cand ea e mai mare ca el

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dov spune:

m-ai dat pe spate, toata stima!

ce zodie e sotul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Eu sunt mai in varsta decat sotzul meu cu 11 ani, dar deocamdata suntem doar de 2 ani si un pic impreuna; mai trec pe aici peste 10 ani sa va povestesc cum e, okeiu?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

zodia "pesti"...are vreo importanta? ca oricum zodiile noastre nu se potrivesc...singurul lucru in comun e muzica de club, boxele de basi, vinul bun si cam atat

Mergi la inceput

nu, doar curiozitatea, BALANTA, atat.

wow, pe mine sincer ma impresioneaza cum fac aceste cupluri fata presiunilor din afara.

ILINCA_M, toata stima si tie.

Mergi la inceput

dov...nu sunt retardata...dar sincer, nu inteleg la care presiune te referi?

Mergi la inceput

pey uite, de ex. la presiunile familiei lui...vai, (si aici iau cazul femeii de care am vorbit), te ia cu copil deja, e mult mai tanar, l-ai fraierit, de ce nu-l lasi sa-si gaseasca pe cineva de varsta lui, so on.

de restul lumii nu mai zic, hai sa incepem intai cu familiile celor doi.

Mergi la inceput

pai dov...la mine a fost invers, noi nu am vrut sa ne casatorim, mai ales ca eu aveam un copil din prima casnicie si nu eram "moarta" dupa un alt copil sau o alta familie, chiar daca au trecu 10 ani...numa ca ne-a "impins" de la spate soacra...ca la urma urmei nu vad de ce ar fi fost defavorizat...faceam a doua facultate,(i-am platit-o si pe a lui cu ocazia asta) eram pe picioarele mele, aveam deja un apartament si al doilea pe rol, aveam un job cu functie pe un santier si o mica afacere in derulare si toate astea acum 15 ani, bine aratam...deci unde ar fi fost dezavantajul?
Una mai tanara nu avea toate astea...basca ca la vremea aia gateam mai bine ca ea si nici de la sex nu ma dadeam inapoi...deci unde ar fi fost presiunea?....mai bine intreaba-ma pe mine de ce m-am maritat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Conchita, sa ne spui cum a fost la intalnirea cu Guestus!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui dov

pey uite, de ex. la presiunile familiei lui...vai, (si aici iau cazul femeii de care am vorbit), te ia cu copil deja, e mult mai tanar, l-ai fraierit, de ce nu-l lasi sa-si gaseasca pe cineva de varsta lui, so on.

Dov ,tzi-am mai spus si laun alt subiect,asta e concptzie 100% romanesca!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui dov

pey uite, de ex. la presiunile familiei lui...vai, e mult mai tanar, l-ai fraierit, de ce nu-l lasi sa-si gaseasca pe cineva de varsta lui, so on.

Astea-s niste intrebari asa de jenante ca ma indoiesc ca ar fi cineva in stare sa le adreseze direct; asa, ca sushotesc unii (unele catze/tzatze/lele) pe la coltzuri, ar fi una, m-ar amuza sa stiu asta. Dar sa-mi adrese cineva asa vorbe...i-ar zbura fulgii in secunda aia

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Mergi la inceput