Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 9
Adriana_78 spune:
Cleo, f. frumoasa pensiunea aia - peisajul minunat, si preturile f accesibile. Chiar as vrea sa mergem acolo la anul.
Cat ati facut cu masina? e destul de departe
Eu nu mai suport drumurile lungi cu masina, cu copii mici - desi sincer copiii nostri sunt f. cuminti in masina, insa e totusi obositor
Noi am fost acum la un hot. micut de 4*, cam la 23 km de Tulcea , preturi mai mari decat in linkul lui Cleo, zona insa f. frumoasa.
Era chiar pe malul Dunarii, si ce era frumos, ca avea o pajiste mare unde pasteau pajnic si cateva caprite si-un ponei, unde era si-un leagan american si-un tobogan si un foisor si se sfarsea cu o mica plaja, umbrita de niste salcii batrane -- f f frumos, era chiar idilic.
Mancarea n-a fost insa prea grozava.
Si biata Annika a tot avut febra. Nu curgea nasul, nu tusea, insa mereu febra.
Sambata dim. 39.3 - cum poti s-o tii intr-o camaruta de hot., cand afara era o vreme superba, si sora mai mare topaia de zor prin iarba.
Asa ca cu inima indoita ne-am dus pe micuta plaja - n-am putut s-o tinem departe de apa - eram disperata, copil cu febra 39 si, in pielea goala in apa - in fine, am zis Dumnezeu cu mila -- si febra s-a speriat si i-a scazut imediat, si a fost f bine dispusa - s-u jucat in nisip, in apa, cand treceau barci cu motor, se formau valuri - f frumos.
Noaptea insa febra s-a reintors, la fel de mare, 39,4 si iar scancete si invarteli in pat.
Dim. asta s.a trezit fara febra - sper sa fii depasit perioada, acum doarme deja de 2 ore jumate.
Ylari, eu as mai astepta - eu stiam ca cel putin 2 zile dupa data CM trebuie sa astepti cu testul, nu se vede imediat daca a prins sau nu
Simona, mult succes! parca ai zis ca si la Matei a durat mai mult- 8 luni sau cat, pana ai ramas
cateva poze din excursia noastra
POZE DELTA DUNARII
Adriana
cleo78 spune:
adriana, imi pare rau de febra. Probabil de la dinti?
Poza asta e dementiala: http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/DeltaDunarii2830August2009#5376027414297439810
Ma abtin sa nu comentez: sa tratam febra: ii arat fundu!! La ce pensiune ati fo? F. f.f. frumoase pozele!! si cea in care plimba tati fetele...in roaba /carucior ce o fi ala.... si salcii..dementzial.
Eu am verisoara la Tulcea, si imi tot zice ca s-au amenajat, ca s-au mai facut, dar 4-5 ore cu mashina pana acolo cu cupilu..nu ma bag.
Pana la pensiunea www.pensiunea-septembrie.ro am facut cam 7-8 ore cu o dacie, cu opriri de dezmortit(BUc-Pitesti-Craiova-Slatina-Dobreta turnu-Orsova -sau cam asha) . SUnt O gramada de pensiuni pe malul Dunarii, acolo, in chei. Se dezvolta nemaipomenit, cam haotic - ca la noi. Nu am dormit acolo, doar am mancat la dus, si la intors eu ash fi ales altundeva, numai de dragul de a incerca si altceva, dar ceilalti au votat: HAI INAPOI SA BAGAM INCA O CIORBA DE PESHTE!! Si ne-am dus tot la ei.
E de 4 stele... dar e f. frumos amenajata. F.f.f. frumos, cu lucuri simple, din Ikea am recunoscut mai tot.... dar ce inseamna bunul gust....
Si mancarea buna. Dar si noi eram flamanzi, si am bagat numai ciorba. Ce era fain: pescuiau singuri in fatza...aveau undite. Glumeam: ce ati prins? un somn de 1 kil - avem de ciorba pt deseara
Puteau prinde si cei cazati, era barcuta de navigat pe dunare... Nu ash recomanda insa la copii mici - deoarece se putea ajunge f. repede in Dunare, nu era gard nik. Iar cum o stiu pe Mara - si cum am vazut si celelalte bomboane M&M in parc - se duc toti gramada in APA.
Mihaser ajunge mai repede acolo - e peste deal. Adica munte. Cred ca si mai repede ajunge MomMinodora. Apropos, ce mai faci?
mai, de iulia83 cine ce mai stie? a fujit!!! nu ii am nr de tel!!!
pupam restul bolnaviorilor.... sa va faceti bine!
Ylari,despre reechipat printesa - si noia vem o problema. Adicalea sarafane de peste vara mai avem, ceva pantalonei mai avem, tricouri cu maneca lunga+ dresuri ESTE, dar tre sa luam pantofiori.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
belleane spune:
salutare,
M-am delectat pe vremea asta cu poze dementiale: cu Lorelai in Austria cu rochita ei superba, cu frumusetile Adrianei ( ai ochi de fotograf), cu Momminodora si copiii ei( unde si-a petrecut oare vacanta ca tare linistit pare), cu pozele de la Cheile Nerei ale lui Cleo.
Voiam sa va zic ca am cumparat de la Leonardo ghetute pt cea mica la 40 ron, ghete de cel putin 200. Primighi. Si le-am nimerit si ca masura.
Si voiam sa o intreb pe Laura despre ferma din Pantelimon. Care e adresa? Vrem sa mergem si noi in weekend acolo.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
belleane spune:
A si sa facem un cor sa o strigam pe Iuliaaaaa.Poate apare.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
mi_bebelina spune:
Ziua buna, fete iubite!
Iaca ne-am intors si noi din concediu…..am fost o saptamana la Fundata, vreo 3 zile la Balvanyos, vreo 6 pe la Slanic Moldova, inca vreo 3 la Slanic Prahova, la Braila am stat 4-5 zile, la strabunici pe langa Focsani 4 zile si am terminat cu Costinesti de unde ne-am intors aseara. Ne-am simtit super peste tot pe unde am fost, Delia s-a simtit si ea la fel, am dus-o cate 3 zile pe la salina in Targu Ocna si apoi la Slanic Prahova, la mare s-a balacit in piscina pana I se increteau mainile si picioarele…..cu nisipul are ea o problema….e murdar dom’le, daca o puneam in picioare pe nisip statea ca barza intr-un picior si incepea sa urle, nu mai zic ce zbierete daca se murdarea pe maini de nisip….avantaj eu ca nu trebuia sa o pazesc sa nu manance nisip sau sa ma trezesc ca o ia la sanatoasa de pe cearsaf.
Am vrea sa ne ducem peste vreo 3 saptamani si in Delta…..sa vedem. Deocamdata ne pregatim de iarna….coacem ardei, vinete.
Va pup ca mi se ard ardeii.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BELLEANE A si sa facem un cor sa o strigam pe Iuliaaaaa.Poate apare. pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008) povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959 |
IULIIIIIIAAAAAAAAA
Ma gandeam de dimineata la ea, am mai strigat-o si saptamana trecuta. N-are nimeni nr ei?
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
mi_bebelina spune:
Nah ca voi o strigati pe Iulia si vin eu....ca musca-n lapte
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mi_bebelina Nah ca voi o strigati pe Iulia si vin eu....ca musca-n lapte Deliutza Broscutza Deliutza micutza |
... sau in nisip? nu, nu, ca nu va place in nisip! Am inteles. Stai linistita, va primim cu mare drag! Moooaaama da ce vacanta pe cinste ati avut, sa va fie de bine.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Danicris spune:
Salutare. Mamaaa, ce-a fost pe mine azi, am avut la treaba, abia acu' am reusit sa arunc un ochi si pe la voi.
Cleo, am uitat sa-ti urez bine ai revenit si sa-ti spun ca pozele sunt superbe, mi-au placut asa mult peisajele ... Cum s-a descurcat Mara fara voi ?
Doloress, am uitat, felicitari pentru kg pe care le-ai dat jos, bravo. Incepusem si eu sa mai scad insa uite ca o iau de la capat. Nu-i bai, sanatate sa fie.
Desiree, nasoala treaba, imi pare rau.
Magdone, ai doi copii superbi, mi-au placut mult pozele.
Laurita, multumesc de intrebare, ma simt oribil, nu pot manca mai nimic, nici apa nu-mi place, beau numai sprite, bleah, inainte nici sa n-aud de-asa ceva. Mi-e foame de mor si n-am ce manca, nimic nu-mi place. Ai fost la medic ? Spuneai ca vii cu vesti azi, le asteptam.
Adriana, bine ai revenit, cum a fost ? Ceva poze nu ne arati ? Ah, da, uite si pozele, foarte frumoase, iar fetele s-au simtit bine, nici nu zici ca Annika avea febra mititica.
Ylari, mai asteapta pana pe vineri. Sa dea Dumnezeu sa fie doua liniute !
Simonacip, sa-ti fie de bine, nu-ti mai fa atatea probleme ca tu esti slabuta, nu se cunoaste cand mananci.
Mihaser, copiii dorm impreuna adica in pat mare, singuri ? Poate ne povestesti si noua cum a fost dupa nasterea Elianei, cum te-ai descurcat cu amandoi ... Multumim frumos.
Mi_bebelina, bine ai revenit, wow ce circuit ati avut !
Socrate, unde te ascunzi ? Nu mai treci si pe la noi ? Sau sunt eu chioara si n-am vazut postarea ta ?
Azi n-am iesit din casa. Motivul ? Nu avem pantofiori, decat sandalute si afara e cam frigut.
Vladuc spune cand face kk, ma anunta da' nu-mi foloseste la nimic ca daca-l asez pe olita nu-i place, se tine pana-i pun pampersu' la loc si abia atunci face. Are doua olite, nici una nu-i place. Aveti sfaturi, ceva ? Ooof ...
Va pupic pe toate, papaaaaaaaaaaaaaaaa ...
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Lorich spune:
Fetele cu excursii/concedii sa va fie de bine! Am vazut poze superbe!
Am citit din umbra zilele astea, mi-a placut discutia despre +2, +3 copii, fetelor va multumesc ca ati povestit, am citit si mi-a placut tot, culminand cu postul lui Doloress care a spus totul si a fost si concluzie si tot!
Simonacip te pup, simt ca esti supi, asa ca trimit pupici ASAP!
Laura las ca daca a venit greata, e de bine (pt sarcina, ma refer).
Am gatit supa de pui cu galuste, se pare ca ii place tare lui Robert, in we am fost la IKEA dupa spatii de depozitare, dar e greu ca nu avem unde sa le depozitam ... asa ca mai strang una-alta prin casa. Vad ca nu mai ploua, sper sa iesim macar dupa amiaza.
Canadiencelor imi pare rau ca s-a terminat cu vara voastra, si aici (desi temp sunt mari) a inceput sa miroase a toamna.
Doloress cu alaptatul-exact asa e la noi: noapte maraie, daca-l pun la tzitzi adoarme imediat, daca nu...nu! Nicicum, nici cu apa, suzy, brate, nimic.Plus bucuria enorma pe care o are la orice moment din zi sau noapte cand vede tzitzi (Robert asta sigur va creste intr-un barbat ce va prefera "bidoanele" mari ). Asa ca ...nu ma pun in calea fericirii lui.Si eu am intalnit ochi dati peste cap si fetze-fetze legat de alaptarea pana acum, mai ales la rude dragute... si, imi pasa? Nu... Te pup si n-am uitat cum ai ajuns tu sa alaptezi, parca si acum vad postul ala in care ziceai ca vrei sa-l treci pe Patrick doar pe san si ma gandeam.... ufff..nu cred ca e posibil si acum are termen pana la 2 ani! Tare, nu?
Sybille te mai asteptam sa scrii pe aici. Pup mamica si "puradeii" ei.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008