Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 332)
Raspunsuri - Pagina 20
d_melli spune:
Ali la noi amers foarte bine cand ne apuca raceala , in primele faze.In ideea ca nu mai progresa raceala ci dadea inapoi.Si am remarcat mereu asta.Cum ii dadeam din prima cum isi facea efectul.Ne-a salvat de antibiotic de multe ori.Mie homeopata imi zicea sa ii dau si cum.Dar ma mir ca nu stii ca e foarte cunoscurt si nu e nou.Cred totusi sca depinde de copil .Stiu multi care le dadea bronhovaxon si le merge bine.La noi dupa fiecare cura tragea cate o raceala
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Biancas spune:
Irina, mersi de info. Si eu si cred ca si Ali am auzit de el (osilo) dar nu l-am folosit pt ca ...am folosit alte tratamente.
Deci e pt prima faza a racelii. E bine de tinut minte si am sa il incerc si eu numai sa il cumpar din faramacie.
Cu homeopatele nu am avut tangenta si nici nu m-am documentat pt ca nu cunosc nici un medic homeopat asta in primul rand, si in al doilea probabil nu m-a interesat sa cunosc. Sunt multumita cu medicul meu de familie si bat in lemn...in afara de raceli si o data laringita Dani nu a avut alte probleme.
Daca ne permite buzunarul (pt motorina zilnic naveta 120 km dus intors), in octombrie il duce Nelu la salina Praid. Asa am procedat si cu Sandra...3 cure consecutive si nu am avut probleme deosebite.
Noi am facut puzzle, 6,9,16 piese dar e tare incapatanat baiatul meu
. Le-a facut cu ajutor dar cand i-am spus sa le refaca nu a vrut. I-am stricat cel cu 9 piese si nu a vrut sa il refaca, inca chiar s-a suparat si enevat pe mine, si-a pus mainile la subtioara si a spus "M-am suparat pe tine ca mi l-ai stricat...fa-mi-l inapoi
". Ioi , ioi...ca e mai rau ca si catarul cateodata
.
Acuma ii trebuie jucarii de pe dulap, inca avem jucarii noi si nefolosite acolo si ii trebuie. De ziua lui a primit de la nasa lui un laptop pt 6-7 ani...cu litere, matematica, sa gaseasca litera lipsa din cuvant
...greu pt varsta lui si l-am dat la nepotul eu de 7 ani imprumut. Dar el nu stie si saracul tot isi vrea laptopul de pe dulap ca e acolo sus
. Mare prostie am facut, mai ales ca l-a vazut la nepotul meu si ii spunea si ca el are dianala.
Acuma musai sa mergem sa luam alt laptop..mai de varsta lui ca ne tot spune ca el are pe dulap laptop si unde e
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
d_melli spune:
Bianca nu este pentru prima faza a racelii asa l-am folosit eu .De exemplu acum am sa ii dau preventiv.Poti sa il dai si dupa ce a racit adica in toiul racelii.Lui Mario in general i-au priit homeopatele.Si iti spun si diferanta.mergeam la medicul de familie si imi zicea ca ii tb urgent anrtibiotic si nu mai stiu ce siropuri.La homeopat ii dadea bilute si imedat se vedeau efectele.Si uite asa scapam de antibiotic.TIn minte insa ca atunci cand mi-a facut laringita aia urata la un an parca homeopata mi-a zis din start ca tb sa ii dau antibiotic, dupa cel-a consultat, ca nu mergea cu homeopate.Deci nu e genul sa te indoape cu homeopate cand tu ai nevoie de altceva.Plus de asta este la baza medic pediatru si apoi are specializare de homeopatie.Ioana de Bistrita a fost si ea la ea si e super multumita.Si acum parca mai tin legatura prin telefon sau email.
Mario face puzzle o data dupa care a doua oara nu vrea sa il mai vada.Oricum il face super repede.asta seaman cu masa si eu sunt fan puzzle as face nonstop dar nu am unde
Biancas spune:
Irina, am inteles. Deci se poate da si preventiv. E buna logica ta si pertinenta doar ca nu am cautat un medic dinasita pt ca....habar nu am
. Mi-a fost comod aici la medicul meu de familie care are cabinetul la 3 minute de mine.
Pufumic daca ne citesti ti-am pus PM cu reteta de gogosi.
Dani a facut puzzle inca odata dar nu singur..nu ii place
. L-a facut conditionat. I-a dat Nelu un set de jucarii de pe dulap cu de toate..e un set de politie cu o gramada de figuri micute. Acum si le aranjeaza. Ma enerevaza ca el mereu "Nu poate"
..cred ca asta e boala la copii...si Sandra folosea des cuvantul "Nu pot" cand era mica 
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
pufumic spune:
Bianca, citesc, citesc, merci de reteta. da' de ce nu o postezi, bre, aici, s-o vaza tot poporu'?
De fapt, eu intrasem sa ma benoclez la poze si ma lasa dropul sa pun si commentarii, insa intre timp s-a blocat, nu-mi mai deschide nicio poza. multumim frumos de comentariile la pozele noastre. am fost in vacanta la pitesti, la rubedenii, pt. cine doreste sa stie unde-s facute pozele.
ce sa va pove eu de fi-miu? daca tot am intrat... e nestapanit rau de tot, as zice ca-i chiar obraznic. si cam violent. mai nou se uita la desene pe CN (isi schimba singur canalele). telecomanda e stricata si nu pot sa le dau skip din tveu direct. astept cu nerabdare sa inceapa gradi. va merge la alta, l-am mutat de la parti la stat, si cred ca o sa am ceva showuri pana s-o acomoda. l-am dus zilele trecute sa vada locul cu pricina si nu era nici naiba pe acolo, asa ca a putut sa admire gradi doar pe dinafara. si s-a pus pe niste urlete ca aia nu e gradi a lui, ca-i doar o casa veche si urata, valeu, mama. e o gradi din aia veche ("comunista"), cam scorojita pe afara. sper sa-i placa totusi inauntru, ca nu arata rau deloc. sunt curioasa cum o fi cu mucii si alte cele anul asta, ca anul trecut m-a disperat.
incerc sa ma var iar pe la poze, sa vedem, ma lasa? da'oare sefu'm-o mai lasa linistita?
pup you all.
bumbita spune:
hola si de la mine!!!
v-am cititi si ieri si azi, insa nu am avut timp deloc sa scriu...trag astia pe aici de mine care-ncotro...si io iute ca oltenii, incerc sa ii rezolv pe toti!!!![]()
![]()
maraki sa va traisca fecioru'!!!!! moama da' ce mama tanara esti!!!maine -poimaine te face bunica!!! ce super!!!
sa fie sanatos si sa aiba parte de noroc in viata si de o fata cu minte la cap ( nu ca exa)
. ce demersuri ai mai facut cu gradi, ca acum incepe?????
silvi hai ca ma facusi invidioasa...auzi ca se duce cu ai ei sa bea o cafea a la rue??? pai e frumos ce faci tu??? nici nu vreau sa-mi inchipui ce super trebuie sa te simti!!!! buna ideea cu alain cu facutul la wc...trebuie sa facem si noi asa cu sebi ca face numai din joi in ...prefera olita in camera lui sau la tv si sa stea pe ea pana se uita.....de atunci cand se ridica, ii ramane dunga de la olita 30 minute...stiu ca nu ma uiti cu ceasurile primite de ziua ta....cand ai timp, nu-i problema...
si sa nu ma uiti niciu cu reteta cu fasole...mai speciala..., pls!!!
uitasem, felicitari lui alain ca nu a plans in prima lui zi de " scoala"!!! e barbat adevarat!!!!![]()

giova super cresete bubulinul edi...si cand te gandesti ca numai din lapte, dar cand veti incepe diversificarea? iti dai seama??? spor la pregatiri pentru botez, sa iasa f frumos si asteptam pozele cu petrecerea!!!
FELICITARI LUI CLAU!!!eu nu stiu daca se castiga mult sau putin in domeniu didactico-universitar, insa conteaza mult ca-si face relatii, ia contact cu noul....si, asa ca intre fete,. nu esti geloasa pe studentele alea?!![]()
![]()
cine stie ce fete or fii acolo ![]()
irina, cosmi eu vigantol nu i-am mai dat lui sebi de la 2 ani...insa suplinim cu lapte si lactate. la fel am procedat si cu edi.
cosmi, super pentru asa scoala...si cum te simti ca pleci maine??? ai bagajele gata, la usa?????

bianca eu ti-am zis ca e pacat sa nu incepi ceva cu "bucatareala" ta....prea iti place ceea ce faci...poate reusesti sa faci un credit ceva sa incepi si asta e...ai afacerea ta!!!! am citi si de sandra ta ca s-a dus ieri la biblioteca...ma bucur sa aud ca, in zilele noastre, copii inca mai merg la biblioteca.....eu eram in fiecare zi....la inceput ma duceam ca imi placea de un baiat care mergea si el...si apoi a inceput sa-mi placa si mie , sa ma uit pe revistele in lb franceza, sa citesc, sa iau carti acasa/....![]()
ioana, nu stiu de unde ai retinut tu ca stau prin vatra luminoasa...stau in zona mihai bravu-mall vitan. stiu blocurile unde si-au luat nasii tai....ansamblul rezidential se numste new town??? sunt vreo 6 turnuri de 13 etaje unul in spatele celuilalt, aproape de metrou???si la pretul acela au si garaj, boxa???
haideti sa va zic si voua bucuria mea.....de dimi, lucian, vecinul nostru, tatl lui iris, cu care va merge sebi in aceeasi grupa la gradi, s-a dus la gradi cu o sponsorizare...
si a rezolvat cu directoarea sa-i treaca la grupa mijlocie...asadar, dilemele mi s-au rezolvat: sebi este in grupa cu copii de varsta lui!!!!!

CATA S-AR PUTEA CA BIA SI SEBI SA FIE COLEGI PAAANA LA SCOALA!!!!
din perlele copiilor mei:
- sebi alaltaieri seara la culcare nu mai vroia sa se culce, noi eram rupti de somn...el printre noi, peste noi, ne povestea, ne intreba, ne canta...etc...noi " culca-te - culca-te-culca-te!!!", la care el ne zice " mami, pai nu eu sunt de vina, gura mea nu tace si nu vrea sa se culce "![]()
edi, se pregatea sa iasa afara cu socru-meu, la care , la iesire, in usa, ii zice soacra-mii - " eu pec cu tatie afara, tu tai aici, faci papa, nu poti dai mine topogan !"
alta
edi, se pregatea sa iasa afara cu socru-meu, la care tot isi gasea cate ceva de facut, socra-mea-socru-me - hai edi, hai edi - la care el " mai tau un piiiic!!!"
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
d_melli spune:
Bumbita ce simpatici sunt copii tai.Apropo de perle imi aduc aminte ca am fost alaltaieri la un magazin si am cerut niste cornulete si Amario imi zice"mami vrea bere"
eu calma "copiii nu au voie bere bere" vanzatoarea deja se dista ,la care el si mai calm " nu Mario bea ,tataia bea
".
Ce bine ca ati reusti sa schimbati grupa.Si mai ales ca o sa vedem poze si cu Bianca
.poate si cu Alain ca ziceai ca sta prin zona
Pufu lasa ca ii trece si se acomodeaza si cu exterorul si cu interiorul.La voi mai e cum mai e ca a mai fost , mie imi e groaza ca eel e foarte sociabil dar tb sa fim noi in zare sau sa ne stie.Nu stiu singur dc sta.
Silvie ma uitam acum pepozele tale si m-am imbolnavit.Eu nu stiu cum poti face ce faci , mie nu mi-ar iesi nici o clatita
Biancas spune:
Am deschis CAPITOL NOU sa continuam acolo.
Bianca