FIV 239

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

bytzi,iti doresc mult noroc , sa fie fiv ul norocos pt tine.
doamne ajuta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

multumesc,brunadria,mult noroc si tie

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Salutare si o saptamana buna la toate fetele,care sunt in focuri cu analize/stimulari.
Eu am fost azi dimineata la clinica pt a repeta analiza BHcg dupa amiaza voi primi confirmarea ,daca se dubleaza si totul e ok atunci saptamana viitoare ma duc la ei pt prima ecografie dupa care continui cu controalele la med.meu gineocolog.
In rest nu pot sa ma pling ma simt destul de bine,abia azi am inceput un pic sa ma doara burta usor dar ceva scurt si vag....un pic de rau de la stomac dimineata cind ma trezesc in rest sunt OK.
Lauravoinicu iti tin pumni strinsi pt un rezulat frumos azi,parca asa am inteles ca azi il primesti.Ma rog pt tine sa fie bine

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

brunadria,bytzi, fteleor dragi ce sunteti in focuri mult noroc , sa fie fiv ul norocos pt voi!!!!.
doamne ajuta!!

LucaLuca bafta cu omuletii de zapada!!!! Doamne Ajuta!!

Delia, fata si mama studioasa, merci suntem bine. mergem saptamanal la control si-l vedem pe tzutzurel (care are tot felul de porecle), acum urmeaza saptamana asta miercuri, ma rog sa fie bine si sa se ezvolte normal. in rest toate bune, am inceput sa si iesim in lume, sambata l-am dus la concert la filarmonica, sa-l culturalizez pe micut de ic , cred ca i-a placut ca mami s-a simtit foarte bine. Tu? ai mai schimbat ideea? cand mai iei acasa din omuletii de zapada ce asteapta pe mami?
te pup si toate bune!!

AlinaOprea, ma bucur ca sunteti la faza de plutire si sunteti bine!!!! Ehe, bebe creste, nu? Noi probabil nu vom merge toata sarcina saptamanal. doar pana trecem de hopul celor 12-14 saptamani, apoi vedem ce zice dr. m_a distrat chestia cu hartia igienica, si eu tot numai cea alba folosesc de la FIV, , he he he paranoia asta.
Bafta multa in contuianre si ai grija de tine!!!!!

Looana fata draga esti gravidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! cat ma bucur pentru reusita
ta!!! sa fie intr-un ceas bun, sarcina la termen si bebe sanatos!! te astept cu beta de azi!!! bafta

LauraVoinicu, tinem pumnii de aici de departeeeeeeeeee!!!!! Sa ne zici si noua cand iese beta, hai cu rezultatul bun!!!!!te astept!!!

Dragaica, bafta multa fata draga, mi-ai amintit de un alt loc minunat din viata mea, Iasi, am facut facultatea acolo si a ramas in inima mea ca un loc special, unic, cu parfum de tei, cu un teatru deosebit, cu o viata studenteasca adevarata si unita, cu o gradina botanica fantastica, cu hrubele de la bolta rece unde cica venea Eminescu...ehehehehe ce vremuri... sper sa pot sa-i mai am timp sa revd locurile astea alaturi de familia mea.
Bafta multa cu FIV-ul sa fie cu noroc, LucaLuca sa stii ca are dreptate in ceea ce spune, multe din practicile de acolo se practica si aici si se aseamana mult si cu Italia.

Alrak, bafta saptamana asta, imi doresc sa fie totul bine sa puteti incepe procedura, Fiv-ul cel norocos si victorios!!!!
Baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Doamne Ajuta!!!!!

fetelor, fivoaselor, se vede ca a inceput toamna cea norocoasa si rezultatele incep sa apara!
Sa fie o toamna plina de burtici!

va pup

castelana fericita 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

castelanaC ma bucur ca esti bine chiar m-am uitat sa vad ce mai faci. Iar legat de hirtie eu de data asta nu ma uit,m-am uitat datile trecute cred ca de cite ori plecam la wc.Acuma sunt un pic mai indiferenta de situatie,incerc cit mai normal sa fiu si vad ca functioneaza.Eu am pierdut o sarcina pe baza de emotie cind mi-a confirmat ca-i bate inima ,nici nu vreau sa i-mi amintesc.De atunci am zis gata nu am sa mai fac porostia asta si vad ca DD mi-a dat atita tarie de data asta incat nu am cum sa-i multumesc pt schimbarea mea.
brunadria,bytzi domane ajuta de data asta sa fie fiv-ul norocos si pt voi!

Fetelor toamna asta e toamna noastra a tuturor asa sa va ginditi ,va pup

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Loana , Castelana , fete dragi de peste mari si tari va multumesc pt pumnii stransi , chiar am nevoie , sunt in tensiune maxima , in jur de ora 17,30 - 18 iau rezultatul. Doamne ajuta! Am repetat testele de urina , sambata dimineata si aseara , tot asa o linie pala mi-a aparut dar mai repede (cel putin la testul de aseara), dar nu sunt intense la culoare , de aceea nu imi fac prea mari iluzii , daca era ceva trebuia sa iasa in teste ceva mai concret , tot teste barza am facut. Intre ele este diferenta , adica sunt liniile mai intense de la un test la altul dar tot pale , v-am inebunit de cap......
Acum vedem dupa amiaza.Va anunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Hai LAURA, sunt si eu pe aici si astept rezultatul tau cu pumnii inclestati! Te stiu de-un amar de ani si tare mult mi-as dori sa fi reusit!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauravoinicu

Loana , Castelana , fete dragi de peste mari si tari va multumesc pt pumnii stransi , chiar am nevoie , sunt in tensiune maxima , in jur de ora 17,30 - 18 iau rezultatul. Doamne ajuta! Am repetat testele de urina , sambata dimineata si aseara , tot asa o linie pala mi-a aparut dar mai repede (cel putin la testul de aseara), dar nu sunt intense la culoare , de aceea nu imi fac prea mari iluzii , daca era ceva trebuia sa iasa in teste ceva mai concret , tot teste barza am facut. Intre ele este diferenta , adica sunt liniile mai intense de la un test la altul dar tot pale , v-am inebunit de cap......
Acum vedem dupa amiaza.Va anunt !

poze

Laurica Voinicica hai ca stam aici cu pumnii stransiiiiiiiiiiiiiii!!!
lasa testele astea, ca eu la propriu (scuzati expresia elevata) ma [pis pe ele!!!!! Am facut amor ani de zile pe baza testelor de ovulatie de cred ca au fost cele mai anticonceptionale perioade din viata noastra de cuplu! inclusiv la o una dintre inseminarile facute am facut un test asa sa vad ce zice si dupa el nu ovulam, deci...
Nu vreau sa-ti dau sperante auirea, dar trebuie sa crezi ca nebuna in reusita ta, punct!!! Ai vazut ce zice Looana ca a pierdut pe stres un bebel, deci, stai linistita (recunosc cinstit ca-i greu) dar pune-ti un film (de esti acasa) cheama o prietena sa barfiti un pic, nu stiu...
Sa stii ca sunt de aici alaturi de tine si-ti tin pumnii la fel ca toate fetele!!!!!!
Baftaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Doamne Ajuta!

castelana fericita 8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Looana

castelanaC ma bucur ca esti bine chiar m-am uitat sa vad ce mai faci. Iar legat de hirtie eu de data asta nu ma uit,m-am uitat datile trecute cred ca de cite ori plecam la wc.Acuma sunt un pic mai indiferenta de situatie,incerc cit mai normal sa fiu si vad ca functioneaza.Eu am pierdut o sarcina pe baza de emotie cind mi-a confirmat ca-i bate inima ,nici nu vreau sa i-mi amintesc.De atunci am zis gata nu am sa mai fac porostia asta si vad ca DD mi-a dat atita tarie de data asta incat nu am cum sa-i multumesc pt schimbarea mea.
brunadria,bytzi domane ajuta de data asta sa fie fiv-ul norocos si pt voi!

Fetelor toamna asta e toamna noastra a tuturor asa sa va ginditi ,va pup

Looana

Looana, draga mea, faci foarte bine ca acum te poti controla si nu te stresezi, trebuie sa fii mai tare decat mama lor de emotii si pentru bebe tau sa fii relaxata.
Doamne Ajuta sa fie FIV-l norocos si sa fie sarcina la termen si bebe sanatos!!!!
te pup si bafta, tin pumtii pentru beta2

castelana fericita 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

Ingeras, imi pare rau ca ai avut un asemenea concediu... din ceea ce povestesti imi suna cunoscut a fi trait pe litoralul romanesc... am renuntat de cativa ani sa mai mergem aici la mare, scump si prost... oriunde e mai bine decat aici, ca si la fiv

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 26+

Avalon la noi nu am mai fost nici eu, de 12 ani... dar anul asta am ales Bulgaria ca destinatie, din pacate. Oricum, cica si la noi si la Bulgari e epidemie...

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput