Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (125)
Raspunsuri - Pagina 7
lauramar spune:
Astazi a fost prima zi de gradinita,este super incantata,au adus si un ponei chiar azi,cand am ajuns acasa m-a intrebat :acuma nu mai mergem la gradi? Mai sunt doi baietei care sunt copii unor prieteni de familie si e foarte fericita.Vestea cea mai buna este ca m-a angajat si pe mine ca educatoare 6 ore dupamasa,dimineata o sa fie o alta doamna.
Ne-am distrat de minune la nunta saptamana viitoare o sa primesc si un dvd cu poze si atunci o sa pun cateva,dar am o febra la picioare de abia merg,ce sa fac daca mi-a trebuit topaiala
toti prichindeii care merg la gradi sa se acomodeze cat mai repede si mamicile sa nu mai fie necajite ca va fi bine.
Crina_mio spune:
Salutare, salutare,
am aterizat si eu de la mare, tara ... si incep serviciul si eu o data cu prichindeii vostri. pe toti, reacomodare /acomodare usoara celor care trec deja in clasa a 2-a si celor care sunt in primul an.
N-am reusit sa citesc decat ultimele pagini si nici poze n-am vazut, dar recuperez de maine
pup stupul vesel
riloasa spune:
Am avut botezul lui Stefan, si a fost super frumos. Nu a plans decat putin in apa si atat. A stat toata seara treaz, nu prea doarme ziua. Mihai s-a distrat cu copiii pana a picat lat. Joi plecam la Turci si am de facut bagaje. O sa pun poze cand ne intoarcem. Eu lui Mihai ii dau lapte bio de la Dorna si ii place foarte mult. Bea si 1,5 litri pe zi.
Roxana, mai repeta exudatul ca si eu am patit la fel si a doara oara nu a iesit nimic. Eu stiam ca al meu nu avea de unde sa iaba si eram convinsa e gresit.
laura_oana spune:
bunaa dimi
cafeaua e gata..deci poftiti la ea!
de 2 zile a foarte matinal Edy...azi mai matinal ca ieri la 7 fara 15 a fost in picioare. si eu asa as mai .
Riloasa bine ati revenit, felicitari pt micutul crestin si drum bun, vreme frumoasa si distractie la maxim la turci.
Crina_mio bine ati revenit ! asteptam poze.
Laura..cred ca au fost foarte incantati de ponei ..ce idee super.
aaa si felicitari "duamna" educatoare!
Ada...cunosc asa de bine repertoriul acesta de ma scoate mereu din sarite. dar la noi e din partea socrului.
si tot de la el am primit "mustrarea" urmatoare:" ai facut din copilul asta (Edy) un papagal..prea le stie pe toate!!!"
deci stai linsitita nu esti singura.el in loc sa se bucure ca il invata cineva ceva..ca de la el nicidecum nu invata nimik..a considerat ca Edy e un papagal!
revin mai deseara ...azi fac bulion la mama.
aaa uitasem:
Edy a facut kk normal ( zic eu) si a baut si lapte aseara si acum de dimineata.sa speram ca a trecut cu bine.nu a mai vomitat.
paxela spune:
pupam fetele,
noi suntem prin Sibiu, o bineventa plimbare , mai avem 2 zile aici , un oras superb de altfel
copii sunt binisor, Deliuca tuseste putin dupa vizita in turn, unde era praf deci probail alergie si de la el, dar deja nu ma mai mir , astept sa facem 5 ani sa aflam exact tot ce avem
saptamana trecuta am patito iar cu ea de am stat 3 ore in spital de la un cabinet la alul, pt o alta minune de alergie, am vazut-o dupamasa 2 bubite pe burta, ciudatele, zic da a mancat iar ceva , dimineata se inmultisera si pe burta si pe spate si pe maini si pe picioare, mare parte din ele cu lichid.... am zis ca e varicela, dar sa dovedit a fi alergie la intepatura de insecte ca dasta nu mai avusese
si uite asa ne distram noi, sa nu ne plictisim
laura_oana spune:
Paxela....sa aveti parte de inca 2 zile minunate la Sibiu.poate la intoarce pui poze si ne povesteti mai multe de voi.
pupam Deliuca care vad ca face cam la fel ca Edy..dar noi nu am ajuns la spital pt ca mereu stiam de la ce facea: tantari, purici, furnici si mai stie Dumnezeu ce alte gaze. la noi trece cu Aerius ( Peritol doar la indicatia medicului..la operatia lui la stomacel am inteles ca nu pot sa ii dau fara sa imi zica Dr ..poa` sa faca hemoragie interna..daca tin eu bine minte)dar Aeriusul nu lipseste din casa , mixtura mentolata, si Edy cum face ditamai basicile le sparg ca se invinetesc si se umfla tare si il dor, si dau cu spray de arsuri.apoi pe cicatrici dau cu bitter suedez( e facut din vreo 32-sau 39 plante) care de altfel nici el nu imi lipseste din casa..e bun cicatrizant si asa am sacapat de o parte din cicatricile de la varicela si e bun in multe alte chestii( gen dureri de orice fel, vanatai, zgarieturi, diaree si voma si muulte altele)
va pup si aveti grija de voi.
roxanici spune:
Ada, o sa mi-o iau pe cocoasa dar sa stii ca intr-o oarecare masura sunt de acord cu bunicul, mai putin datul jucariilor ca recompensa pt o fapta buna.
Si eu am cugetat la subiectul jucarii (kiti stie) si la cate tone de jucarii primesc copiii nostri si pe cate din ele le apreciaza destul cat sa fi meritat efortul de a le cumpara, si cat de mult si le-au dorit inainte de a le dobandi. Asta nu e neaprat vina lor, pt ca oricum ii inundam cu jucarii si nu apuca sa si le doreasca.
Cred ca ar tb sa ajustam cantitatea de jucarii la apetitul copilului....de ex rares se joaca cu toate jucariile pe care le are, le ia pe rand, masinute, cuburi, puzzle, trenulete, plastilina....ma rog, io le am puse in cutii pe categorii si le pun una peste alta astfel incat el umbla doar la doua. Dupa o vreme le schimb si iaca jucarii noi. Dar cred ca daca ar fi fost distrugator sau ar fi preferat sa se joace altfel, stiu si io, sa ii placa sa ii citesc mai mult sau sa joace fotbal toata ziua, poate nu luam atat de multe.
ma rog....astea is gandurile mele.....
Riloasa sa va fie de bine botezul. am repetat exudatul, astept rezultatul (nush de ce tb sa dureze 3 zile pana il obtin)
Lauramar, ce bine, ce frumos. Succes la gradi si spor la lucru
Alexa, sejur placut in continuare si cat mai putine bube.
of... ce sa zic....a ramas raresu la gradi cu ochii inlacrimati, apoi am intrat cu el in clasa unde s-a bagat in niste dulapuri cu jucarii, apoi m-am furisat afara (ca asa mi-a zis educatoarea, eu nu as fi vrut asa)....vad deznodamantul dupa masa....sper sa nu ma sune mai devreme.(abia acu incep sa inteleg ce inseamna: "numai mama sa nu fii")
laura_oana spune:
rox...de ce sa ti-o iei pe cocoasa??asa cum ai pus tu problema sunt de acord cu tine!si eu ii ascund din jucarii lu` Edy si apoi fac schimbul si vaaai ce placere pe el ca are jucarii noi sau acum de ex isi aduce aminte de el si le recunoaste pe toate.dar la ce harababura e si asa in casa daca i le las pe toate nu as avea pe unde calca si plus de asta se plictiseste repede de ele si le si distruge.imi place ca macar a reusit sa se abtina sa nu ma rupa cartile lui cu animale.
Rares cred ca e bine mersi la gradi..mai mult ai ramas tu cu imaginea ochisorilor inlacrimati ..intiparita bine in minte..cunosc senzatia si starngerea de stomac..dooamne ce imi venea sa ma intorc dupa el sa il iau acasa.
cam atat ...ne imbracam iesim putin in parc si apoi la mama la bulion.
loradin spune:
Buna dimineata,
dupa mult ,mult timp am revenit(merit rosiile).
Sunt in 36 de saptamani si dupa spusele doctorului pe 19 sau pe 22 sept sunt programata pentru cezariana.Am emotii cum nu credeam ca voi avea vreodata.
Sarcina a decurs normal(greu dar fara probleme).Se pare ca si-a spus si varsta cuvantul.Greturi pana la 6 luni,apoi dureri de spate acum iar greturi.O feerie!!!!
Colac peste pupaza de 2 luni de zile doctorul ma tine ca exista o diferenta de 3 saptamani intre caput si corp(capul mai mare)Desi ma asigura ca neurologic nu ar fi nimic, indoiala ma ucide.Am bazait,m-am omorat acum incept sa ma resemnez. Cu capul mare sau nu,e al meu!!!!
Despre Ana ce sa va zic....E fata mamii frumoasa si desteapta ! Isi asteapta cu drag fratiorul,face planuri peste planuri.
Asa ca dezvoltare....e tot slabutza dar s-a inaltat.Facem pisu la olita de vreo doua luni.Se sterge singura ,isi arunca singura olita,se imbraca se dezbraca singura.Mi-a fost de mare ajutor perioada asta.Ma face elefant in fiecare zi insa nu uita sa ma ajute sa ma dau jos din pat,sa ma spele cu dusul la baie,sa-mi ridice pantalonii,sa-mi puna sosetele.....E un inger de copil!! Da stiu....nu-i frumos ce fac....imi laud singura copilul ...insa va jur....nu ma supara cu nimic. In casa nici nu o simti .....afara nu e nevoie sa-i repeti de doua ori acelasi lucru. Mama-soacra de multe ori se pune pe bocit de dragul ei.Incerc sa nu mi se urce la cap desi f greu reusesc.Adora faptul ca sunt acasa cu ea si nu e zi de la Dumnezeu sa nu-mi spuna "Mami te "iubec" mult de tot!!!!! Ma mangaie ,ma ciupeste de obraji spunandu-mi ca ii vine sa ma pape toata. Gata! Ma opresc! Voiam doar sa strig in gura mare ce copil minunat am! Stiu ca aici o pot face fara sa fiu judecata!!
Va pupacesc si promit sa va tin la curent.De acum stau acasa si voi avea mai mult timp liber.
Pup tot stupul
ralualexandrei spune:
Loradin,m-a impresionat mesajul tau. si pt micutza ta asa dulce.
Nastere usoara!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!