Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(56)*
Raspunsuri - Pagina 16
provista spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Ca bine zici, dar parca mai mergea la una la care nu era nasa. Keutu cheliutu 5 luni |
sa cercetam, sa facem o ancheta ... sa vedem de ce lipseste, ca si daca a avut sambata nunta ... azi e vineri... o tine nunta aia o sapt?
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
aris26 spune:
m-am lafait eu pe net...dar si cand s-a trezit zmeul...acum nu apuc nici sa citesc.
pungile clar nu merita 250km...nu doar ele.sunt nishte pungute de doua dimensiuni cu sistem de inchidere tip fermoar si o zona unde sa scri ce si cum. atata tot
25 martie 2009
lysbeth spune:
Aris, o plimbare la ikea merita intotdeauna, chit ca o faci doar sa papi la restaurantul lor
Eu intotdeauna vin de la ei cu cate ceva interesant: pungute, diferite ustensile de bucatarie, paturici, pernute, lumanari parfumate, cactusi, tablita de scoala pt copii, jucaele, barbetele, creta colorata, borcanele cu sistem special de inchidere pt faina, zahar si te miri ce altceva....Lista e kilometrica pentru ca sunt fan
Jumatate din mobila e de acolo si chiar ma gandeam sa o schimb si pe cea de la bucatarie ghiciti cu ce
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
aris26 spune:
si la mine casa e peste 50% ikea...acum vreau sa schimb si eu canapele ikea cu altele...tot ikea. dar de piele sa le pot sherge usor cu o carpa, ca nu se pot tine canapele de plush bej deschis cu copil in casa. si ca mi-ai adus aminte de mancarea lor...ia sa fac eu nishte chiftelutze ca mai am o punga in congelator si am scapat de gatit. si asa nu am cum face altceva ca nu ma lasa domnul. cu bucataria, vezi ca e chinuiala mare...eu am muncit mult la a mea, e adevarat ca si mare rau
citat din mesajul lui lysbeth Aris, o plimbare la ikea merita intotdeauna, chit ca o faci doar sa papi la restaurantul lor Eu intotdeauna vin de la ei cu cate ceva interesant: pungute, diferite ustensile de bucatarie, paturici, pernute, lumanari parfumate, cactusi, tablita de scoala pt copii, jucaele, barbetele, creta colorata, borcanele cu sistem special de inchidere pt faina, zahar si te miri ce altceva....Lista e kilometrica pentru ca sunt fan Jumatate din mobila e de acolo si chiar ma gandeam sa o schimb si pe cea de la bucatarie ghiciti cu ce Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09) |
25 martie 2009
Kea spune:
numai pt pungi eu nu fac 40km, mai imi trebuie inca ceva pe langa. Noi data trecuta ne-am luat pahare de apa, mie imi plac. Cu mancatul acolo, n-am noroc, mi-au stat in gat chiftelutele alea, am inghitit cateva in mare viteza, pt ca fiu-meu are niste senzori si imediat e pe faza cand vreau sa mananc ceva.
5 luni
Karina26 spune:
Off Dodo la DD sa nu fie nimik ci doar o reactie trecatoare la vaccin.Si eu ma gandesc cu groaza la cel de 6 luni.
Mmm, ce scumpete de baiat Nicholas!
Fetele inseamna ca noi mancam elegant fata de ce am vazut la vitamina lui Aris.Nici la masa nu are stare.
Pupam familia fericita!
Adelake ce gene lungi ai!Vrem si noi asa!!!Este super poza "Vine ratza!"- mititica este o dulce!
KARINA
adirys21 spune:
Buna dragele mele si pupici la bebici!
Va si va imratisez cu drag ca v-am simtit lipsa si ma-am gandit la voi de multe ori..doar ca nu mi s-a lipit pc-ul de maini in ultimul timp.
Ne mai tineti minte?Revin dupa o perioada stresanta pentru noi, fetita Teona nu lua in greutate de la 3 luni si am indurat multe..am stat chiar internate in spital cu perfuzii... groaznic. Dupa spital 2 saptamani a fost bine, a luat 700 grame cu formula, am renuntat la san iar de o luna incoace nu a luat decat 200 grame. Nici nu stiu ce sa mai fac cu ea...am dus-o la toate clinicile si medicii de aici, analizele au aratat ca are hemoglobina mica si eozinofilele marite ( adica are in organism paraziti sau o alergie la ceva din alimentatie). i-au repetat copro de cateva ori si paraziti nu au gasit iar elergie nu stiu la ce are. Medicii mi-au dat vitamine si fier...are aproape 2 luni de cand ia. Insa pofta de mancare nu are, bea intre 70 si 120 ml pe masa. Am inceput si diversificarea ia 2 lingurite din orice i-as da si apoi isi inclesteaza gura.
I-am incercat toate tipurile de lapte praf cu sau fara lactoza chiar si antialergige, a primit cu placere Novalac fara lactoza si Novalac antialergic dar numai pt 3 sapt, de cateva zile nu-i mai place deloc, imi scuipa tetina. E foarte greu, ma intreb de unde mai am putere sa trec cu bine peste toate.
Am mai citit pe forum si am vazut ca mai sunt bebei cu greutatea mai mica.
Am uitat sa spun ca are 5 luni si 3 sapt si 6 kilograme. La nstere avea 3,1 kg.
In sfarsit cam asta e motivul pt care am lipsit de pe forum plus ca am fost si noi la mare cu Teona mica, avea 3 luni si 2 sapt si 1 luna nu am avut net.
Una peste alta am vazut planul despre intalnirea din sept de la munte si tare mi-ar place,super ideea, felicitari. Imi doresc sa venim. o sa vb cu sotul sa vad ce parere are.
Acu va pup...poate intru mai tz.
lysbeth spune:
La asamblat mobila suntem experti. Cea mai mare performanta a noastra a fost asamblarea unui dormitor pentru fata dupa o schema in chineza. Numai biroul avea 54 tipuri de piese diferite si 12 tipuri de suruburi si cuie. De dulap si pat nici nu mai discut
Ne-a luat 10 zile toata treaba dar a meritat. Dormitorul asta ne-a placut noua pentru ca este realizat dintr-un material secial foarte solid. Un fel de pal dar mult mai gros si acoperit pe deasupra cu un material plastic super dur. E singurul tip de mobilier ce i-a rezistat bestiei mari mai mult de 1 an (are deja 3) pe celelalte le termina in maxim 6 luni
Cam asa arata:
http://www.mobilakiraly.ro/mobila/index.php?option=com_joomgallery&func=watermark&catid=3&id=263&Itemid=22
Un pic schimbat patul. Al nostru are sertare sub
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
adirys21 spune:
Saru'mana ! Sa dea Dumnezeu ca tare as vrea si eu sa ma bucur de fetita noastra, de gangureli, de zambete, de rostogoliri.
citat din mesajul lui Karina26 Sanatate multa Teonei iara tie mami multa putere, sa fi tare in continuare. KARINA |
http://family.webshots.com/photo/2573150970094859571xduWpM
Mami fericita de printesa Andrada Teona