Burtici fericite de septembrie-octombrie (176)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Eu am o propunere:
ce ar fi daca la fiecare capitol, la sfarsit, cineva ar face rezumatul capitolului, sa atinga pe ici pe colo, in punctele esentiale

eu sunt de acord ca am ultimul capitol de recuperat

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

MariaI, sunt cu gandul la voi! Doamne ajuta sa mearga bine si sa reuseasca operatia!!!

Oare mai e vreuna ca mine care merge la nascut si inca nu stie numele bebelusului??? De la sot nu am obtinut decat Frederic, el e super mega extra incantat si decis, dar eu?

Revin...

Geani 37+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

mimika m-a distrat pe mine poza cu taticul somnoros... dar aia cu "esenta vietii" e extraordinara!!! Cum se vede burtica ta care nu mai e... si cei doi puiuti care au fost acolo inauntru (inca nu-mi vine sa cred ) acuma se hranesc de la tine M-am pierdut.... Sunteti minunati!

Geani

Ohooo pai daca sunt pe lista de apelanti... maine ar trebui sa stau acasa Iupiiii....

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Mimika...ce sarmalute frumoase.
Si ca sa ma din nou...ce tzitzi mari ai!!!!

Gianina 35+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui mimika

katteryna
Moni si Dragosel
Maria si Mihail

noile aventuri ale mimikosilor

hi5
poze

Ioiiii Mimika ce sarmalute dragute....si ce mi-a placut poza in care le da tati la amandoi papica.....
Sug bine laptic ? ai suficient ?
Tu arati foarte bine in poza aceea cu rosu

Cea mai fericita 37 + cu

Inca imi ajunge lapticul. Papa bine si la san, dar nu asa mult cat papa la bibe. La san obosesc, mai ales daca este sanul prea plin si adorm. Au ajuns sa pape cam 80-90 ml la o masa din bibe. De cele mai multe ori ii las la san si cand ii vad ca sufla greu (parca alearga) le dau bibe. Bine, ca trebuie sa am scos cu pompita inainte. Inginerie mare, nu asa...Poza aceea in rosu este facuta chiar azi. Multumesc de aprecieri. Parca nu se vad cearcanele asa tare. Da' poza mea indecenta nu ti-a placut?

hi5
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Imi cer iertare ca intru ca musca in lapte, nu stiu ce s-a vorbit in ultimele capitole de ieri de pe la doua dupa masa pana acum. am intrat aseara si am vazut ca nascuse si Monica si am apucat doar sa o felicit pe ea si apoi am adormit. Azi am intrat in casa acum o ora si sunt rupta si fizic si psihic: Mihai n-o sa mai fie operat maine pentru ca e in stare critica, a facut o hemoragie pulmonara azi noapte si se lupta iarasi, si numaram iarasi ore si apoi zile. Astazi a implinit 2 saptamani de cand s-a nascut si ar fi avut 31 de saptamani daca era in burtica la mama.
Ca sa fie toate lucrurile roz Alex s-a intepat intr-o seringa uzata pe care au gasit-o verii lui in parc si am stat si cu el vreo 3 ore pe la Matei Bals unde am facut doua vaccine si vom merge din nou peste 6 sapt, 3 luni si 6 luni sa repetam analize, ne rugam sa iasa negative de fiecare data.

Ma gandesc la fiecare dintre voi si sper sa aveti parte de nasteri usoare si de bebelusi sanatosi care se vor face copii mari si sanatosi, cu care ne vom bucura si supara pana la adanci batraneti.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009)
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Geani daca risti sa ajungi pana duminica, poate vezi ce nume iti inspira chipul puiului! Numai sa nu mearga sotul sa hotarasca ambele prenume, daca puneti doua...

Pai apropo de facut prezenta, Lucia, parca saptamana trecuta cand noi eram in galerii a intrat dupa multa vreme ralu80 si ne-a zis ca are contractii. Apoi nimic... sa inteleg ca am pierdut o sansa la o galerie? Raluuuu, hai spune-ne cum esti!

32+ Alex

Mergi la inceput

Oooffff Maria pai nu esti ca musca in lapte, ca deja ne gandeam la voi pentru maine .

Doamne ajuta sa fie totul bine!!!

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui MariaI

Imi cer iertare ca intru ca musca in lapte, nu stiu ce s-a vorbit in ultimele capitole de ieri de pe la doua dupa masa pana acum. am intrat aseara si am vazut ca nascuse si Monica si am apucat doar sa o felicit pe ea si apoi am adormit. Azi am intrat in casa acum o ora si sunt rupta si fizic si psihic: Mihai n-o sa mai fie operat maine pentru ca e in stare critica, a facut o hemoragie pulmonara azi noapte si se lupta iarasi, si numaram iarasi ore si apoi zile. Astazi a implinit 2 saptamani de cand s-a nascut si ar fi avut 31 de saptamani daca era in burtica la mama.
Ca sa fie toate lucrurile roz Alex s-a intepat intr-o seringa uzata pe care au gasit-o verii lui in parc si am stat si cu el vreo 3 ore pe la Matei Bals unde am facut doua vaccine si vom merge din nou peste 6 sapt, 3 luni si 6 luni sa repetam analize, ne rugam sa iasa negative de fiecare data.

Ma gandesc la fiecare dintre voi si sper sa aveti parte de nasteri usoare si de bebelusi sanatosi care se vor face copii mari si sanatosi, cu care ne vom bucura si supara pana la adanci batraneti.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009)
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Maria sa fie totul bine cu bebe si cu Alex

Gianina 35+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Si ca sa ma din nou...ce tzitzi mari ai!!!!

Tocmai imi zicea o colega pe mess ca am curaj sa pun poza aia ca ma vede o tara intreaga. Si i-am explicat ca atunci cand devii mamica alea nu mai au rol decorativ, au rol de BUCATARII. Si aia e o poza educativa. pentru fetele cu gemeni

hi5
poze

Mergi la inceput