Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 332)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bumbi...lasa ca asa a fost dat sa fie . Poate data viitoare...va fi altfel.
Si eu am facut in anul 4 de faculta un semestru managementul resurselor umane si mi-a placut la nebunie. Am si avut un prof bun, de treaba care ne-a explicat cum e treaba cu oamenii, cum sa iti tii si sa iti rasplatesti angajatii, cum sa aplanezi conflictele . Stiu ca in teorie pare simplu dar poate ceva se poate aplica si in practica. Mi-a placut si de asta vreau sa continui sa fac cursul..vroiam master in resurme umane dar am considerat ca e mai mare bataia de cap ,timpul, banii si nervii.
Pacat ca cei de la somaj nu oraganizeaza cursurile astea gratuit...au cursuri dar nu de asa ceva.
Am vb cu Sandra la telefon..a ajuns in centru si si-a ales si cartile si mi-a spus ca luat-o pe scurtatura...pe niste stradute si a ajuns pe o alta strada si de acolo a ajuns in centru . Ocosa tare fata mea ...se descurca si alege drumul mai scurt...de ce sa umble atata pe jos . Nepoata mea a mers acum 2 saptamani singura la biblioteca si a mers pe drumul lung si drept .

V-am merg sa ma pregatesc.
Imi e un somnnnnn

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Bianca ce ditamai romanul ti-ai pus la semnatura.
Bumbi vad ca spui ca ia poze noi cu baietii. La mine nu merge.
EU mai stau un pic si plec.Aici e innorat.Mi s-a facut si o foame...



Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:


eu am fost ocupata cu mutarea la casa noua...ne-am mutat de la Odisee la scutece.

Edi a fost cumintel aseara, fara colici. mai trebuie si seri dintr-astea linsitite.
Marco a inceput si el sa nu mai fie asa turbo. asculta de mine, de mama, e cuminte chiar.
Ioana am citit ce ai scris, chiar il luasem la o discutie asa ca intre adulti, nu am obtinut prea multe de la el, nu am aflat ce-l doare...stiu ca nu-i place sa urlu pe el...inainte nu o prea ffaceam si de aceea tresare asa puiul meu. Doamne ajuta sa fie bine in viitor.
Azi s-a trezit si a inceput: unde e tati?la birou...unde e Edi? in camera cealalta...si a fugit din pat, la bb in camera, s-a pus langa el si l-a pupat la greu.
Mai tarziu, cand a iesit mama cu bb in fata blocului, vine Marco cu un pumn de iarba si ii arata li Edi iarba...cica l-a umplut tot de pamant, dar el a fost bine intentionat, dragul meu.

irina se poate sa fie mai jos pozitionat bb si sa-l simti. eu pe Edi l-am simtit la 13 sapt. prima data. tu cat ai acum?
Bumbi ce pret are ap. tau...mama mia. nici nu vreau sama gandesc la rata. sanatosi sa fiti sa munciti ca sa-l platiti. bine ca in domeniile voastre nu se simte criza.
carne cu muste...bleasc...nici nu vreau sa-mi imaginez.
Bianca e cheltuiala cu nasitul...spor la strans bani.
Cosmi cum a fost prima zi de activitate fara copii?
Bee pai la sat se obtin mai usor fonduri, mai ales in agricultura. ia intereseaza-te, ar fi pacat, mai ales ca aveti atata teren acolo.
Lili da-mi si mie site-ul ala pe PM cu treninguri ieftine. mai ales ca sunt cu personajele preferate de Marco, si chiar imi trebuie pt. gradi. sau poate e mai rapida Bee.

doamne ce cald este...am luat teapa cu vremea asta...ne-am adus mai multi pantaloni si bluze, noroc ca ne-am mai lasat de data trecuta.


_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ioana pai am intrat in sapt 21 deci nu e chiar 13 .



Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dr.nu ti-a zis nimic? daca e sarcina mai jos?

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

giova sa stii ca si la mine merge treaba cu sebi cu vorbitul serios. ii place cand il tratez cu seriozitate, cand ii spun ca el e baiatul meu cel mare si sunt sigura ca intelege situatia.

si ai mei cand se joaca impreuna si mai alearga, sebi il trage pe edi mai repede decat poate el sa alerge si , saracu' edi, mai cade...dar acum nu pot sa-l certi nici pe sebi, ca nu o face cu intentie....ii atrag doar atentie sa fuga mai incet si sa nu-l mai traga pe edi si sa-l lase in ritmul lui....


irina - 21 saptamani?1 pune si tu la semnatura sa ne mai atragi atentia ca trece timpul asta!!!! pai, mamai, atunci ce te miri, samburica ta, se pare, ca isi face de cap pe acolo!!!! tocmai am auzit la radio ca, la voi, la constanta, in perioada 04-09 septembrie are loc o expozitie/targ cu produse pentru copii...


eu in ultima ora de munca...abia astept sa plec acasa la sebi!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Multumim pentru urari!Chiar m-au emotionat...nu ma asteptam.
Si noi uitasem ca e ziua numelui, noroc cu toti Alexii mari, care ne-au amintit de onomastica tizului pitic, asa ca am scos repede un cadou de la naftalina...Culmea, chiar era la noi un prieten care are al 2-lea nume alexandrua, asa ca s-a lasat cu o petrecere "la moment"(cursa de masinute din cars telecomandate si floricele). Mai planuim sa-l "chiulim " vineri de la gradi( ca tot incepe joi) ca sa-l obisnuim din prima cum sta treaba cu "scolile inalte" si sa se duca cu amica lui Alexandra aici: http://www.merdesable.fr/ - numai sa nu ploua... si gata cu rasfatul pt moment...
Astazi s-a dus Anastasia prima oara la cresa...i-a placut ca am stat si eu si Alex cu ea ca o intergram treptat...ce griji iti mai facea psiholoaga aia ca o sa sufere alex ca o ducem in ac loc ...aiureala..a avut doar 2 griji :sa nu-l las pe el acolo ca el vrea la gradi si sa nu dea tantii jucaria lui bebe la alt copil

eu sunt franta dupa vacanta asta, nu stiu cand imi voi reveni de oboiseala-cred ca la serv

mai apar ca s-a trezit alex si urla ca vreea mancare

ìute: anastasia zice mama mamama de vreo " sapt... si le zice constient si cu adresa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

L-a hranit pe capcaun-mai am cateva min
irina-si eu am avut dureri din astea. Se pare ca sunt date de un bebe jos pozitionat si cum anastasia era mereu la iesire
Eu n-am prea priceput nimic din discutiile ce fura pe aicea, dar nici nu ma straduiesc prea tare ca in gen stau bine cu logica (lauda-ma gura...mana acu), dar nu-mi iese totul clar, asa ca am senzatia ca iar au fost niste dedesubturi..ori oi fi io prea obosita, dar prea imi vine sa-l citez iar pe amicu meu T :"MINTI ODIHNITE, DOM'LE"
Bumbi-acusica se strang baietii amndoi acasa...cu ratele-pretul de inceput conteaza ca in sus sau in jos o sa tot evol suma lunara de plata ca in ro nu exista macar dobanzi variabile cu "stop" adica aici poate fi variabila dar nu cu mai mult de 1 sau 2% in sus sau in jos si ai macar o vizibilitate, dar ce-i mai multi ia taxa fixa.

Giova-multa rabdare, muuulte discutii si vazut de la zi la zi cum evolueaza lucrurile... eu dau sfaturi ca taman repet a mia oara sa nu o mai traga de picioruse (fara rezultat)si el imi zice ca e cea mai buna prietena a lui, bebe al lui ...si simt ca-mi cam creste tensiunea

iar nu pot sa scriu cat vreau ca tr sa plecam sa-i cump prosop de botez asteia micisi bavetica mare lui alex si sa-i facem poze ca ne cere la gradi...sa va mai zic ca-i facura astia badge pe care-l scaneaza cand mananca la cantina. e doar 10 euro, daca-l pierde...

acu o pupa pe aia mica si zice ac el e MICKEY si ea Minnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ha-ha-ha Ana cu picioarele si marco are o problema. Il pupa mai mereu pe ele, daca e cu sosete i le da jos, daca e in salopeta cu picioare lungi, incearca sa-l dezbrace de ea ca sa-i pupe picioarele. are el un fix cu ele....
prima zi la cresa! pt. tine cred ca e mai tragic, ea nu pricepe prea multe acum. deja a spus "mama"? ce fetitza perspicace ai.

eu iar fara copii, l-am alaptat pe micul print si i-am trimis cu bunicile catre padure...marco e super fericit, caci la Timisoara nu vede asa ceva.
Eu sunt asa de fericita ca nu am copiii pe cap, de zici ca am castigat la loterie...doamne, pt. mine e un lux sa am ajutoare. Normal ca ma comport si eu mai bine, sunt mai linistita si nu-mi sare tandara la orice prostioara comisa de Marco.
Orice sansa sa ne mutam aici s-a dus. nici verificatorul cu care colaboreaza Clau pe proiectul asta mare nu ne recomanda sa ne mutam aici...cariera si munca lui e in Tm. nu mai zic ca al meu sot din toamna se inscrie si la doctorat si mai si preda la faculta. putinul timp liber pe care il avea...s-a dus pe apa sambetei.



_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Buna seara de la Cluj,
Ana tare frumos locul in care vrei sa-l duci pe Alex. Deja ai fetita mare, daca mai si zice mami inseamna ca poate merge la cresa.
Irina eu, f tarziu l-am simtit pe Tudor, stiu ca ma intreba toata lumea daca-l simt si-mi ear si groaza sa zic nu.
Ioana, super nunta lui Sorel. Ti-a fost coleg? prieten? ca am vazut ca erati f. apropiati. Tu arati super, ce vb. de Monti?
Legat de serviciul meu, e f. nasol si la noi, ne cam sufla disponibilizarile in ceafa. Pe cuvant ca-mi pare rau ca am invatat atat sa iau postul asta, am avut un an salariu de mizerie si acum sunt in categoria cea mai vizata sa plece. Asta e eu ma consolez cu gandul ca am lucrat si intr-o firma privata mare, am ceva experienta in vanzari, nu mi-e frica s-o iau de la capat, doar ca o perioada pb. ca as gasi f. greu de lucru.
Cu gradinita, of, of, mare dilema pe capul meu. L-am inscris prima data in Apahida, apoi mai mult influentata de opinia strazii l-am inscris la o gradi f. buna in Cluj. Dar acum parca nu l-as mai duce zilnic cu masina, trezit la 6.30, ajungem acasa cel mai repede la 17. Am o sapt. pe luna in care programul meui si al sotului nu e la fel, ar tb. sa stam dupa el vreo 2 ore, el sa porneasca mai repede, daca se imbolnaveste sa plec de la serv. sa-l iau, aici e mama cu el si l-ar scoate ea orice ar fi. Nu stiu ce sa fac inca.


Mergi la inceput