cand ea e mai mare ca el

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dov spune:

ca e mentalitate romaneasca, perfect de acord.

ca cei din partea aia de tara, de unde e ILINCA au si respect, si asta recunosc...dar stai asa ca ramane scumpa tara romaneasca si moldova, ei, aici te trezesti ca ti se sare in cap si pentru ce nu faci

BALANTA, chiar asa, de ce ai facut-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

pentru ca sunt moldoveanca si pentru ca am avut un moment de "slabiciune"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Insider spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

daca iei un barbat si o femeie de aceeasi varsta, stiintific dovedit e ca femeia e mai matura ca barbatul.
nimic

Acesta e jumatate de adevar conchita
Stiintific e dovedit ca femeile sunt mai mature FIZIC !
Femeile se devolta fizic mai repede decat barbatii, barbatii se dezvolta mai repede mental. Nici o curiozitate pentru mine in fosta casatorie ca soacra intelegea ce vreau sa spun si nevasta ba ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Am cunoscut pe cineva, de fapt am fost o scurta perioada impreuna, mai tanar cu 6 ani decat mine. Baiat foarte inteligent, manierat si matur. Uneori se simtea jenat de diferenta de stil dintre noi si de incapacitatea de a-mi oferi mai mult dpv material (studia si muncea, separat, copil...) ceea ce pentru mine era un aspect secundar, esentialul exista: ma simteam bine cu el ca persoana (si ca barbat ). Pentru mine era prima oara cand aveam o relatie cu un tip mai tanar decat mine, eram convinsa ca ar fi imaturi comparati cu barbatii cu mai multi ani pe buletin; am avut ocazia sa constat contrariul. Am pus eu punct relatiei din cauza distantei si pentru ca nu vedeam posibilitatea sa continuam din cauza obligatiilor care ne-ar fi sufocat. (si ca sa fie treaba treaba, intre timp cunoscusem pe altcineva mai "matur" cu care credeam eu ca as fi putut avea o relatie completa; esec total).

Ce voiam de fapt sa spun, esentialul: acest baiat a cautat si avut mereu doar relatii cu femei mai mari decat el sau cel putin de aceeasi varsta. Unii barbati vor doar legaturi cu femei mai in varsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Eu sunt casatorita cu un barbat mai tanar cu 8 ani si 1/2. Din punct de vedere al infatisarii diferenta de varsta nu a fost vizibila niciodata pentru ca eu am aratat intotdeauna mai tanara cu cativa ani.

Sotul meu a fost dintotdeauna obisnuit cu greul asa ca s-a maturizat poate mai repede decat alti barbati. Totusi eu am considerat mereu ca barbatii chiar si cei responsabili au o particica de imaturitate in ei care iese uneori la iveala.

Sotul meu este un tip serios, preocupat de cum sa ne asigure o viata cat mai comfortabila mie si fetitei noastre, avem conceptii si idei asemanatoare si sincera sa fiu de cele mai multe ori uit ca exista o diferenta de varsta atat de mare intre noi.

Cred ca atata timp cat doua persoane sunt compatibile o diferenta rezonabila de varsta, in oricare dintre sensuri, nu este un impediment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Vio foartee adevarat , ma dau chiar pe mine exemplu , eu am 38 de ani , lumea spune ca nu ii arat , iar sotul meu are 24

Se poate si merge relatia bine mersi

Citat:
citat din mesajul lui violeta69

si ce legatura au ridurile?
se intampla de multe ori ca o femeie sa arate mult mai bine decat un barbat fiind chiar si cu 10 ani mai in varsta decat el!!

A M R 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Insider

Citat:

daca iei un barbat si o femeie de aceeasi varsta, stiintific dovedit e ca femeia e mai matura ca barbatul.

Acesta e jumatate de adevar conchita
Stiintific e dovedit ca femeile sunt mai mature FIZIC !
Femeile se devolta fizic mai repede decat barbatii, barbatii se dezvolta mai repede mental. Nici o curiozitate pentru mine in fosta casatorie ca soacra intelegea ce vreau sa spun si nevasta ba ...

nu e partial, Insider, e adevarul gol-golut, femeile se maturizeaza mai repede ca barbatii, nu doar fizic, ci mental. :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
[
nu e partial, Insider, e adevarul gol-golut, femeile se maturizeaza mai repede ca barbatii, nu doar fizic, ci mental. :-)

nimic

sigur ca da...hai sa vedem ce femeie maturizata fizic alearga mai tare ca Usain
nu vezi si tu....la orice sport femeia are nevoie de 3 minute extra.

in plus...nici la cratita nu face mare lucru...la 5 stele au aia barbati bucatari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

sa zicem guestus, ca sigur o femeie rezista mai mult fara sex decat un barbat ... doar prin mental...atat timp cat voi nu puteti trai fara femei...stelele sunt in palma femeilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

da BALANTA, dovada e chiar activitatea lui GUESTUS pe un forum po****t in majoritate de femei

Mergi la inceput