Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(56)*
Raspunsuri - Pagina 17
aris26 spune:
of, de asta nu ai mai aparut tu...imi pare tare rau sa aud ca aveti probleme. 6kg nu e asa putin, parol. sunt domnisoare mai slabe pe aici. are timp sa recupereze berechet.sper sa gasiti cat mai repede problema
Citat: |
citat din mesajul lui adirys21 Buna dragele mele si pupici la bebici! Va si va imratisez cu drag ca v-am simtit lipsa si ma-am gandit la voi de multe ori..doar ca nu mi s-a lipit pc-ul de maini in ultimul timp. Ne mai tineti minte?Revin dupa o perioada stresanta pentru noi, fetita Teona nu lua in greutate de la 3 luni si am indurat multe..am stat chiar internate in spital cu perfuzii... groaznic. Dupa spital 2 saptamani a fost bine, a luat 700 grame cu formula, am renuntat la san iar de o luna incoace nu a luat decat 200 grame. Nici nu stiu ce sa mai fac cu ea...am dus-o la toate clinicile si medicii de aici, analizele au aratat ca are hemoglobina mica si eozinofilele marite ( adica are in organism paraziti sau o alergie la ceva din alimentatie). i-au repetat copro de cateva ori si paraziti nu au gasit iar elergie nu stiu la ce are. Medicii mi-au dat vitamine si fier...are aproape 2 luni de cand ia. Insa pofta de mancare nu are, bea intre 70 si 120 ml pe masa. Am inceput si diversificarea ia 2 lingurite din orice i-as da si apoi isi inclesteaza gura. I-am incercat toate tipurile de lapte praf cu sau fara lactoza chiar si antialergige, a primit cu placere Novalac fara lactoza si Novalac antialergic dar numai pt 3 sapt, de cateva zile nu-i mai place deloc, imi scuipa tetina. E foarte greu, ma intreb de unde mai am putere sa trec cu bine peste toate. Am mai citit pe forum si am vazut ca mai sunt bebei cu greutatea mai mica. Am uitat sa spun ca are 5 luni si 3 sapt si 6 kilograme. La nstere avea 3,1 kg. In sfarsit cam asta e motivul pt care am lipsit de pe forum plus ca am fost si noi la mare cu Teona mica, avea 3 luni si 2 sapt si 1 luna nu am avut net. Una peste alta am vazut planul despre intalnirea din sept de la munte si tare mi-ar place,super ideea, felicitari. Imi doresc sa venim. o sa vb cu sotul sa vad ce parere are. Acu va pup...poate intru mai tz. |
25 martie 2009
simina_kin spune:
si Buna ziua mamici!!!!
LA MULTI ANI LUANA SI DRAGOS sa cresteti mari si frumosi !!! si pentru mamici!!!!
28+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Gaza22 spune:
Dodo tinem pumnii tare tare sa fie totul bine dar eu sunt convinsa ca iubita ta ghiocica o sa fie bine. E posibil sa fie mici reactii dupa vaccin dar asta nu inseamna neaparat ca va fi la fel de grav ca la Bodo. Stiu ca avand in vedere prin ce ai trecut si treci iti faci mii de ganduri si griji dar te rog sa nu-ti pierzi speranta si sa privesti fetita ta cu cat mai multa impartialitate. Chiar am citit odata undeva ca bbelusii au si mici perioade de regres (nu doar de stagnare) adica unele lucruri pe care le faceau innainte nu le mai fac ca apoi dupa o luna doua sa revina cu forte noi si cu noi achizitii. Hai capul sus si pupam mamica luptatoare.
Kea si la mine gaza s-a comportat asa vre-o 2 zile dupa vacin, era mai apatica nu mai radea doar zambea, dormea mai mult era deranant de cuminte chair imi faceam griji si urmaream orice miscare si ma gandeam sa o intreb pe Dodo cum a fost mai exact la ei dar acu e ok, chair recupereaza in ceea ce priveste joaca si rasul sper sa ramana asa.
Lysbeth cum de iti place mancarea de la Ikeea ? e toata semipreparata, totul e facut din plicuri si din cutii inghetate nimic nu e real poate doar pestele pana si puiul nu e pui exact si e facut dintr-un fel de pasta si chiftelutele la fel. Eu stiu pt ca in Georgia de nevoie am apelat de multe ori la semipreparate. Daca vrei ma gandesc bine si iti spun exact si ce fel de plic e sosul de la chiftelute. Aici in Ro s-ar putea sa nu se gaseasca dar acolo aduceau o gramada de plicuri din UE in special Germania cu tot felul de sosuri si supe unele mai bune altele mai putin si tot felul de cutii cu produse congelate gata preparate. Mancarea de la Ikeea e identica.
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite
Gaza22 spune:
adyris imi pare tare rau ca treceti prin asemenea greutati dr sa stii ca 6kg nu e chiar asa rau. Urocultura ati facut? Pupam si speram sa va faceti bine. Ar fi frumos sa veniti la munte poate printre mamici o sa te mai relaxezi si o sa mai prinzi curaj.
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite
Nicky09 spune:
citat din mesajul lui adirys21 Buna dragele mele si pupici la bebici! Va si va imratisez cu drag ca v-am simtit lipsa si ma-am gandit la voi de multe ori..doar ca nu mi s-a lipit pc-ul de maini in ultimul timp. Ne mai tineti minte?Revin dupa o perioada stresanta pentru noi, fetita Teona nu lua in greutate de la 3 luni si am indurat multe..am stat chiar internate in spital cu perfuzii... groaznic. Dupa spital 2 saptamani a fost bine, a luat 700 grame cu formula, am renuntat la san iar de o luna incoace nu a luat decat 200 grame. Nici nu stiu ce sa mai fac cu ea...am dus-o la toate clinicile si medicii de aici, analizele au aratat ca are hemoglobina mica si eozinofilele marite ( adica are in organism paraziti sau o alergie la ceva din alimentatie). i-au repetat copro de cateva ori si paraziti nu au gasit iar elergie nu stiu la ce are. Medicii mi-au dat vitamine si fier...are aproape 2 luni de cand ia. Insa pofta de mancare nu are, bea intre 70 si 120 ml pe masa. Am inceput si diversificarea ia 2 lingurite din orice i-as da si apoi isi inclesteaza gura. I-am incercat toate tipurile de lapte praf cu sau fara lactoza chiar si antialergige, a primit cu placere Novalac fara lactoza si Novalac antialergic dar numai pt 3 sapt, de cateva zile nu-i mai place deloc, imi scuipa tetina. E foarte greu, ma intreb de unde mai am putere sa trec cu bine peste toate. Am mai citit pe forum si am vazut ca mai sunt bebei cu greutatea mai mica. Am uitat sa spun ca are 5 luni si 3 sapt si 6 kilograme. La nstere avea 3,1 kg. In sfarsit cam asta e motivul pt care am lipsit de pe forum plus ca am fost si noi la mare cu Teona mica, avea 3 luni si 2 sapt si 1 luna nu am avut net. Una peste alta am vazut planul despre intalnirea din sept de la munte si tare mi-ar place,super ideea, felicitari. Imi doresc sa venim. o sa vb cu sotul sa vad ce parere are. Acu va pup...poate intru mai tz. |
Adirys....imi pare rau ca treceti printr/o perioada asa de rea....insa nu trebuie sa te sperii, copila recupereaza oricum, in plus 6 kg nu e putin la 6 luni, am o prietena care are o fetita de 1 an si 2 luni si are doar 7 kg....asa ca eu zic ca tu stai bine la 5 luni, fiecare copil are ritmul lui.E posibil intr/adevar sa fie ceva care o impiedica sa ia in greutate, aici trebuie sa plusezi tu...cand descoperi ca ceva ii place,insista cu acel menu, nu conteaza daca ii dai mai mult de o luna acelasi lucru.E u am crescut 2 gemeni cu pasat de legume si cu gris si faina de porumb pana la un an...deci vezi ceva ce ii place si insista cu acel ceva.Hai fii optimista si da/i inainte....
Pupici teonei si mamicii curajoase....
Mama de ... fluturas...Nicholas...
http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
simina_kin spune:
Cuscra Adrys nu vreau sa te panichez mai rau , dar pediatrul stie de catelusa voastra?????/
Med meu de fam este pediatru si de cate ori ma duc la ea si are cate un bebe acolo cu diferite probleme o aud ca-i intraba dc au animale in casa....am inteles ca bebeii pot face alergie la animale
28+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
Am fost si noi la eco azi...(iar m-a usurat de 400lei)...
Mayutza mea este perfecta, are aprox 1400kg , s-a intors deja in poz craniana si-o loveste pe mami in , colul s-a scurtat putin da nu sa ne ingrijoram
A vazut si analizele si mi-a zis sa iau calciu si fier....usoara anemie..nimic grav
Azinoapte am avut parte de primul carcel si a fost oribil....
Am terminat si cu examenul de ieri ; 8,30-scris ,10-oral , dar a fost oribil...de la 8 dim pana la 12 noaptea a durat, au lesinat 4 femei (de stress, nemancate, emotii) au venit 4 salvari, a fot si televiziunea pe acolo (chiar am vazut la stiri) ...eu am scapat pe la 22 ca m-am bagat in fata la oral..dc nu eram gravida ajungeam la 1 noaptea acasa
28+ cu Maya Andreea
bebe
Ayla21 spune:
Am intrat doar sa va multumesc pt urari si sa ii urez lui Dragos la multi ani!
Provista, am facut pt Dragos pagina web pe site-ul ghioceilor, si am pus acolo poze aniversare pt el. Nu pot da PM pt parola, daca ceri altcuiva care o stie, sau o cauti pe mailul comun.
Multi pupici la toate!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
adirys21 spune:
Va multumesc pt sustinere.
Stiu ca nu e tragic 6 kg dar ca orice mama imi fac grija pt lipsa poftei de mancare. ma intreb cu ce traieste.
Simina stie pediatrul de catelusa...cand am vazut rezultatul de la eozinofile primul gand a fost ca e din cauza ei si ca trebuie sa o dam, insa pediatra ne-a asigurat ca atat timp cat este vaccinat si deparazitat si igiena e corespunzatoare nu ar trebui sa-mi fac griji.
Mai trebuie sa raspund cuiva
Revin
http://family.webshots.com/photo/2573150970094859571xduWpM
Mami fericita de printesa Andrada Teona
Nicky09 spune:
citat din mesajul lui simina_kin Am fost si noi la eco azi...(iar m-a usurat de 400lei)... Mayutza mea este perfecta, are aprox 1400kg , s-a intors deja in poz craniana si-o loveste pe mami in , colul s-a scurtat putin da nu sa ne ingrijoram A vazut si analizele si mi-a zis sa iau calciu si fier....usoara anemie..nimic grav Azinoapte am avut parte de primul carcel si a fost oribil.... Felicitari...pt Maya si pt mamicuta cea norocoasa. si pregateste/te pt tot ciorchinele de carcei ca vor mai fi...e rau tare si eu i/am avut toata sarcina, muream de durere in timpul noptii, desi cu calciul stateam si stau bine analizele mereu bune dar carcei alla grande am avut.Aveam si doi carcei in acelasi timp cateodata unul in coapsa altul in glezna...imi era ratata noaptea...Bine ca au trecut. Am terminat si cu examenul de ieri ; 8,30-scris ,10-oral , dar a fost oribil...de la 8 dim pana la 12 noaptea a durat, au lesinat 4 femei (de stress, nemancate, emotii) au venit 4 salvari, a fot si televiziunea pe acolo (chiar am vazut la stiri) ...eu am scapat pe la 22 ca m-am bagat in fata la oral..dc nu eram gravida ajungeam la 1 noaptea acasa 28+ cu Maya Andreea bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Mama de ... fluturas...Nicholas...
http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"