FIV 239
Raspunsuri - Pagina 7
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui KoraPop ingerash imi pare rau pentru concediul de cosmar! Nici noi nu mergem in concediu pe litoralul romanesc. La bulgari de exemplu e mai ieftin si conditiile muuuuuult mai bune. Ca sa nu mai vorbim de alte meleaguri....Bine ca sunteti sanatosi acum, toate trec si din fiecare patanie invatam cate ceva. Eu tot iti tin pumnii pentru bebe nr. 2 , astept ca intr-o buna zi sa ne dai vestea cea mare! Kora CARPE DIEM!(Traieste clipa!) |
Looana, felicitari! sa fie intr-un ceas bun!!!!
Kora, pai ... la bulgari am fost. Oricum, epidemie este cica si la noi si la ei. La anu' Grecia sau Turcia.
Dana_bebe, am renuntat deocamdata, am obosit, nu mai am putere, ma concentrez pe organizarea nuntii, pe maya si mersul la gradi de la sf saptamanii. Chiar nu mai am putere acum, a fost un an greu, simt nevoia sa iau o pauza...
Cata, bafta multa si te pup!
Castelana, ma bucur mult ca totul merge bine!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Looana spune:
Revin cu o veste rea,la mine a scazut BHcg de la 93,6 deci mi-au zis sa intrerup Utrogest-ul si sa astept sa-mi vina CM ,asta e nu a fost sa mearga mai departe.Eu din cite am inteles el sa prins dar sa oprit pe parcurs....se mai intimpla si din astea.Asa ca ma duc sa ma apuc de treaba sa calc rufe ,dupa aceia mai vad eu ce fac.
Va pup si va multumesc din suflet pt sustinere la toate fetele.Ori cum mai intru pe aici nu va las eu asa ,nu scapati de mine chiar daca nu mai fac nici un Fiv pe viitor.
Looana
brunadria spune:
fetelor multumesc mult
laura, iti tin pumnii stransi , te astept cu un beta mareee!!!
in toamna asta vom avea noroc toate
Dragaica spune:
Castelana ehehe.....fata mosului....de cate ori imi amintesc de dulcele Targ al Iesilor ma apuca-un dor de duca, imi aduc aminte de serile pe Copou alaturi de sot, de plimbarile din Gradina Botanica, berea de la Bolta Rece, ciorba de burta de la "Trei sarmale ", Teiul lui Eminescu, Plopii fara sot.....offf....ce repede au trecut anii de studentie.
Desi sunt Vranceanca(Focsaneanca) 100 la 100 o parte din inima a ramas in Iasi....asta e ....
Multumesc pentru incurajari, ma simt din ce in ce mai impacata cu ideea, sper ca cele 3 saptamani in tara sa-mi priasca, sa ne odihnim psihic, sa uit de toate.
O saptamana am sa stau la bunicii mei, intr-un satuc din muntii Vrancei,un loc mirific unde mi-am petrecut o buna parte din copilarie.
Va pupicesc o sterg la munca
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
catalina2307 spune:
Looana - imi pare tare rau. Te-am urmarit si am sperat sa fie ok. Poate nu este momentul dar da-mi voie sa iti spun un lucru. Putin probabil sa pierzi o sarcina din cauza stresului. Acum clar a fost sarcina oprita in evolutie , cu un Bhcg micut inca de la inceput. Deci in mod sigur exista o problema. Tu ti-ai facut analizele genetice sau cele de trombofilie? Sfatul meu este inainte de o alta incercare sa faci toate investigatiile necesare. Ce tratament de sustinere ti s-a recomandat? Ia-ti pauza necesara , linisteste-te si daca ai intrebari sau nelamuriri sunt sigura ca fetele te vor ajuta cu drag. Inca o data imi pare rau....este urat, greu, dureros si nedrept...
Bytzulinule - bine ai venit draga mea. Te pup mult si iti doresc tot binele din lume.
ingeras -
lauravoinicu - sper din tot sufletul sa fie bine. Si va fi.
Va spun si eu in doua cuvinte ca analizele mi-au iesit bine , fara coli, fara clamyduzte sau candiduzte....sunt ca si noua.
Va pup si sar'mana mult ca va ganditi si la rezultatele mele. mare pt toate.Ma duc sa recuperez ca iar am fost plecata si am ramas in urma. :)
coltul meu de rai
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Looana Revin cu o veste rea,la mine a scazut BHcg de la 93,6 deci mi-au zis sa intrerup Utrogest-ul si sa astept sa-mi vina CM ,asta e nu a fost sa mearga mai departe.Eu din cite am inteles el sa prins dar sa oprit pe parcurs....se mai intimpla si din astea.Asa ca ma duc sa ma apuc de treaba sa calc rufe ,dupa aceia mai vad eu ce fac. Va pup si va multumesc din suflet pt sustinere la toate fetele.Ori cum mai intru pe aici nu va las eu asa ,nu scapati de mine chiar daca nu mai fac nici un Fiv pe viitor. Looana |
Imi pare rau. Din tot sufletul...nu am cuvinte. Iti doresc multa putere!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Fragutza spune:
Bun gasit, dragelor!
Catalina, esti fresh-fresh acum! Cand ai planuri de plecat pe alte meleaguri?
Looana, imi pare tare rau de rezultat! Multa putere sa mergi mai departe!
Castelana, Dragaica, tot prin Iasi mi-am petrecut si eu facultatea si am aceleasi nostalgii ca voi!
Bafta tuturor fetelor!
Baby
39+ Natalia
bytzi spune:
fetelor,multumesc tare mult
cata si eu te pup ,e super ca ti-au iesit analizele bune,succes pe mai departe din cite am reusit eu sa te cunosc(virtual si citind din umbra) deja ti-ai facut planuri...
sapt asta imi repet si io analizele de secretie pt clamydia,ureaplasma si mycoplasma si culturile de col ca cele vechi au deja 8 luni si nu mai sint valabile ,incep si io cu emotiile ,caci am antecedente de ureaplasma ,candida si ultima data si o clamydia ...sper sa iese bune sa nu-mi incurce planurile...
looana,imi pare tare rau...
lauravoinicu,doamne ajuta
avalon
dumnezeu ma va ajuta
lauravoinicu spune:
Din pacate m-am convins pe pielea mea ce inseamna testele fals pozitive , Betahcg - 0,51 , asta este ...... o luam de la capat .Am visat si eu frumos 2, 3 zile.
Va multumesc pt sustinere
Loana , imi pare tare rau ....... azi se pare ca este o zi trista.
Avalon spune:
of, mai fetelor, Looana, lauravoinicu, ce vesti proaste
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 27+