Burtici fericite de septembrie-octombrie (176)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Eu va prestez rezumat cu drag, ca si asa va stiu pe de rost, dar nu apuc sa prind finalul de capitol ca mai terminati altele 2.
nu conteaza , tu presteaza-l cand poti

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui MariaI

Imi cer iertare ca intru ca musca in lapte, nu stiu ce s-a vorbit in ultimele capitole de ieri de pe la doua dupa masa pana acum. am intrat aseara si am vazut ca nascuse si Monica si am apucat doar sa o felicit pe ea si apoi am adormit. Azi am intrat in casa acum o ora si sunt rupta si fizic si psihic: Mihai n-o sa mai fie operat maine pentru ca e in stare critica, a facut o hemoragie pulmonara azi noapte si se lupta iarasi, si numaram iarasi ore si apoi zile. Astazi a implinit 2 saptamani de cand s-a nascut si ar fi avut 31 de saptamani daca era in burtica la mama.
Ca sa fie toate lucrurile roz Alex s-a intepat intr-o seringa uzata pe care au gasit-o verii lui in parc si am stat si cu el vreo 3 ore pe la Matei Bals unde am facut doua vaccine si vom merge din nou peste 6 sapt, 3 luni si 6 luni sa repetam analize, ne rugam sa iasa negative de fiecare data.

Ma gandesc la fiecare dintre voi si sper sa aveti parte de nasteri usoare si de bebelusi sanatosi care se vor face copii mari si sanatosi, cu care ne vom bucura si supara pana la adanci batraneti.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009)
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Maria, nici nu stiu ce sa zic ca sa iti alin suferinta. Pot doar sa ma

hi5
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

MariaI offf ce mamica incercata esti tu.......
Te imbratisez cu drag.
Intreb si eu doar asa, seringa aceea din parc nu putea fi dusa la spital sa se vada daca are ceva mizerii sau microbi pe ea si de care ?
Doamne ce situatie tampita.
Doamne ajuta !!!

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mimika poza cu bucatariile e foarte tare. Am citit si eu o brosura cu alaptatul si arata o mamica de gemeni care-i avea cumva pusi asa sub brat...la tine vad ca e alta tehnica
Important e sa pape ei si sa se faca mari.

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna seara fetele,

Citesc tot intr-o diagonala... nu prea va prind...
Dar va ca ma incurajati si .

E tare frumos ce mi se intimpla doar ca imi doream sa nu plinga Patrick asa cum va spuneam ceva mai in urma.
Sigur o sa ii treaca.
Eu am laptic pentru bebelina... sper sa fie bine.
Au fost multe intrebari pentru mine in urma... nu prea mai retin... dar ma intrebati cum a fost la maternitate si cu dr meu - a fost super... desi intelesesem ca vine noaptea eu tot m-am temut ca nu apare dar A VENIT si a fost iar super ca la prima nastere. Numai ca eu incapatinata am zis sa fac epidurala ...ca sa nu mai simt durerile pe care de data asta le-am avut si asta a intirziat un pic nasterea... plus ca din pacate am simtit cind am nascut ... si dupa aceea am fost mult timp amortita de la bazin in jos.
Conditiile nu foarte foarte la Filantropia...dar azi am trecut pe la Elias... si pot sa spun ca la Filantropia este HOTEL...
La Filantropia sint si rezerve... eu am stat totusi intr-un salon normal... EH a trecut am ajuns acasa si e tare bine.
O sa incerc sa pun cit de curind poze si in ROZ cu bebelina...cele care le-am pus erau "in pijamale" si erau de la Patrick (pentru ca recunosc nu i-am cumparat decit vreo 2-3 rinduri de hainute acum) ... creste repede bebe si nu are rost... mai ales ca cele de la Patrick le am toate...
Cam asta despre noi... incepe sa se acomodeze si ea cu lumea de afara si e totul ok ... am zile in care sunt mai trista dar imi revin eu...
Va pe toate.
Felicitari celor care au mai nascut dupa mine si bafta celor care vor mai naste.

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

P.S. recunosc ca nu urmaresc listuta din prima pagina dar mi-am "aruncat" si eu un ochi pe ea si as avea o rugaminte la tine Aidutz eu am nascut in Bucuresti la Filantropia si daca mai e necesar la Karolina 3.800 gr - 52 cm - apgar 9.

Pupici si noapte buna si usoara.

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Am intrat si eu ca sa o felicit pe Doro pt printesa ei.
Sunt cu gandul la Monica si la Dragos, dar si la Maria si la Mihail.
Si nastere usoara maine pt Katteryna.
Mai am de recuperat un capitol pt ca de cand am plecat de la lucru ati facut altul nou.
Noapte buna!
Am uitat sa va spus ca sambata este sarbatoare mare "Taierea capului Sf. Ioan Botezatorul".

34+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Clodute multumim ca mai intri pe aici si ne spui cum sunteti ! Mie mi s-au parut super pijamalele, nici nu am observat ca nu ar fi festive . Si mie mi-e frica de tristetea de dupa (desi eu nu am griji pentru fratiori mai mari)... si ma tot gandeam ca voi intra aici sa va spun ca sunt deprimata si sigur ma voi simti mai bine. Sfaturi deci nu ma pricep sa dau, dar sper ca povestind cu noi deja te simti mai bine

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns margo1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MariaI

Imi cer iertare ca intru ca musca in lapte, nu stiu ce s-a vorbit in ultimele capitole de ieri de pe la doua dupa masa pana acum. am intrat aseara si am vazut ca nascuse si Monica si am apucat doar sa o felicit pe ea si apoi am adormit. Azi am intrat in casa acum o ora si sunt rupta si fizic si psihic: Mihai n-o sa mai fie operat maine pentru ca e in stare critica, a facut o hemoragie pulmonara azi noapte si se lupta iarasi, si numaram iarasi ore si apoi zile. Astazi a implinit 2 saptamani de cand s-a nascut si ar fi avut 31 de saptamani daca era in burtica la mama.
Ca sa fie toate lucrurile roz Alex s-a intepat intr-o seringa uzata pe care au gasit-o verii lui in parc si am stat si cu el vreo 3 ore pe la Matei Bals unde am facut doua vaccine si vom merge din nou peste 6 sapt, 3 luni si 6 luni sa repetam analize, ne rugam sa iasa negative de fiecare data.

Ma gandesc la fiecare dintre voi si sper sa aveti parte de nasteri usoare si de bebelusi sanatosi care se vor face copii mari si sanatosi, cu care ne vom bucura si supara pana la adanci batraneti.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009)
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Draga Maria, suntem alaturi de tine si ne rugam sa fie bine! Dumnezeu e mare!! Nu-ti pierde speranta!

36+, cu brebone Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Maria D-zeu e langa tine si langa Mihai si nu va va parasii de asta sa fi sigura...Ne rugam ptr tine si ptr bebelushul tau...am plans cand am citit mesajul tau... Suntem alaturi de tine...

ptr Mihai

35 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput