si merge si pe afara.
Si de vreo 2 zile pune telecomanda la ureche si spune "tata". Tati al nostru nu e in tara de o luna si ea cred ca a auzit-o pe Alice la telefon.
Si face "pa-pa" si apoi se strica de ras si bate din palme-cred ca se felicita singura
.
Moni, ma bucur ca tu si bb snteti mai bine. Refacere rapida!
Fug sa hransc gasca si revin.
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia da, anamona, doar ca ai insistat atat de mult cu alaptatul, pe un ton care nu admite replica, incat mai multe persoane au simtit nevoia sa-ti dea o replica... desi sunt absolut sigura de bunele tale intentii.uite o sa va povestesc cum m-am simtit eu in seara in care s-a nascut radu, poate intelegi de ce am intervenit. sarcina cu radu nu a fost planificata. a venit pe neasteptate, cand ma simteam mai vinovata ca l-am lasat pe Teo si m-am intors la munca. Doream amandoi doi copii, dar eu cel putin, nu acum. Sarcina cu radu a fost si dificila (asa cum este si el acum) si m-a solicitat foarte mult, in detrimentul lui Teo, ceea ce a facut sa creasca sentimentul de vinovatie. Poate trebuia sa maduc la psiholog atunci, dar n-am avut timp. ![]() Deci, cand s-a nascut radu, desi ma simteam perfect fizic, aveam lapte deja de vreo 2-3 luni si nici macar epiziotomia nu ma deranja, NU AM PUTUT sa ma duc sa-l vad pe radu. Am simtit nevoia sa dorm. M-am ascuns ca sa zic asa. Am dormit cu nesimtire de la 11 pana la 5 a doua zi. M-am odihnit. Nu am putut pur si simplu sa ma duc sa-l vad la 12 noaptea. Nici la 3. As fi vrut sa fiu acasa cu Teo. De 12 luni deja. Dimineata la 6 m-am dus odihnita, si calma. Cand am simtit eu ca pot. Precis e de condamnat. Dar atata am putut eu sa fac in ziua aceea. Sentimentele de vinovatie au persistat in prima luna, de cate ori Teo plangea cand il puneam pe Radu la san... apoi am reusit sa ma bucur si sa vad ca este mereu mai multa iubire in noi decat credem. Gata deci cu divagatiile. Va pup, iesim. Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
ada, uite de aia e bun uneori un consultant bun de lactatie care sa stie ce sa iti spuna la timpul potrivit.
din prima faza ce sa inteleg? daca spuneam vreo ineptie mai intelegeam... altfel de ce sa simta nevoia sa se dea replica? sau poate din cauza ca unele persoane nu sunt de acord cu alaptatul dar le e teama sa o spuna fatzis, dar se simt totusi deranjate de orice postare categorica pro alaptat ... chiar nu inteleg de ce ai avea motiv sa dai o replica taioasa la ceva pro alaptat...
aici nu trebuie sa ne vedem de propriile persoane sau ne scuzam demersuri anterioare, ideea e sa fim constructive si sa invatam si pe altii din experienta si greselile noastre....
oricum nu ma deranjeaza replicile argumentate, dar acuzatiile pe nedrept da.
LE: ufff ce gust amar, parca era mai frumos sa cred ca nu s-a citit cu atentie
Nocom spune:
Neata dragelor,
Aseara i-am dat dariei 3 pastilute de dinti si a fost muuult mia bine. Nu a mai fost agitata noaptea si a dormit de la ora 22 la 9 dimineata!!!!!!

Multumesc din suflet babytza pentru ele!!!
We placut va doresc!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
Paula-Laura spune:
Buna,
In primul rand ma bucur ca Monica si bebelul sunt ok, sper sa stea impreuna cat mai repede! 

In al doile-a rand urez LA MULTI ANI boboceilor care au facut saptamana asta 1 anisor! - Andrey, Maria, Mara,Maia, Anna Sofia si Ruxandara Maria! Sa cresteti amri, sanatoru si frumosi si sa va ascultati mamicile!
Si La Multi Ani celor care isi serbeaza ziua de nume astazi 

eu am ramas sibgur a cu piticu de vineri, i-am dat lui tati invoire sa mearga in weekend cu baietii 

acum ma gandesc ce sa cer la schimb
Declar cu mana pe inima ca e mai usor la munca, cu tot strezul din perioada asta ![]()
Mihnea creste pe zi ce trece, a invatat sa zica "gata",a descpoerit ca poate sa tina 2 jucarii intr-o mana si sa vezi manevre
, in rest doar in picioare e toata ziua(tinut de mana)
Legat de olita (Angelynna, parca tu intrebai) -Mihnea face la olita si kk si pish daca il pun, nu cere insa(as vrea eu
) Dar ede obicei imi dau seama cand vrea la olita si il pun sa faca, insa trebuie sa ii dau ceva de facut , altfel se plictiseste si pleaca. La capitoulu sfaturi: olita sa fie pe masura lui (ii cumparasem una muzicala initial, insa era mult prea mare) si sa stea pe olita ca pe un scaunel putin mai inalt, astfel incat sa nu forteze sfincterul(asta e recomandarea unui chirurg pediatru) . Daca nu vrea sa stea, il dau jos, dar de obicei coopereaza.
Andy Mihnea are perioade cand mananca noaptea. Ii dau si asta este!
Acum intrebare cum aveti de gand sa modificati structura meselor odaat cu imlinirea unui an? (sau pe acolo) Ma gandesc ca nevoile lor cresc si nu se mai satura doar cu masa de fructe dimineata. Ar trebui sa introduc un mic deun mai satios si fructele sa ramana ca si gustare, dar ce sa introduc??
Voi cum aveti de hgand sa facet/ati facut deja??
Multumesc de rapunsuri !

Ma duc sa prepar pranzul.Azi fac paste pentru amandoi.
sa nu uit Ratonelu felicitari pentru dinti!
La mai multi cu mai putine dureri 1
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Paula-Laura spune:
mi-am adus aminte
Khristin -praful de la concertul Madonei a fost din...parc. concertul a fost dat intr-un parc, pe o chestie care acum o mie de ani o fi fost gazon. Au pus podea doar partial in pacr si iti dai seama ce s-a intamplat in momentul in care zeci de mii de oameni au calcate pe acolo! Mie una mi-a placut show-ul. Nu canta cel mai bine live, nu a fost cea mai buna organizare, dar modul in care se misca si toataorchestratia mi-a placut!
E adevarat ca am stat ceva mai in spate, unde muzica se auzea numai bine pentru noi, insa a doua zi am fost ragusita din cauza prafului.
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete