Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 18
belleane spune:
copilul a mai imbatranit dar mamica e la fel...
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
Reallaura spune:
L-am decalotat. 

A plans, a fost nasol, parca avea o presimtire, de cum am intrat pe usa clinicii, a inceput sa puna botul si sa se lipeasca de mine.
Doamne ce a iesit de acolo...inteleg de ce punea mana non stop...erau atatea secretii si pungi de secretii ca nu mai facea fata dr si asistenta sa stearga
Nu stiu de unde se strange asa ceva. SI doctorul a spus ca e mai mult decat la ceilalti copii...dar cum s-au adunat acolo, nu stiu. Nu vreau sa-mi inchipui daca se putea infecta toata treaba asta...A plans pe drum si mai are accese cand izbucneste in plans, mi-e groaza pentru ce urmeaza. acum i-am pus un supozitor cu diclogesic - diclofenac- si compresa cu rivanol. sper sa doarma bine
Alysh sa poarte sanatos pantofii!
SilviaPop peste 10 ani sa vedem poza asta! Acum nu se vede nici o diferenta!...![]()
Mibebelina ai lucrat la cresa cu bb asa mici?? ceva incurajator??
Doloress si al meu e f sociabil si pupa copii in parc
Primul cuvant pe care il zice cand se scoala e "pa". Succes cu gasitul cresei! sper sa nu dureze mult!
Emycor bine ati venit!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
6+
YLARI spune:
Oooof... Laurita, imi pare asa de rau ptr Mirci...
Sper si eu sa doarma bine...
Imi place semnatura ta ![]()
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
SilviaPop spune:
Doamne, Laura, mi s-a strans inima cand am citit..mai ales ca si eu sunt in cauza. dar cum l-a decalotat? a tras pur si simplu? a tras odata brusc sau lent? pungile cu colectie se vedeau inainte sau nu parea nimic deosebit?
sa va pregatiti ca va plange 2 zile cand face pipi...of saracutul...noua ne-a spus sa-i infasuram putzy in rivanol. initial se speria cand vedea ca vrem sa umblam acolo dar cand a vazut ca nu-l doare mai doare chiar statea. 48 ore nu am avut voie baita.
voua v-a spus cu ce trebuie spalat dupa?
noi abia acum am observat ca e decalotat un pic, cred ca a tras doctorul atunci, dar nu e de tot. chiar ma intereseaza cum e la voi, e decalotat total, ca la adult? se vede "ciupercuta"?
sanatate multa lui Mirci

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
Alysh spune:
"Neata. Poftiti la o
! O zi super tuturor!
LAurita, pupam Mircisor, sa stii ca m-am uitat cu atentie la Vlad si totusi nu cred ca e decalotat total....parca ma ia frica. La un an jumate am s-o chem pe pediatra sa-i faca asa, un bilant si sa se uite si la putzi sa vedem dc e totul in regula.
VA pupic, sa va reveniti rpd ca vrem sa va vedem saptamana aviatoare![]()

Vlady
Reallaura spune:
Neata fetele
Silvia POp da, acum e decalotat total. Nu se vedea nimic asa la exterior doar ca ti-am spus la un moment dat mai iesea secretie asa ca un punct alb. EU il bag in baie sa faca pipi, nici nu stiu daca azi dimineata mi-a facut ca urla saracul, l-am pus in baie si nu stiu daca a facut
Doctorul spunea ca apoi le mai vin uc probleme la rinichi...Doamne Fereste. Baie ne-a dat voie, comprese cu rivanol ii pun si eu. In 2 zile a trecut??? facea pipi la fel???Mi-e sa nu se tina de durere...
Alyshuca poate la voi sa nu fie nevoie, la noi insa nu se mai putea se tragea mereu de putza, ce presiune trenbuie sa fi fost acolo...eu m-am speriat cand am vazut ce era acolo si B la fel, cica nu si-ar fi putut imagina asa ceva ca nu mai statea cu el o secunda...
asta e...sper sa -i treaca repede
Ylari
bine ca a trecut si ne-am luat inima in dinti ca noi mersesem acolo cu gandul sa-l ducem cu presul pe dl Dr. DAr nu ne-a mers...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
6+
Adriana_78 spune:
Laura, pupam Mircisor chinuit
Fetelor, calc. alor mei scartaie - eunul vechi "antic si de demult".
Nu mai reactioneaza Office-ul si nici alte programe; ma gandeam sa luam totusi unul nou, poate e mai rentabil decat sa incercam sa-l carpim pe cel vechi.
Stie cineva sa-mi recomande un magazin unde pot gasi calc. la preturi bune?
anisiap spune:
neatza fetelor
nu am timp de net dar important e ca ma descurc cu bebeii
ale e intelegatoare nu mi vine a crede ptiu ptiu
iesim afara si daca l apuca pe bebe mic foamea o pun in carutz si i zic asteapta sa papa si kev acum si minune sta
da sta si 20 de minute cum il las cum intinde manutele sa o scot 
imi arata avioanele si are un fel de a le numi nu pot reproduce si in casa sta la desene e inebunita dupa telettubies
pana ii dau sa pappe lu kev in rest el doarme toata ziua si noi doua ne facem de cap nu am reusit sa pun rufele in dulap de vro doua saptamani azi cred ca o sa arunc juma de dulap mancare pt noi gata nu mai fac suntem la cura...... e asa de fain seara cand stam in pat gramada
aa si dorm cu amandoi in pat ...kev se trezeste odata pe noapte nu plange deloc pana acum e bine nu am de ce ma plange chiar dorm 
Tudor
,Ale ,
si
38+
KEVIN
anisiap spune:
am uitat sa felicit gravidutele si sa le doresc sarcina usoara si bebei cuminti ca ai mei si papaciosi
o zi buna va doresc 

Tudor
,Ale ,
si
38+
KEVIN