FIV 239

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

laura

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Laura - imi pare nespus de rau... tare rau......

(din pacate si eu am facut un test Barza la CM si mi-a iesit pozitiv, asa ca.....).

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Looana,Laura , imi pare rau .Fiti puternice si mergeti mai departe..
Nu va pierdeti speranta..trebuie sa castigam toate aceasta batalie.
Vom avea toate copilasii mult doriti..Multa putere sa treceti peste acest esec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Looana,Laura imi pare rau ; multa putere pentru a merge mai departe va doresc.
Desi acum am inceput sa activez la FIV Ungaria tot mai trag cu ochiul pe aici si va citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata, am deschis de cum m-am trezit calc, net-ul tot....sincer sa vad ce fac fetele si... am ramas fara grai, nu-mi vine sa cred.

Looana, asa mult speram sa fie bine si sa ai un rezultat bun ca nu-ti imaginezi. acum imi vine...nu pot sa cred.
Putere sa te ridici dupa ce-ti plangi suferinta si... te astept aici sa o luam de la capat sa stii. Doamne ajuta si sanatate maxima.
Catalina are dreptate, acum daca nu le-ai facut deja sa faci ceva analize mai amanuntite, sa vedeti cauza, daca se poate descoperi...of doamne...

LauraVoinicu...nu am cuvinte, imi pare rau fata draga...
of of of, ce e de zis in situatii astea? nimic
Putere si forta sa mergi mai departe.
ai grija de tine!!!!

Dragaica si Raluca....ehehehe ce vremuri Dulcele targ al Iesilor...
imi doresc sa-l duc si pe sotul meu sa vada locul asta pe care mi-a ramas foarte special in inima mea, dupa copilarie poate cea mai faina si lipsita de griji perioada din viata mea, 6 ani extraordinari... Cred ca ultima data am trecut in fuga acum cam 7-8 ani (umblam pentru echivalarea diplomelor ale lui fratele meu si asa m-a uns la suflet sa revad locuri dragi si dulcele lor grai moldovenesc ce nu se aseamana cu nimic) Cred ca toate impresiile astea sunt si pentru ca imediat dupa am revenit in Bucurestiul natal, nebun, rapid, haotic si vesel in felul sau.
Oricum sincer acasa in tara e acasa pentru totdeauna pentru mine, sunt mandra ca-s romanca de origine. Eu cand vin aici car cu mine tot felul de carti despre Romania, cataloage, albume si ma laud cu ce tara frumoasa am.

Catalina ma bucur ca analizele sunt bune, sanatatea e inainte de toate! bafta si sa auzim de bine!

castelana fericita 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

--------------------------------------------------------------------------------

Citat:
citat din mesajul lui daniela74

Castelana,mergi fata la culcare.Intrebare:eu ce ma fac,nu-mi place laptele?Nu pot sa-l beau

Daniela, draga mea, principala sursa de Ca este laptele dar si tot ce reprezinta produsele lactate, deci poate poti sa le mananci pe acestea, in plus se mai poate amesteva laptele cu sucuri de fructe, asa devine poate mai baubil, sau daca-l poti suporta adaugau in mancare (sosuri, beshamele, in pure de legume, de cartofi, in paste cu broccoli, etc...)
Se mai poate gasi Ca si in peste cu oase (cel conservat, de ex sardinele),dar si somon, apoi in broccoli, conopida, soia (po****tia asiatica nu consuma lapte de vaca pentru ca le lipseste enzima ce digera lactatele si compenseaza cu soia si orez), orez, fructele oleaginoase, branza si produsele din soia, semintele de susan, migdalele dar si legumele cu frunze verzi..
Este cica recomandat iaurtul si lactale cu continut scazut de grasimi.
In acelasi timp, de evitat alimentele care pot interfera cu absorbtia calciului în organism, cum ar fi carnea rosie, bauturile racoritoare si bauturi ce contin un procent ridicat de cofeina, cantitatile excesive de alcool.
Pentru o asimilare completa, calciul are nevoie vitamina D si cantitate echilibrata de fosfor.

te pup si mai bine sa papam sanatos.

te pup si ai grija de tine!

castelana fericita 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Looana, Lauravoinicu, imi pare tare rau fetelor! Nu va pierdeti speranta si sunt sigura ca va fi bine pana la urma. Nu sunt vorbe mari...eu am reusit din a treia inceracare ....deci se poate!

Kora, a venit luna Septembrie ...cand incepi?
Sunt cu ochii pe tine

Catalina, ma bucur sa esti ca noua, tu cand te apuci de treaba ?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Transferul meu, prevazut astazi, nu are loc. Embrionasii nu au supravietuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Luca................nu mai am cuvinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata fetelor!

Of ce de vesti triste astazi...!

Looana imi pare nespus de rau, chiar am ramas surprinsa cand am citit ca ai reusit cu un embrionas de doua celule, categoria B. Totusi ceva s-a intamplat...trebuie sa descoperi cauza. Iti doresc multa putere pentru a merge mai departe...! Sunt alaturi de tine!

lauravoinicu draga mea imi pot doar inchipui ce e in sufletul tau....e ceva cumplit sa vezi pe testele de urina a doua liniuta, sa speri atat de mult si in final sa cazi din al 9-lea cer...e nedrept, sa nu mai faci niciodata teste de urina. DD sa iti fie aproape si sa te ajute sa mergi mai departe!

luca tu chiar ai pus capac vestilor rele. Nu ma asteptam la asa ceva...draga mea de ce ti-a fost cel mai frica nu ai scapat, dar stiu ca te vei ridica si o vei lua de la capat. Te imbratisez cu mult drag!

Catalina macar tu ai vesti bune: ai scapat de nesuferiiiiiti!!!! Biseptolul care e mai slabut decat alte antibiotice le-a dat in cap! Bravo! Acum presupun ca te pregatesti sa incepi noua runda fiv cat mai repede, nu? Te-ai gandit sa iei urinal sau ceva asemanator in continuare pentru a preveni infectiile urinare? Ore dr ce zice in legatura cu asta? Am sa o intreb si eu pe dr. Cocei. Doamne ajuta!

Husky draga ma bucur ca esti bine. Tu nu te plangi de nimic? Greturi, ceva? Ce face bebe? Stiu ca esti cu ochii pe mine....la sfarsitul sapatamanii am sa refac si eu analizele de secretie si daca totul va fi ok am sa incerc sa pun micutii luna asta, dar depinde de endometru, stii tu la mine e mai complicat. Daca nu, mai aman o luna....m-am saturat de atata asteptare si cand vad ca totusi exista si cazuri cand nu rezista embrionii la decongelare.....e chiar urat de tot sa te pregatesti atat timp, sa rezolvi toate problemele si in momentul cand sa ii pui in burtica sa nu ai ce, e tare , tare urat..., dar eu sunt optimista si ce o fi, o fi! Te cu muuult drag ( vreau sa ma molipseeeeesc de gravidealaaaaa)!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput