Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (125)
Raspunsuri - Pagina 6
elpower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanici Noh, totusi...ma gandeam io ca nu imi place ca vine marti, 1 sept si marti..... am fost la dr cu exudatu lu rares, care dr zice ca e destul de rarut ce i-o iesit si ca rares e asimptomatic si ca in niciun caz nu bagam antib in el acum. Mi-a dat aviz de intrare in colectivitate....deci maine la gradi?!?!?!?! (sa vedem ce se mai inampla peste zi ca se pot schimba multe). |
Curaj gaina, ca te tai!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
"Asta înseamna îmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gânduri care sa le poti prezenta si sa le poti învalui în rugaciune."
laura_oana spune:
ela...bine ai revenit! pupam Theuta frumoasa si "rasfatata" cat despre faza cu copilul mulatru..no coment!super tare am ras cu pofta.
roxi ....iti zic la fel ca ela: curaj gaina, ca te tai!
dar ce i-a iesit de fapt la exudat lu Rares?
carmen ...Teodora e o curajoasa ..daca nu a plans ..gata ..ai fata mare ca doar e in clasa a 2 !!!cred ca emotiile au fost mai mari la voi decat la fata!
azi am fost la gradi sa intreb cand tre sa fac cerere pt la anu la gradinita.( sa prindem loc si noi) si directoarea mi-a zis ca abia in ianuarie primeste cererile pt anul 2010.si pe drum imi zice Edy ca el nu vrea sa meraga la gradinita el vreasa stea acasa la buna Ani ( mama...care are servici si nu poate sa stea cu el).
si acum la intrare in casa a inceput sa planga si sa faca figuri ca vezi doamne el nu se spala pe maini ca vrea sa stea asa murdar!~!!
l-am spalat fortat si plangeaaaa si urlaaa si la gata dupa ce l-am sters cu prosopul ce credeti ca imi spune:
se freca mana de mana si plangea
----" naa..uite ca mi-am pus jegu` la loc pe maini!!!"---
incapatanat pana in varful degetelor!!!!
laura_oana spune:
va pun repede o poerzie care ii place mult lui Edy:
Albinuta Zum Zum Zum...
Pleaca la plimbare acum,
Treaba ea si-a terminat
Si-o vacanta ea si-a luat.
Vrea sa zboare, drept spre mare
Sa stea intinsa la soare
Bagajul l-a aranjat
De nimic nu a uitat.
Grebla, sita, lopatica
Galetusa mititica, palaria, ochelarii
Cei rotunzi facuti din floare
Papucii si un colac, puse bine in rucsac
Albinuta Zum Zum Zum...
Iti doresc drum bun, drum bun!
laura_oana spune:
gabi...ii dau lapte de vaca de cateva luni( de la tarani..nu pasteurizat) si nu am avut niciodata probleme cu laptele asta..tot timpul il aduce proaspat e gustos si lu Edy ii prieste nu il vomita , nu face diaree, il bea cu pofta ( el bea orice lapte ii dau dar nu toate ii fac bine la burtica ..cu asta nu am avut probleme) persoana care il aduce e curata la fel si laptele si il aduce acasa la oameni dimineata cu masina imediat dupa ce il mulge( nu imi aduce numai mie). si nu am auzit pe nimeni sa se plaga de el.
de aia ziceam ca prima banuiala era laptele ( in idee ca poate au pascut ceva si a schimbat ceva la lapte) dar se pare ca nu e asta problema ci virusul care circula de ceva vreme prin oras!
carmenefr spune:
----" naa..uite ca mi-am pus jegu` la loc pe maini!!!"--- incapatanat pana in varful degetelor!!!! Laura mamica de Eduard Darius (22.03.2007) Poze Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau! |
ce tare a fost !
carmenefr spune:
Ela, tare de tot Thea...
Tanti mama lu' Rares, daca ai primit ok-u', fa-ti curaj si du baietu' la gradi!Ca tot te-ai pregatit emotional ...
laura_oana spune:
razi carmen ..dar pe mine ma scos din toti nervi .
bai frate dar cand i se pune lui pata pe ceva orice sau ca nu vrea sa faca ceva pai tre sa fie cum vrea el ca de nu..e jale...dar cand ma apuca pe mine "pandaliile" atunci e mai grav...
asa l-a apucat ieri zbacu prin pat ca el nu doarme ca nu ii e somn..pai si cand a adormit a dormit 4 ore neintors! dar lui nu ii e somn...la fel si acum sa vad cat doarme azi ca a plans ca el nuu face nani ca nu ii e somn ca el sta asa treaz in pat... si cascaaaa de i se rupea gura.
radcarmen spune:
citat din mesajul lui laura_oana razi carmen ..dar pe mine ma scos din toti nervi . bai frate dar cand i se pune lui pata pe ceva orice sau ca nu vrea sa faca ceva pai tre sa fie cum vrea el ca de nu..e jale...dar cand ma apuca pe mine "pandaliile" atunci e mai grav... asa l-a apucat ieri zbacu prin pat ca el nu doarme ca nu ii e somn..pai si cand a adormit a dormit 4 ore neintors! dar lui nu ii e somn...la fel si acum sa vad cat doarme azi ca a plans ca el nuu face nani ca nu ii e somn ca el sta asa treaz in pat... si cascaaaa de i se rupea gura. Laura mamica de Eduard Darius (22.03.2007) Poze Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau! |
Aoleeeeeeeeu, credeam ca numai berbecu meu ma scoate din toate mintile. A inceput si asta al meu cu incapatanarile si exact ce ii spun sa nu faca face, si da cu pumnu si arunca jucariile si striga in chineza la noi (asta e dupa modelul daca voi tipati tip si eu). Ce sa zic ca in continuare se cere in ultimul moment la pisu si musai doi stropi sa se pise pe el.
Sanatate la bolnaviori si bafta la cei ce incep "scoala".
Da ce virus secret are Rares mai Rox?
O zi faina!
gaia.nevia spune:
mda, apropos de jucarii... mi-a zis socrul azi una (l-a cam enervat Teo la masa, si la urma a aruncat painea pe jos, istericale de copil, banuiesc ca ati mai pomenit).
cica are prea multe jucarii, si nu le pretuieste. jucariile trebuie date conditionat. mananci singur, iti cumpar asta... pipi la oala, iti iau masinuta...
(saracu' barbatu-meu, asa o fi crescut el mare?! daca da, se explica neste chestii...)
asa o fi?! in aceste conditii, trebuie sa nu fi avut nicio jucarie inca. ca doar ne pisam pe noi si nu mancam singuri nici unii (adica nici radu nici teo)
care e varsta de la care incepi sa cumperi conditionat? sau e de la nastere... sugi bine, ia uite un magarus...
ce-o fi aia sa pretuiesti o jucarie, la varsta asta.
hmmmmmm.....
Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
tzuna spune:
Mult succes copilasilor care au inceput/reinceput cresa si gradinita. Noi suntem bine. azi si Maria a mers la bona si eu la lucru (pana acum vara asta nu a mai stat cu bona ca a fost plecata si ea saraca asa ca o luam cu mine sau o lasam cu o prietena). Nu a plans deloc desi i s-au umezit ochii. a spus singurica ca e mare si nu plange si ca mami vine repede de la serviciu ca o iubeste si gata. Sunt tare mandra de ea. Asa cum am fost cand a mers singurica cu poneiul in Parcul Tineretului. avem fetita mare si curajoasa.