King of Pop Michael Jackson (8)
Raspunsuri - Pagina 20
lisa-marie spune:
Uau! super anka, daca eram din bucuresti veneam negresit, eu insa am urmarit la tv.
Nu stiam de ce e atata liniste pe forum, am crezut ca ati cazut cu toatele in butoiul cu melancolie, desi ne-am propus sa nu facem asta, macar azi....
Azi toata ziua am urmarit MTV, VH1, si alte posturi muzicale, bineinteles si cu calculatorul deschis unde aveam in winamp tot MJ.
Ma uit zilnic la videoclipuri cu MJ pe calculator, dar parca cand il da si la TV nu ma pot abtine sa arunc un ochi.
Bineinteles ca am citit cartea MJ magie si nebunie, acum sunt cu "complotul..." in mana, vreau sa ma documente strong de tot pt a putea avea o replik de dat tuturor celor care se mai incumeta de acum sa il atace pe mike in fata mea.
love u MJ
anka77 spune:
V-am dat de lucru cu filmuletele alea
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
lisa-marie spune:
Nu ati spus inca nimic de melodia propusa de mine...dak sunt prea indrazneata sa propun din prima zi, o las pe alta data..
anka77 spune:
Da ,a fost super....am vazut la tv acum ca venisera si membri fun club-ului,cu lumanari plangeau pe acolo de se prapadeau...mhhh bine ca am plecat mai devreme n-as fi vrut sa asist la scena
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
lisa-marie spune:
Haideti sa va mai spun cate ceva despre MJ, poate noutati pt unele dintre voi:
-stiati ca vocea feminina din "in the closet" este a printesei de monaco?
-sau ca MJ si-a luat carnetul de conducere tarziu pt ca initial ii era frica sa conduca, iar mai apoi ii era rusine sa se prezinte la test ca era mai "batran" sa ii spunem asa...oricum niciodata nu a fost un as in sofat, cica nu le avea cu parcarile laterale
mai sunt si altele dar nu imi vin in minte pe moment
ADRIANKA spune:
Salutare, fetelor!
Am apucat sa vad azi de la serviciu 4 parti din filmuletul pus de Anka si abia astept sa vad continuarea, dar cand mi-o adormi piciulica...Foarte interesant si e clar ca ceva este nelalocul lui in tot puzzle-ul asta...Ceva....
Bun venit, Lisa-Marie! Pe tatal tau il cheama cumva Elvis?
As fi vrut si eu la o plimbare prin Herastrau...
Va pup, poate revin mai incolo...
lisa-marie spune:
Eu una nu mai vreau sa plang (desi nu imi iese chestia asta), insa am avut o stare de durere sufleteasca toata ziua, nu am avut chef de nimik (in afara de MJ), bine ca a fost sambata si nu a trebuit sa merg la birou ca nu cred ca ma puteam concentra.
lisa-marie spune:
Buna Adrianka. As fi vrut eu sa il cheme Elvis, pt ca atunci(stiti voi)........
Va rog sa ma treceti si pe mine in lista fanilor MJ..mercic
anka77 spune:
Da stiam ca e vorba de de Stephanie de Monaco, cat despre carnet ..aici m-ai prins, nu stiam .In legatura cu melodia zilei , din partea mea nicio problema...
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
lisa-marie spune:
Pentru cele interesate.. pe MTV se da concertul din 1992. Enjoy...
O intrebare: are cineva DVD cu HISTORY TOUR din 1996? sau macar daca exista de cumparat pe undeva? ms