Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 332)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Silvia, La multi ani sotului, maine il serbez si pe al meu.
Acum i-am facut o praji s-o duca la serviciu. E un rasfatat Alain cu bunicii pe langa el.
Giova, clar nu-s aceleasi oportunitati in Alba, sotul tau e f. ambitios, bravo lui ca vrea si doctorat, daca se poate sa predea sa stii ca ar putea lua bani frumosi din plata cu ora la Universitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miha sincer imi pare tare rau ca nu e roz la tine la munca. sper sa nu te numeri printre cei disponibilizati. LMA pe maine sotului tau!
Sa stii ca salariul pt. un asistent nu e asa mare. el mai tare merge pt. ca mai invata una alta si ca va cunoaste oameni importanti in munca lui. poate cu ce castiga el, acoperim gradinita lui Marco, dar nu e sigur, s-ar putea sa primeasca si mai putin.
vedeti voi ce faceti cu gradinita....ar fi fain la Cluj, acum depinde de transport...daca ramaneti amanet prin Cluj cateva ore...cam nasol...mai ales iarna.

gata, au venit piticii, fug sa-i dau tzitzi bebeului.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Bumbita, sunt in stare de soc......atatia bani....Si eu ma miram de nashii de la Bucuresti care de 1 saptamana s-au mutat in apartament nou. Sunt ceva blocuri construite pe strada care vine de la Metrou Dristor catre Piata Muncii (cred ca ii spune chiar Dristorului, dar nu sunt sigura) si i-a costat 128.000 euroi (aprox 150mp). Dar am inteles ca tu stai in Vatra si dupa parerea mea e una dintre cele mai frumoase zone din Buc. Daca ma convinge vreodata al meu sot (desi scuip in san si zic Doamne fereste!) sa ne mutam in Buc in Vatra mi-ar placea cel mai mult sa stau.
Pe scumpul meu l-a apucat mai nou febra cu Prima Casa. Cauta de zor case in Bistrita si cand il aud cu 115.000, 120.000, 75.000 (in rosu) ma apuca spumele. Dar n-am chef sa ma cert cu el, il las in pace, ca vad ca nu e realist si sigur ii trece curand.
Ana, ce frumos suna ce povestesti de ANastasia. Cred si eu ca Alex e topit. Si zici ca te intorici la munci?
Irina, cand ai fost ultima data la echo nu ti-a spus dr ca s-ar putea sa fie sarcina f jos?
Miha, eu daca as fi in situatia ta cred ca as opta pentru gradinita din Apahida, mai ales ca mama ta este de baza. Poate o sa nimeriti niste educatoare dedicate si sa ii mearga mai bine decat in Cluj. Oricum, cred ca trebuie cantarite toate aspectele pentru a lua cea mai buna decizie pt Tudor in primul rand.
Cu Sorel sunt verisoara de-a doilea (povesteam anul trecut de verisoara primara a mamei - cea mai draga si mai apropiata- care s-a stins de un cancer galopant la 51 de ani.....era mama lui Sorel) si in adolescenta am fost prieteni tare apropiati. Suntem "suflete pereche" (asa sustineam candva ca e doar o zi intre noi....si un an...el e nascut in 24.08.1979). Este un tip extraordinar, sufletist, un familist convins si sper sa-i mearga bine in casnicie iar Roxana sa stie sa-l aprecieze pentru ce reprezinta el ca OM.
Merg sa-mi termin ciorba

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Giova doctorul nu mi-a zis nimik .Pai in 9 iulie am facut morfologica de primul trimestru si apoi in 9 august inca o ecografie insa cred ca era prea curand atunci.Acum am programata morfologica la 24 de spatamani undeva pe 24 septembrie deci mai am 3 saptamani.Eu inainte stiam ca s eface intre 20-22 de saptamani insa acum cica intre 23-24.Supe rtare de Clau ca mai are tim p si de doctorat si ca vrea sa predea.Oricum os a fie greu cred.Macar de ar prinde post acolo stiu ca se prind greu posturile in universitati.
Bumbi pai asa am inteles si eu ca e un fel de baby expo.O sa mergem si noi macar sa cascam ochii ca stiu ca nu au mai fost pe aici,dar acum avem un pavilion expozitional misto deci ...
Ana de france pai Anastasia ta o sa vb mai repede decat Mario al meu.Cred ca e cel mai puturos de aici cu vorbitul,vorbeste ce vrea ,cand vrea si cum vrea.Va pregatiti de botez?Deci ati inceput si cresa?Mama ce curajosi sunteit.Mie imie o groaza ca incepem gradinita de nu it povestesc.Am niste emotii.
Miha la multi ani sotului tau pt maine.Voua v-a spus sigur de disponibilizari ?Si pe ce criterii se face selectia?
Ioana lasa tu sa faca casa venim si noi la plimbare apoi in tara.Reao!De Razvan ce mai zici? Si voi la gradi?
EU acum am venit din plimbari si sunt cam obosita.Azi m-am amuzat ca toata lumea imi zicea ca am slabit.Ce sa mai zic ca toti se crucesc de burta mea care nu exista de altfel.Adica in afara de straturile de grasime ciuciu ,nu se vede nikAsa am fost si la Mario tin minte ca era speriata cand vedeam in jurul meu la burti su eo burta mica de imi era ca fac un pisic.Asa in stilul asta o sa nasc la munca,pe birou.Doamne fereste!

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Intru si eu in graba sa va asalut sunt franta ca si azi ammesterit si adunat toata ziua maine mai pun alt linoleum in debara si spalatorie si gata am terminat. Parca vad ca pe la anul cand o sa ne apuce cu mutatul si o luam e la capat.
Ana de France se apropie servicul/concediul de joi avem baieti scolari . La mlti ani lui Alex cu intarziere ca nu amintrat habar nu aeam de sf lui .Super parc de distractie!
Bumbi acum imi amintesc ca ai inteles gresit cu pampersul lui Alain,poate am scris eu aiurea nu face pipi decat la wc de cateva luni cu kk avem o pb de vreo 2 luni ca nu vrea decat in pampers a fost el constipat si l-a apucat asta . Nu sunt eu modesta nu cat ar trebui ...in orice caz, sotul meu e de o modestie rara mi s-o fi luat de la el cate ceva. Super scumpe apartamentele ar asta e, macar bine ca merita. Nu uit de poze promit ca pun maine, ca nu am avut vreme azi .
Bianca nu stiu ce sa zic de rosiile tale, macar de decor or fi vb ta...desi eu cred ca o sa fie cam ca cele oparite dupa o reme. Oricum nu iti face griji ca din acelea mici gasesti toata iarna sunt cea mai scumpe dar nu iei cu kg.
Irina sa stii ca misca mult bb-ii in burtica si chiar reactioneaza la mangaieri mie imi tragea Alain cate una ...si la58 de cm cat aea crede-ma ca simteam si daca vb cu el si il mangaiam se tragea e acolo si era cuminte . Parerea mea, si fara suparare ca imi esti simpatica si o stii prea bine, e ca o cam contrezi pe Bianca si uneori nejustificat. Acum nu-i vb ca nu e ea asa sensibila si rezista a trecut ea su prin mai rele .
Ioana de Bistrita de luni dupa ce pleaca ai mei ma pun pe dieta de 90 de zile, ca aceea mi se pare cea mai accesibila. dar tu arati beton doamna ce slabit mai vrei ? Daca vrei te ne facem partenere
Giova cred ca o sa ai un pic de nostalgie dupa bunici si ajutoare dar lasa ca Marco va merge la gradi si numai cu piticul va fi mult mai liniste.
Noi azi am renuntat la sticla a venit un nene sa repare la chiuveta si a luat-o ....deocamdata nu a fost circ mare ci numai insistente. Alain al meu a sta in seara asta ca sfantul la tuns am baiat mare. Promit sa mai pun si poze si sa mai pun ceva retete.
Bee iti dau reteta, blatul a iesit bestial dar crema facuta cu unt si galbenusuri si cacao sincer nu mi-a placut f tare , daca iti place zi-mi ca iti dar reteta in detaliu.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Miha ca ma uitat La multi ani sotului tau . Ia zi-mi si mie cum e la tau sot, pasionat de shopping, ordonat, tipicar care din trasaturile fecioarelor le are ? Sau pe toate ? Ce mai face piticul tau ?

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Neata gagici...ma trezesc devreme ,am o stare de cacao pb si de la vremea asta

la munca???ok dar fff mult stress ca ne pasc disponibilizari si primariile nu vor sa dea bani pt masa copiiloro tara de tot rasul,si asta pt ca prea s au lafait

Bumbii in Vatra Luminoasa stai?????pai esti vecina cumine draga me a ca eu pana in vatra fac 10 min....sau am inteles gresit...aoleuuu ce rata ai???..eu n as rezista psihic
Tioana...asadar ai verisor vedeta...superba ai fost la nunta
Bianca pai la noi e 10 mil la biserica...e frumos sa cununi dar prea scump]
DMELIIsi eu tot asa jos simteam...mi e ra o frica

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Silvie m-ai facut sa incep ziua razand.Imagineaza-ti ca stiu cum reactioneaza bebeii in burta ca am avut unul mai mult decat naravas,insa eu ma refeream la faptul ca ii poti schimba pozitia cu mana unuia care are 200 de grame si pe care se presupune ca de abia ai inceput sa il simti.Si da,o contrez pe Bianca mai tot timpul si nu de dragul artei ci pentru ca asa consider.Logic ca poate fi nejustitficat pentru unii insa eu asa consider.Si stai linistita ca nu se supara , nu e genul , vezi bine ca e genul il dai afara pe usa si intra pe geam.Sincer acum ( si ea o stie) nu agreez mai deloc stilul ei si reciproc,insa ne toleram cum putem,ba chiar din ce in ce mai bine avand in vedere cat deranjeaza asta pe unii.
In fine....tot asa miercuri e zi libera de gradi?
Cosmi pai si asa ai simtit toata sarcina?? Sau doar la inceput? Eu dc o mai tin asa vreo saptamana merg la un eco mai repede ca nu am rabdarepana la sfarsitul lunii.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

alex isi face numai scenarii despre cum va fi la gradi si nu mai poate de nerabdare(i-au impuiat capul la cresa)...anastasia nu cred ca s-a prins unde a fost ieri si ce o asteapta

revin mai incolo( daca reusesc sa-l culc la pranz) ca te doua zile tot pregatesc bagaje(pt 2) sa fac recap cu voi ce-i tr-zici ca se duce cine stie unde(si ca am vazut ca pov si voi): fotografii, asig, hartie de la dr (asta pt alergie), hatii cu parintii, tel de contact, etc+ un sac cu un schimb complet, sosoni de int, sortulet pt pictura si..si..ma duc sa mai citesc o data pe usa gradinitei ca aseara nu era bine luminat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Irina, daca doctorul nu ti-a zis nimic cum ca e sarcina prea jos sau placenta jos inserata, nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji! E normala chiar si pozitia respectiva. Eu pe Ana am purtat-o fff jos pana in trimestrul 3 cand nu mai cobora. DAr la Ana mi s-a spus ca am placenta jos inserata (ba e previa, ba nu e previa) si mi s-a spus ca am sarcina jos. Cu Razvi a fost ok. Iar cu Petru a inceput prost: placenta previa peste colul uterin, peste operatie, cu sangerari; si s-a sfarsit ok, bebe prea sus, placenta numai bine. Inca la nascare a fost o faza de ras daca n-ar fi fost oarecum horror. sa ma internez eu si alte gravide, eram deja in camasha si asteptam o doctorita sa puna un diagnostic de internare, ca asa se face. Vine cutaritza si ma ia ca eram prima: hai sa te vad, sa ascult copilul. Pune trompeta, nu aude inima! Pune monitorul fetal, nu aude inima! Eu ii zic: "dar il vedeti, misca" Ea: "misca, dar daca eu nu aud inima nu pot scrie in foaie fat viu. Hai la eco sa ne uitam" Fugi la eco sa caute femeia inima copilului. Si inima lui era sub ficatul meu, in timp ce bebe era oarecum cu capul in jos. Cica eram buna de examen pentru studenti si rezidenti. Mi-a facut semn pe burta unde e inima bebelui, ca altfel le speriam si pe cele de la sala de nasteri care pun monitoarele fetale. Aventuri......
Silvi, mersi pt reteta. Sa studiez si eu dieta de 90 zile? OI putea-o tine cat alaptez? Tb sa ma uit si sa ma gandesc. Nici acum nu mananc prea grozav si am lapte, deci ash putea sa incerc.
si o zi buna!

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput