ATENTIE - Alta "buba" ??

ATENTIE - Alta "buba" ?? | Autor: Flower

Link direct la acest mesaj

Apropos de mesajul papadiei() , la serviciu am primit doua mail-uri de la SYSTEM si INTERNET MAIL SERVICE cu subiectele BUG ANNOUNCEMENT si REPORT.
Sunt anuntata ca nushce mail la o adresa de genul qrswtsc ( ceva neinteligibil , oricum ) terminata cu .puremail sau .rocket mail nu a ajuns.
Totodata mai primesc si ceva de la Microsoft(firma serioasa , vorba aia ) prin care mi se trimite un program pentru securitatea PC-ului , care insa nu poate fi descarcat...Hoopaaaa , la mine asta e semn de unsafe information !!!
Deci atentie la chestiile de genul asta , cu o intindere de 143-144 KB , cu attachmenturi de 106kb terminate in exe sau pif !
Daca am suflat in iaurt si v-am ocupat timpul degeaba , scuze ! Moderatorii pot sterge mesajul...
Dar , Joxy stie si stie bine ce stie , asa ca poate ne lamureste el !!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Sunteti persoane asa importante sa primiti mail de la microsoft ? sa va invite bill la ceai ?

daca:

1. adresa nu are ce cauta in meil-ul dvs.
2. este de la o firma cu un nume pervers.
3. are attach / fisier atasat
4. attach-ul este exe, pif, bat, scr, reg....
5. in general subiectul nu este sau este in engleza
6. este de la o persoana/firma cu care nu aveti nici o tangentza
7. Ati sters o data mesajul si a revenit

DELETE !!! si poate scapati ieftin. delet-ul este recomandat sa-l dati inainte de a deskide mail-ul.

Acestea sunt doar niste sfaturi... ele pot fi urmate/ sau nu. Ele nu va pot proteja de virusi asa cum o poate face un program antivirus.

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Saru-mana de lamurire !
Ti-as da si un , da' ne mai ies vorbe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

si daca vedeti email de la sefu bagati delete si dati vina pe virus

marina

Mergi la inceput