Burtici fericite de septembrie-octombrie (178)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Mai bag un mesaj scurt ca sa nu uit sa spun ca am vazut bebele Melaniei care este un scumpel. Si are si parul ala negru si destul de mare.
Proaspetele mamici, ati inceput sa le dati ceva de colici copiilor?

35+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Si inca ceva, nu am cumparat inca carucior. Recomandati ceva bun, frumos si ieftin la care sa am acces si eu din provincie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Mai bag un mesaj scurt ca sa nu uit sa spun ca am vazut bebele Melaniei care este un scumpel. Si are si parul ala negru si destul de mare.
Proaspetele mamici, ati inceput sa le dati ceva de colici copiilor?

Nu pt ca al meu nu då semne de colici..Doamne ajuta poate il ocolesc..am auzit ca sunt copii care decat se strang si se agita si decat måråie la colici deci nu neapårat så planga tare tare..Sa speram ca il ocolesc..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Lucia cand iti induce travaliul iti da oxitocina pe vena, un hormon care face ca uterul sa inceapa contractiile..acest hormon este eliberat in mod normal de organismul matern cand travaliul se declanseaza de la sine..dar atunci este altceva! organismul stie cat si cand sa secrete; ori daca ei baga oxitocina cand organismul nu este inca pregatit, nu cred ca-i asa bine..se spune ca contractiile sunt haotice (cand puternice, cand mai slabe..nu exista un crescendo) si mai dureroase..eu asa stiu;
plus si ruperea membranelor ar trebui sa declanseze travaliul..daca nu se intampla in 24 ore, "ajuta" ei cu hormonul acesta

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Alex multumim pentru vestile de la Katteryna
sa-i transmiti gandurile noastre bune si ca ne gandim la ea..sa fie totul bine!!!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Lucia cand iti induce travaliul iti da oxitocina pe vena, un hormon care face ca uterul sa inceapa contractiile..acest hormon este eliberat in mod normal de organismul matern cand travaliul se declanseaza de la sine..dar atunci este altceva! organismul stie cat si cand sa secrete; ori daca ei baga oxitocina cand organismul nu este inca pregatit, nu cred ca-i asa bine..se spune ca contractiile sunt haotice (cand puternice, cand mai slabe..nu exista un crescendo) si mai dureroase..eu asa stiu;
plus si ruperea membranelor ar trebui sa declanseze travaliul..daca nu se intampla in 24 ore, "ajuta" ei cu hormonul acesta

Mucias gracias

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

fetelor, sunteti niste dulci ca intotdeauna! sunt tare pe pozitie si "pandesc" contractiile acum!

asa una doua de incalzire.... Hai Katteryna!!

a si mi-a mai zis medicul ceva, din experineta lui de 5000 de nasteri cele mai slabe nasc mai usor....which is not my case ca sa zic asa.....asta justifica cel putin de ce avea omu o obsesie cu kilogramele...

data trecuta mi-a zis de blonde..tot din experienta ca nasc mai usor pt ca au tesuturile mai elastice etc... macar de mi-ar servi la ceva acest lucru!!!

39 de saptamani +3 fericita mamica de jucausa

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

uve 111.000 nu e chiar o situatie disperata , dar nu stiu sigur daca poti intra cu atatea trombocite in operatie. Problema nu este numai operatia in sine ci si vindecarea dupa. Cu trombocite putine sangele nu se mai coaguleaza cum trebuie si nici suturarile de tesut nu se mai fac ... iar riscul de a face dupa operatie o hemoragie e si mai mare.
La analiza asta (111.000) eu stiu ca nu este nevoie de concentrat trombocitar , DAR daca totusi ... sa stii ca pe sectia de hemato copii , atat sangele cat si trombocitele dupa ce se face compa de sange cu cel care va primi punga , sangele se iradiaza , tocmai ca sa elimine riscul unor infectii , complicatii , contaminari (e foarte complicat sa iti explic acum riscurile pe sectia hemato) si stiu sigur ca pe sectiile de adulti la operatii , aia au facut o fata cand am refuzat sangele pt sot ca nu era iradiat ...

Hai sa scoatem totusi asta din calcul ca mie nu imi prea place

Exista ceva naturist pe care l-am testat pe Emma , doar ca eu il bagam chiar inainte de 'concentratul trombocitar' , adica pe la 27.000 , si a functionat perfect doar de 2x pt ca organismul s-a obisnuit cu el ...
Este vorba de Pomesteen de la FLP . Incearca si poate ca te va ajuta. Nu stiu daca ai incercat si siropurile de 'coacaz negru' si sa iti faci in blender niste afine si fructe de padure amestecat cu ce vrei tu sa bei in fiecare dimineata .(le gasesti si congelate)

Nu uita ca tratamentele naturiste au un timp mai indelungat de reactie in comparatie cu celelalte ... chiar si la 'concentratul trombocitar' trombocitele cresc a doua zi (se dubleaza) si apoi scad a treia ...

Eu ce as face acum in locul tau. As incerca Pomesteenul max 2 saptamani si apoi as da putin sange doar pentru hemograma sa vad care e treaba si apoi pauza si as repeta faza daca merge cu 2 saptamani inainte de operatie ...
Te si sper sa gasesti solutia perfecta mai mult nu pot sa iti zic. Daca imi mai aduc aminte de ceva ...

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Diamar despre wrap...argumentele mele pro sunt cele gasite pe net; ei spun ca bb sta f bine acolo inca de la varsta de nou nascut (exista mai multe moduri de folosire a wrapului..daca te uiti pe site, arata acolo o pozitie buna si pt nn) pentru ca are pozitia din uter;

instinctul imi spune ca este un lucru bun si ca fetitei mele ii va fi bine acolo!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor ....

am sms de la crisbebe .... a plecat catre spital caci pierdea sange. e tare speriata ca nu-l mai simte pe bebe ..

cris, ne rugam ca totul sa fie bine!! Doamne ajuta. tinem pumnii sa fie totul bine cu alexutzu!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput