King of Pop Michael Jackson (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

ia uitati ce am pt voi:http://www.youtube.com/watch?v=LHsd7M3JLsU&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

cory_box,rhoneea.lisa-marie

"nu esti normala!m-a sunat cineva ca e pe terasa cu niste prieteni si ai trecut cu masina MJ la maxim-spusele zotului la telefon,am fost la cumparaturi si ce tare a fost sa intoarca toti capul spre mine cand suna telefonu'cu volum la maxim si tot MJ binenteles

acu ma apuc sa studiez filmuletele de la anka

copil special in viata mea

Mergi la inceput

va rog , pot sa propun eu melodia zilei de maine? plzzz...
e vb de working day and night de pe off the wall. eu zic ca e superba
si un live de prin 1987 http://www.youtube.com/watch?v=ZV2IL2xNLvA
oh , asa de mult imi place MJ, imi placea tare mult cum arata prin anii '80-'90, poate pt ca era la varsta la care sunt si eu acum...nush, oricum de placut mi-a placut de el in toate etapele vietii lui...love MJ
si versurile:
"Working Day And Night"

[1st Verse]
Ooh My Honey
You Got Me Workin' Day And Night
Ooh My Sugar

[2nd Verse]
Scratch My Shoulder
It's Aching, Make It Feel Alright
When This Is Over
Lovin' You Will Be So Right

[3rd Verse]
I Often Wonder If Lovin' You
Will Be Tonight
But What Is Love Girl
If I'm Always Out Of Sight (Ooh)

[Refrain]
(That's Why)
And I'll Be Workin'
From Sun Up To Midnight

[Chorus]
You Got Me Workin' Workin' Day And Night

[4th Verse]
You Say That Workin'
Is What A Man's Supposed To Do
But I Say It Ain't Right
If I Can't Give Sweet Love To You
(Ah)

[5th Verse]
I'm Tired Of Thinkin'
Of What My Life's Supposed To Be (Well)
Soon Enough Darlin'
This Love Will Be Reality (Ah Ah)

[6th Verse]
How Can You Live Girl
'Cause Love For Us Was Meant To Be (Well)
Then You Must Be Seein'
Some Other Guy Instead Of Me (Ooh)

[Refrain]
(That's Why)
And I'll Be Workin'
From Sun Up To Midnight

[Chorus]
(Hold On)
(I'm So Tired Tired Now)
(Hold On)
(Hoo, Hoo, Hoo)

[7th Verse]
You Say That Workin' Is What A Man's Supposed To Do
But I Say It Ain't Right If I Can't Give Sweet Love To You (Well, Ah)

[8th Verse]
How Can You Live Girl
'Cause Love For Us Was Meant To Be (Well)
Then You Must Be Seein' (Woo)
Some Other Guy Instead Of Me (Ooh)

[Refrain]
(That's Why)
You Got Me Workin' Day And Night (I Don't Understand It)
And I'll Be Workin'
From Sun Up To Midnight

[Chorus]
(Hold On)
(I'm So Tired Tired Now)

(Girl)
(I'm So Tired Tired Now)
(How Can I Get To You ...)

[Ad-Lib To Fade]

Mergi la inceput

si ahh-urile lui din melodie.....ce imi plaaaaac!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Vai si in partea 6 din filmulete puse de Anka, cu aparitia acelui tip imbracat in alb, pe randul doi la ceremonie, cine naiba e si ala, astia sugereaza ca ar fi el deghizat.

Iona, super tare faza!
Acum sa intru in club cum trebuie, azi toata ziua televizorul a urlat MJ ba pe MTV ba pe VH1 si la un moment dat mama, cu fie-mea in brate, se uita ca hipnotizata si zice " eu parca refuz sa cred ca a murit". Atat mi-e trebuit, am inceput sa ii povestesc toate teoriile conspirationiste, toate detaliile care nu ma lasa sa dorm noaptea, i-am spus despre fan clubul nostru, am vorbit in continuu vreo 15 minute dupa care ea "aaa, eu vroiam sa spun ca e atat de plin de viata in clipurile astea incat e greu de crezut ca a murit".

Bietele noastre familii, prin ce trec cu noi...

Lisa Marie, filmuletul despre care vorbesti e discutat in paginile trecute aici sau in capitolul trecut, televiziunea germana RTL si-a asumat acest film, ei chipurile au vrut sa faca une xperiment, cum ca adeptii teoriilor conspiratiei imediat pun buza la ce apare in presa.
Iti trimit imediat datele pt mail.

Daria, si eu am tot oscilat intre tricouri, daca eram pe roze cu finantele mi-l luam si pe ala cu picioarele dar asa ma impac cu gandul ca imi mai fac eu unul personalizat peste o luna si aia e. Adevarul e ca e mai fain coloritul la ala ales de mine, e contrastul intre negru si rozaliul ala fain tare. Hai pune comanda sa asteptam impreuna.
Dar am uitat ce ai luat in prima faza, bratara si mai ce?

MJ Girl pai si nu ne arati tricoul personalizat?

Anka, o iau de la capat cu bucata aia ca linkul de la tine nu merge ca sa ma uit la min de care zici. Pfuuu....tu ce crezi, dupa ce ai vazut tot?

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

gata motanik, am ajuns si eu in sfarsit la zi cu ce s-a scris in ultimele zile si m-am lamurit care e treaba cu filmuletul de pe libertatea..... as fi vrut sa fie adevarat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetmelon spune:

Ma uit socata la filmuletele puse de Anka. Adica daca pana acum n-am avut motive reale sa speram ca traieste eu zic clar ca acum avem!
Am ajuns la partea a 3-a si 2 lucruri sunt sigure: zambetul nu este al lui, buza superioara cobora in mijloc peste dinti cand zambea in cazul lui Michael, iar in cazul impostorului nu este asa, iar forma palmei, degetele sigur nu sunt ale lui. Hai ca nu s-o fi operat acum si la degete, sa ii stea buricele degetelor mai bombate! Asta chiar nu cred!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Happy birthday MJ and "thank you for the music" !

Al meu barbat e mare fan MJ, nu vreau sa va spun ce nebunie e la noi in casa de dimineata, televizorul "urla" ori pe MTV ori pe Music Channel, fimea danseaza, io calc...totul in ritm de Michael.

Pupam pe toata lumea, e minunat ce faceti aici...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii si zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns astrojunkie spune:

La multi ani Iona!!!

Cred ca am gasit interviul la care se refera Taraborelli in carte:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

GATA fetele.Am venit din HerastrauAm fost la inaugurarea aleii Michael Jacksonnnnnnnnn.
Ce m-am bucurat...dar am fost cu kinderii dupa mine si va dati seama ca dupa juma de ora s-au plictisit.Pe un ecran mare erau videoclipuri de-ale lui, vb niste vj de la Mtv...nu ii acultam pe aia , eu ma bataiam pe acoloahhh ce as mai fi stat am facut poze le descarc si le pun....ma asteptam la un flashmob ceva, pana am plecat eu nici vorba de asa ceva

if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput