Gravidutze si mamici de Cluj - 131

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Gabi, revedere placuta

Co, felicitari pentru frumoasa acomodare de la cresa!

Fetelor , daca cunoasteti pe cineva (elev) care are nevoie de caiete pt noul an scolar si nu reuseste sa si le procure sau oricine alt cineva care ar avea nevoie, va rog sa ma anuntati. Reorganizandu-mi lucrurile am gasit 9 caiete studentesti, noi, nefolosite, doar ramase pentru ca eu le-am cumparat in urma cu 3 ani si nu le-am mai folosit. Le dau cu mare drag, nu vreau sa le arunc atata timp cat sigur trebuie sa aiba cineva nevoie de ele.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

sunt prezenta si azi , presimt ca sambata se va intampla minunea , Doamne da sa fie totul bien, numai asta imi doresc sa scapam in pace si sa fim sanatoase

andreeaFELICITARIIIIIII!!!!!!!!!!!!!
se anunta o luna mai plina de evenimente in familia voastra
sarcina usoara si DD te va ajuta sa fie ok

incearca la dr Rotaru Daniela, e o scumpa si te ajuta mai ales daca ai durerile acelea sa iti dea un tratamnet corespunzator

http://www.rotmed.ro/page5.html

gaby te invidiez si in tacere ca mie numai dumiika mi-l aduce pe Dragos
ic mare pt Sara

paula ai sa vezi ca se va acomoda foarte bine la cresa

cosi eu cunosc pe cineva care a incercat 5 ani in Ro si nu a mers , apoi a fost in Ungaria dar se pare ca are ghinion, dar spunea ca e ff multumita de ce a fost acolo
pt Cari

adriana

magda hai inca un pic si gata, bafta multa mamico

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
39+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

mai stie cineva ceva de gabi, mami de Ionut si Ioana ?????????????

azi m-am delectat cu copii din zona, cand ma vad radiaza toti , toate mamicile se mira cum atrag asa copii, asa mi-s de dragi, unu si unul

dimineata imi auzeam nepotelul care era in gradina si ma stirga Elena doame , atre dulci is

azi mi-am spalat mobila din bucatarie partea de sus, faianta iar mai tarziu incep la pareta de jos, plus inca o tura de haine de calcat pt bebelina , sunt asa de mici si de frumoase , am uitat de cand era D mititel .

a terminat si atti de spart, astept sa monteze caloriferul sa puna parchetul si maine sa mai fac odata curat in camera

va mai scriu....o zi buna

Mergi la inceput

covreau s ate rog ceva
ne mai scrii odata reteta de briose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, repede ti se intoarce Sara! E bine ca vine in week-end, ca altfel, cred ca vineri seara erati in drum spre ea
Eu de cite ori il revad pe P, dupa o despartire mai mare de 1 zi, mi se pare mai inalt, mai grasunel, mai intelept!
A fost la serv la mine azi, si ii povestea la o colega cum merge el la cresa... cred ca abia asteapta!
Elenuta, ma uimesti de fiecare data cit esti de harnica!!!

Simbata mergem la un botez... si nu stiu cum sa ma imbrac Mi s-au cam vazut toaletele actuale, si altele parca nu as vrea sa mai cumpar acum... nici nu am timp, daca nu m-am gindit saptamina trecuta... nu stiu ce am facut

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

marieta felicitari pt fetita.Sa fie sanatoasa, cuminte si papacioasa.

Andree27 te felicit si aici ca pe la mladite poate nu vezi daca intri mai rar.Felicitari!!!, o sarcina usoara si fara probleme si-un bebe sanatos si cuminte. Eu ti-o recomand pe Florescu la Gynia; desi e ocupata pana peste cap, cred ca daca e urgenta te ia printre celelalte paciente.

Alex am fost luni la Millenium la sedinta cu parintii si nu te-am vazut Mai merge Tiadris la gradi, nu? La cine e in grupa? Julia va fi in grupa mica la Maria, dar numai din primavara.
Tot vroiam sa vin la un tuns, dar nu am mai reusit.Si oricum ar trebui sa vin cu Julia dupa mine ca nu am cu cine sa o las.

elenuta nastere usoara si-o fetita sanatoasa, cuminte si papacioasa (nu stiu daca mai intru pana nasti). Imi place numele fetitei (la fel se pronunta si Julia)

dariandra nu stiu daca ma recunosti de pe forum, dar din parcul de langa piata cred ca da (eu is mama Luliei cum spune Daria ) Pupici pt Daria cea vorbareata, frumoasa si cuminte.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Elena, daca te mai invrednicesti cu atata curatenie, sigur vine mai repede bebelina!

Ioana, vine ca am insistat, mama ar fi vrut sa o mai tina o saptamana, cand oricum mergeam la Deva ca e ziua Alessiei. Dar atata zau ca nu mai rezistam. Azi am negociat cu ea si a cedat! Ce dulce e P cum asteapta el gradinita! Eu cred ca se va acomoda usor!E prietenos si sociabil, in plus a mai facut fata despartirilor!Pe mine iar ma bate gandul gradinitei

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Elena – si eu in ultima saptamana eram la activitate “intensive” in ceea ce priveste curatenie! Hai ca esti pe ultimii 100 m! tinem pumnii!

Gabriela – cu siguranta ca alegearea boastra e cea mai buna! Cred ca abia astepti sa o vazi pe sara!

Co – felicitari pentru acomodarea la cresa! se pare ca vom fi colege!

Noi de maine mergem la cresa! Ufff! Eu am emotii mai mari decat Maria! O perioada ramanem la program scurt! Dupa aceea mai vedem! Is disperata dintr-un anumit punct de vedere! Un stiu cum o sa reactioneze….

Marierat – felicitari mamico! Sa ai parte de un bebe papacios si sanatos!

Ioana – ma bucur ca sunteti din nou in familie! Cred ca tare dor v-a fost de Patrick!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

LILLY - Sigur ca da, ca doar suntem prietene de parc.O sarutam pe Iulia cea dulcica si sper sa ne mai intalnim, dar sa avem si timp de povestit.

CO - Ma bucur pentru Cari - se pare ca la voi a functionat foarte bine procesul de acomodare.Pentru noi mai greu era cand reveneam acasa, ca acolo am inteles ca se comporta excelent.Bafta multa in continuare si preocupari cat mai intelectuale va dorim!

IOANA - M-a emotionat intalnirea cu micutul cavaler.Probabil va fi un romantic prin definitie.

GABI - Ce bine ca va vine ingerasul acasa!Stiu ce simti si sunt alaturi de tine in totalitate.Pentru mine, Daria este tot ce mi-as fi putut dori vreodata, este sufletul meu drag pentru care stiu ca traiesc.Ma gandesc cu groaza la momentele cand vom fi despartite, dar pe de alta parte sunt constienta ca trebuie sa fie independenta, trebuie sa reuseasca si fara mine...

MARIETA - Felicitari pentru scumpica voastra! Sa fie sanatoasa si sa va bucure in orice clipa!

ELENA - si te asteptam cu vesti "proaspete".

ALEX - Ce face cealalta fetita mea, "scumpica mea" cum ii spunea Daria la trezire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Noi am avut iar o zi buna, far plansete si alte cele. A fost schimbata pitica, fericita a vrut sa merga de la mine in bratele Lavinei, deci e ok.

Oana ai inscris-o deci? La grupa Lavinei? Atunci ne vedem maine. sper sa merga ok acomodarea. Fetita care plange a fost izolata azi, adica a stat pe afara, prin incinta, dar nu prea mult in grupa, sunt curioasa totusi ce se va intampla pe viitor, am inteles ca azi va fi o discutie in directia asta.

Gabi eu zic, va asteptam si pe voi la gradi!!!!

Andreea sper sa ne vedem intr-o dupa-masa cu voi fetelor

Ioana pacat ac nu sunt colegi piticii, cred ca s-ar intelege de minune. Carina are partener de joaca un grasut haios, cuminte foc deocamdata!

Alex cum sunteti? Cum e Tiadris, ca am vazut ca nu vroia sa te lase deloc!!

Elenutza furnicutza, ce faci? vii si la noi la geamuri?

Adriana in cel mai rau caz, daca nu ai doritori, eventual lasa-le la o scoala undeva sau daca ai cunostice ceva cadre didactice, du-le sa le dea mai departe, chiar ca e pacat sa le arunci.

va pupam[pup

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput