Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (89)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

gata sa inceput forumeala?

29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura B

Laura G, in cata vreme ti-a venit rezultatul de la testul de 3 ore? Neplacut rau testul asta: incheietura de la mana stanga o am vanata acum, dupa 4 intepaturi. Oricum cred ca ajung si eu la clinica de diabet (medicul de familie mi-a spus dupa ce a primit rezultatul de la testul de o ora ca "sunt dulce rau" si m-a trimis la testul de 3 ore... tocmai cand as fi preferat sa fiu si eu o acritura).

Nu va mai spun ca abia acum sunt ceva mai bine dupa raceala de saptamana trecuta. Iau un antibiotic si inca cateva medicamente contra tusei. Vreo 4 nopti am dormit doar cate 2-3 ore - ba din cauza tusei, ba din cauza atacurilor de panica. Numai bube-n f-----l meu! Noroc ca nu mai am decat 2 luni jumatate...

Imi poate trimite si mie cineva parola de la contul comun, va rog? Si, inca o data, rog pe cine face modificari la prima pagina sa ma treaca si pe mine cu un carutz roz, daca se poate. Multumesc.

Pup toate fetele.

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

ai trecuta in prima pagina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza burtici si mamici! Vin si eu la cafea, daca ma primiti! Ieri nu am putut fi cu voi, pentru ca am sarbatorit 6 luni de casnicie cu iubitul meu husband si deci...scumpul meu sot m-a plimbat pe la Sovata :))Azi programare la ginecolog...sa vedem cum se prezinta bebele! Abia astept sa vad ce mai face...Pupici dulci si va astept sa mai povestim!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu eram...
Andre buna cafeaua si ce binevenita e acum

azi a ajuns prietena mea la Brasov...asa ca azi cel tarziu maine imi vad caruciorul.. abia astept!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

la mine e 22:30 si nu pot sa dor si caut retete pe netma ia dileala stand degeaba dar tare-i bine

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Neatza burtici si mamici! Vin si eu la cafea, daca ma primiti! Ieri nu am putut fi cu voi, pentru ca am sarbatorit 6 luni de casnicie cu si deci...scumpul meu sot m-a plimbat pe la Sovata :))Azi programare la ginecolog...sa vedem cum se prezinta bebele! Abia astept sa vad ce mai face...Pupici dulci si va astept sa mai povestim!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

felicitari scumpa pentru cele 6 luni de acsnicie...la muuuuuuuuuuuulti ani fericiti!
si sa te intorci cu vesti bune de la eco...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Citat:

Neatza burtici si mamici! Vin si eu la cafea, daca ma primiti! Ieri nu am putut fi cu voi, pentru ca am sarbatorit 6 luni de casnicie cu iubitul meu husband si deci...scumpul meu sot m-a plimbat pe la Sovata :))Azi programare la ginecolog...sa vedem cum se prezinta bebele! Abia astept sa vad ce mai face...Pupici dulci si va astept sa mai povestim!

Camera lui Rares
Poze

felicitari pt cele 6 luni de casnicie multi ani inainte cu bine si linistiti si FERICITI
succes azi la medic

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

la mine e 22:30 si nu pot sa dor si caut retete pe netma ia dileala stand degeaba dar tare-i bine

Lasa ca e bine si asa...macar cu netul mai trece timpul!

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

camy, katy va multumesc tare mult pentru urari si bineinteles ca va dau de stire cu privire la noutatile despre bebelush!

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Citat:

camy, katy va multumesc tare mult pentru urari si bineinteles ca va dau de stire cu privire la noutatile despre bebelush!

Camera lui Rares
Poze

asteptam cu nerabdare dar eu am sa fug acusi ladar am sa citesc cand o sa fie la voi seara la mine dimineata

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput