Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 8
gabitzam spune:
Of, Nadia, imi pare rau de munca voastra si risipa de timp, nervi si suparare. Dar ar fi intrat apa oricum? Si daca nu era lucrare acolo? Asa tare a plouat ??
Alaturi de SEBI
Reallaura spune:
Buna seara scumpelele
Cam liniste. Azi am fost la chinezi am mancat ca spartii...
Alyshuca mi-ai facut pofta ce sa fac. Au facut f misto terasa, fetele, acum ar fi momentul sa bagam o supra iute-acra.
Sa stapaniti sanatosi raclette-le!
Maine faci pe dna profesoara??Lasa-i sa se inspire nitel, ofof
Danicris ce mai faceti, scumpa, cum te simti??? SI eu am mai avut greturi si ameteli, dar cred ca de la raceala, plus ca am pofta mereu de acru si de sarat!!
Magdone frumoase poze cu puii...dar cam putine!! Sa va fie de bine saptamana de vacanta canadiana!
Ylari ma bucur ca sunteti mai bine. si noi suntem mai bine, Mircea mai ales, eu m-am simtit tare naspa zilele astea, mai ales ca nu m-am tratat deloc, nici paracetamol nu am luat. Dar baiatul sa fie bine! Sper sa scap si eu maine poimaine!
Desiree imi pare rau de intamplarea cu basementul. Sper sa rezolvati cu asigurarea!!
Inais Iasmi sa fie bine ca restul se rezolva!!!
Mihaser nasoala faza cu somiera de la IKEA. Ati gasit ceva sa se potriveasca?
hai ca fug...poate imi fac un ceai cald...maine dimi la prima ora ma duc la analize si apoi ma duc la sedinta la cresa. sunt tare curioasa ce si cum...ah! Asa-mi vine sa nu-l mai trimit la cresa...dar cred ca-l mai disciplineaza nitel. sa vedem cum se va descurca el.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
Adriana_78 spune:
Buna seara fetelor!
Am reusit si eu sa citesc capitolul asta.
Laura, da am primit mesajul tau, n-am mai apucat sa mai scriu, ca am fost ocupata cu pregatirile
Ne-am intors acum, cam tarziu din Delta.
A fost cam lung drumul, ma amagit sotul - daca as fi stiut ca-i asa lung nu plecam, mai ales ca Annika avea si un picut de febra.
Am rezervat si platit 50% din cazare inainte, asa era politica hot. - data viitoare nu mai facem asa, cu copiii nu stii niciodata ce apare
Am vazut pozele lui Cleo- f. frumos acolo, chiar ca si mie mi-ar placea sa mergem, insa cu copiii candva, cand o fi mai maricei
Cleo, ce loc era acolo cu piscina- Hot. Septembrie? asa se numea?
Am vazut si pozele lui Magdone - da' unde anume ati fost in vacanta? scuze, n-am vazut undeva scris
Doloress, sora ta e deosebita - f. frumos ce a scris despre tine/voi
Desiree, sper sa rezolvati cu asigurarea - va cred ca sunteti suparati, cine n-ar fi. Voi sa fiti insa sanatosi
Alsyh, succes maine la supraveghere! fii tu!
nu mai stiu cui vroiam sa scriu
pe maine
si noapte buna mamici si puiuti
Adriana
Victoria_mami spune:
Multumesc tuturor! Gabita, apa a intrat ca a plouat asa tare de nu a putut sa se duca prin canal toata si atunci in loc sa treaca mai departe prin canal, a "iesit" la noi in basement, prin scurgerea noastra! nu stiu daca se intelege ceva...
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:
niatza
Desiree, imi pare tare rau de incident... si mai ales de munca lui daddy - el o incercat sa se faca util..
Adriana, welcome bec, ia da-ne poze din Delta..
pensiunea Septembrie e minunata: http://www.pensiunea-septembrie.ro
doloress, super cura ai tinut tu acolo!! felicitari, mai lauda te, sa ne inverzeshti un pic.
Cat despre ce a scris sora ta- pot sa zic ca ai o sora minunata, si pe mine m-ati facut sa lacrimez, si sa apreciez ideea de a fi 2 copii apropiatzi ca varsta. Ati argumentat toate ca e bine sa fie 2 copii. Minim . Si Sybille a dat un exemplu minunat!! e bun de tinut minte exemplul ala...sunt pers. in jurul meu care comenteaza cu ideea : ca ai prea multi copii. Ei, o replica de genul: "si la care sa renunt" poate inchide gura.
Ba mai mult, Victor iar insista: 3 copii.... incearca sa imi fortzeze mana.
Magdone, am vazut pozele cu piticii tai in concediu. Ai 2 copii minunatzi!
stefany_p, am inteles ca ai inceput munca. Succes...si sa fie totul din ce in ce mai bine.
nu mai stiu ce si cui sa zic. Pupam pe Iasminutza piersicutza.
Fug sa studiez plimbarea de dimineatza cu Sebastian
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
YLARI spune:
Buna fetelor
Am dormit tot singurele, asa a inteles Iuby dar macar nu m-a mai stresat cu deschide geamu-inchide geamu...
Am pus de un chec, am spalat biberoanele, acum fug sa-i pregatesc Evei papalicul.
Cleo, super pensiunea. Acolo ai stat? O sa-i arat si lui Iuby. Noi vroiam sa mai plecam o saptamana pe undeva dar nu stiam unde (asta ar fi o varianta - sarut mana) dar stam cam indoiti ca strangem bani... Deh, vrem sa ne luam casutza, deci e ptr un scop nobil.
Fetelor eu n-am haine ptr Eva de vreme de-asta, de toamna Trebuie sa bagam un shopping.
Apropo de bebe 2: Eu nu stiu cand sa imi fac testul. Sambata ar trebui sa imi vine CM-ul. Ce sa fac? Astept pana miercuri sau chiar pana sambata?
Socrate, Laura, Simonacip, v-am visat azi noapte, ca ne intalnisem cu bebeii, iar socrate a cumparat arici de mare sa-i gateasca habar n-am daca aceste creaturi sunt de mancare.
Pupici tuturor!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Edit: Desiree, bafta cu asiguratorii sa va ajute cu refacerea basementului! Imi pare rau de incident... of...
gabitzam spune:
Eu zic sa astepti pina in ziua in care ar trebui sa-ti vina, Ylari. Si sa iei in test SureCheck, mie asa mi-a iesit la Raducu.
Si eu astept comanda de la Marks&Spencer, ca am comandat hainute mai de toamna. Cred ca o sa ii faca parul cretz marianei azi, ca ploua de rupe si o sa se plictiseasca Raducu in casa. E multa vreme de cand tot iese zilnic din casa.
Alaturi de SEBI
simonacip spune:
Neata fetelor. AM gatit, am spalat, am mincat ca vaca...abia tinusem regim sapt trecuta...Eu asa fac, o sapt maninc o sapt tin regim...Of, cum e mai rau.
Mihaser, nasol cu somiera, ce faza..tre sa fii cu okii in 4!
Desiree, of, poate rezolvati cu asigurarea. In ultima vreme m-am tot gindit la voi cu constipatia. Fiumiu e la polul opus. face mereu moale, ieri m-am si speriat si l-am pus pe regim, a facut de vreo 5 ori. Cred ca de la cite fructemaninca, ca nu face apa, e moale doar...Doamne si are o pofta d emincare fetelor...am inceput sa ma ingrijorez...ce sa-i fac? Bine ca incepe cresa, acolo va minca mai disciplinat ca la noi a cam devenit haotica masa, adica daca pofteste la ceva ii dau nu conteaza ora...mai vine si-si ia singur de pe masa si piersica sau mar ce gaseste...Baga toata ziua in el..
SIs, nu stii ca nu mai pun pozici cu baietii...Succes la sedinta la cresa...
Ylari, fa testul prima zi dupa ce intirzie ciclul...Ca sa nu faci c amine saptamina si testul...AM facut 4 pina acum...SUnt dezamagita. Dar cum vrea DUmnezeu pina la urma. Nu stiu eu ce-mi trebuie acum...
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
mihaser spune:
Neata!
Azi a inceput Cri gradi si Eli a facut priorixul...a fost gratuit...vai ce m-am amarat cu vaccinul asta...cica urmatorul e la 2 ani si jumate
Azi noapte au dormit ptr prima oara impreuna...ne-am reinstalat si noi in dormitor...ne saturasem sa dormim pe canapea!
Desiree ce rau imi pare ca ati patit-o asa rau...cred si eu ca esti suparata! Sper sa va dea bani asigurarea si sa refaca cineva munca aia de Sisif!
Laurita am luat 4 stinghii de fag si ni le-am taiat si am facut noi o somiera identica cu a lui Cri...Vad ca e ok...se apropie de original!
Ylari fa si tu un ticket cu CM ca sa ai idee cand ai ovulatia si cand trebuie sa faci testul. Bafta!
Cleo e f misto pensiunea aia...tre sa o vizitam si noi!
Va pupacim! Aseara m-am uitat la Ducesa...mai bine stateam in banca mea...asa m-am deprimat...dupa ce cu o zi inainte vazusem nine lives...un film super, dar tare trist!
YLARI spune:
Multumesc fetelor ptr raspuns!
Gabitzam Sure check am facut mereu, mi se par chiar foarte sigure.
Mihaser pai eu fac in fiecare luna si testele de ovulatie asa ca stiu cand ovulez, la fix Oricum se potrivesc mereu cu ce zice tickerul sau orice alt tabel de ovulatie. Of am niste emotii...
Simonacip... imi pare rau ca esti necajita din cauza ca intarzie bb3.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png