Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(56)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui adirys21

Am uitat sa spun ca are 5 luni si 3 sapt si 6 kilograme. La nstere avea 3,1 kg.

he he he dar ce domnisorica. mie nu mi se pare deloc slabutza, chiar arata f bine

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

dragostea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

si Buna ziua mamici!!!!

LA MULTI ANI LUANA SI DRAGOS sa cresteti mari si frumosi !!! si pentru mamici!!!!

28+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

multumim f frumos, sa de-a DD sa ai o fetiza asa cum iti doresti... frumoasa, sanatoasa si desteapta

dragostea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Am intrat doar sa va multumesc pt urari si sa ii urez lui Dragos la multi ani!
Provista, am facut pt Dragos pagina web pe site-ul ghioceilor, si am pus acolo poze aniversare pt el. Nu pot da PM pt parola, daca ceri altcuiva care o stie, sau o cauti pe mailul comun.
Multi pupici la toate!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

esti o dragutza ca ne-ai facut pagina si noua. sarut mana si multi multi

dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Aris..doar nu credeai ca lipsesc nemotivat Ti-am vazut minunea in poze...nu am cuvinte e super dragalas. pt el.

Gaza daca tot ai pomenit de munte poti sa-mi dai mai multe detalii.Nr de zile, cazarea unde...stii tu.Iar analize am facut de toate si au iesit bine mai putin ce am spus mai devreme.

Nicky asa am incercat sa fac sa-i gasesc un menu preferat dar dupa 2 zile deja se plictisea si scupipa sau inclesteaza gura.

Am mai zis ..stiu ca nu e asa putin 6 kg dar avand in vedere ca la 2 luni avea aproape 5 kg....

Simina felicitari pt Maya ( ce nume frumos) sa se dezvolte bine, sa ajunga la termen si sa nu o mai loveasca pe mami.Felicitari si pt examen M-am mai gandit la ce ai zis de alergii si e posibil sa nu fi luat parazit ci doar sa fie alergica la catelusa, la par sau la miros sau cine stie asa ca o sa o trimit pe nora ta la bunica sa stea ceva timp sa vad cum evolueaza Teona.

Dodo iti spun si eu sa stai linistita ca sa te incurajez dar stiu ce simti si ce e in sufletul tau.

http://family.webshots.com/photo/2573150970094859571xduWpM
Mami fericita de printesa Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Am fost si noi la eco azi...(iar m-a usurat de 400lei)...

Mayutza mea este perfecta, are aprox 1400kg , s-a intors deja in poz craniana si-o loveste pe mami in , colul s-a scurtat putin da nu sa ne ingrijoram
A vazut si analizele si mi-a zis sa iau calciu si fier....usoara anemie..nimic grav

Azinoapte am avut parte de primul carcel si a fost oribil....

Am terminat si cu examenul de ieri ; 8,30-scris ,10-oral , dar a fost oribil...de la 8 dim pana la 12 noaptea a durat, au lesinat 4 femei (de stress, nemancate, emotii) au venit 4 salvari, a fot si televiziunea pe acolo (chiar am vazut la stiri) ...eu am scapat pe la 22 ca m-am bagat in fata la oral..dc nu eram gravida ajungeam la 1 noaptea acasa

Felicitari pt Maya si pt exam! Am vazut si eu de dimineata la Realitatea si m-am rugat sa fi ok. Pupam fetele!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Asa, ca m-am linistit si eu pe ziua de azi (sper...):

La multi ani Luana si Dragos ! Si o rugaciune pentru Alma, care e mereu in sufletul nostru.

Dodo, imi pare nespus de rau ca treci prin asa emotii; ma rog sa fie totul bine. Nu cred ca poate fi asa rau daca spui ca se intoarce de pe o parte pe alta si e vesela...chestia cu pumnisorul nu am priceput-o niciodata, Pisilinca de ex sta cu pumnii inchisi cu degetul mare in interior cind e f suparata, sau cind e f obosita si incordata, inainte sa adoarma; apoi se relaxeaza...

Simina, felicitari pentru burtica si pentru examen !

Adyris, imi pare rau ca si tu ai tot felul de emotii si de probleme; Pisilinca a luat 200g in ultimele 3 saptamini, dar o pun pe seama diversificarii care la noi merge greu, nu-i place mincarea si nici chef de sin nu mai are, ca ba e balonata, ba are cite o crampa...om vedea pina pe 5 septembrie ce si cum

...si mai departe zau ca am uitat. Pe Florinela vreau sa o rog de ieri inca sa incerce totusi sa se relaxeze putin atita vreme cit platinatul ei e vesel si face tot ce ar trebui sa faca un bebe de virsta lui...chiar daca stiu ca degeaba o rog

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Adyris ai PM

si inca ceva poate are alergie la unul din produsele cosmetice pe care le folosesti pt ea (sampon, ulei etc), desi in acest caz ar fi trebuit sa-i apara si bubite. pup

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Dodo tinem pumnii tare tare sa fie totul bine dar eu sunt convinsa ca iubita ta ghiocica o sa fie bine. E posibil sa fie mici reactii dupa vaccin dar asta nu inseamna neaparat ca va fi la fel de grav ca la Bodo. Stiu ca avand in vedere prin ce ai trecut si treci iti faci mii de ganduri si griji dar te rog sa nu-ti pierzi speranta si sa privesti fetita ta cu cat mai multa impartialitate. Chiar am citit odata undeva ca bbelusii au si mici perioade de regres (nu doar de stagnare) adica unele lucruri pe care le faceau innainte nu le mai fac ca apoi dupa o luna doua sa revina cu forte noi si cu noi achizitii. Hai capul sus si pupam mamica luptatoare.

Kea si la mine gaza s-a comportat asa vre-o 2 zile dupa vacin, era mai apatica nu mai radea doar zambea, dormea mai mult era deranant de cuminte chair imi faceam griji si urmaream orice miscare si ma gandeam sa o intreb pe Dodo cum a fost mai exact la ei dar acu e ok, chair recupereaza in ceea ce priveste joaca si rasul sper sa ramana asa.

Lysbeth cum de iti place mancarea de la Ikeea ? e toata semipreparata, totul e facut din plicuri si din cutii inghetate nimic nu e real poate doar pestele pana si puiul nu e pui exact si e facut dintr-un fel de pasta si chiftelutele la fel. Eu stiu pt ca in Georgia de nevoie am apelat de multe ori la semipreparate. Daca vrei ma gandesc bine si iti spun exact si ce fel de plic e sosul de la chiftelute. Aici in Ro s-ar putea sa nu se gaseasca dar acolo aduceau o gramada de plicuri din UE in special Germania cu tot felul de sosuri si supe unele mai bune altele mai putin si tot felul de cutii cu produse congelate gata preparate. Mancarea de la Ikeea e identica.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite

Puiu e chiar pui si cartofiorii fierti sunt cartofiori fierti parol
shi salata de sfecla e super buna

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Karina, adyris, stiu cum e cu statul cu copilul in spital, imi pare rau ca ati trecut si voi prin asa ceva. Noi am fost mai norocosi in sensul ca s-au prins ca bebe n-are nimic, asa ca l-au lasat in pace, ne-au tinut numai pt reglarea temperaturii si supraveghere si tot mi-a fost greu. Ma gandesc ce greu v-a fost voua!
Ady, of, eu stiu ca aici i-au facut sotului meu un test de alergie, lipindu-i nu stiu ce pe spate, cu care trebuia sa stea cateva zile sau asa ceva, trebuie sa-l intreb, mi-a povestit cu ceva ani in urma. Oare in ro nu exista o astfel de modalitate de a vedea daca e sau nu alergie?
Gaza, tu acum ai venit definitiv in tara?
Nu stiu cum e cu semipreparatele, ce pun exact in ele, dar aici arata la tv cum fac diferite semipreparate, pana acum nu m-au ingrozit, adica in mare semana cu ce gatesc eu si pun in congelator. Cu prafurile e alta treaba, foarte foarte rar le folosesc.

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

sunt singura pe baricade?

5 luni

Mergi la inceput