Gravidutze si mamici de Cluj - 131
Raspunsuri - Pagina 15
Andree27 spune:
WWAWW MArieta felicitari !!!SA_TI TRAIASCA PRINTESA!!!!

Si noi avem vesti !!!Luni mi-am facut 2 teste si au iesit 2 liniute!!!Deci avem bebe
.Am fost si seara la urgente ca foarte tare ma doare burtica,am prins ceva dr de garda nu tin minte decat ca o chema Cezara dar nu sunt sigura!A zis ca de aioa ma doare ca nu e fixata bine sarcina.Mi-a dat sa iau doar acid folic.As vrea daca puteti sa-mi recomanadati un dr bun pana ce vine al meu din concediu ca pana in data de 15.Vreau sa ma consulte si altcineva pt ca am niste dureri destul de tari ,cel putin cu Eric nici nu am simtit ca sunt gravida ,stiu ca fiecare sarcina e diferita,dar sa doara asa nu e cred ca e ok.Si eu si tati suntem putin speriati,nu a fost ceva planuit ,dar daca asa a fost e ine venit.Mai mult ne este teama daca ne vom descurca cu 2 asa micuti!!Dumnezeu stie de ce face lucrurile asa ca speram ca totul va fi bine!!Merg in pat si Marieta inca o data felicitari si asteptam detaliii!!!
Andreea ,
de
Eric (31 Mai 2008)
Evolutia lui Eric
magdutza24 spune:
salutare
se pare ca incep vestile bune
Marieta felicitari si pupici ptr Ana Maria
Co felicitari ptr primele 2 zile de cresa pupici Carina
Andreea felicitari tinem pumnii sa se prinda sarcina si sa fie o sarcina usoara.exact cum iti doreai tu.
va pupacim pe toate si pe toti
noi suntem bine eu sunt din ce in ce mai stresata ptr ca sapt viitoare miercuri incep licenta.
mami_alexia spune:
Andreea, felicitari!!! Ce de bebelusi!!!!
Magda , succes la licenta, tinem pumnii stransi, stransi, stransi!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
Ioana13 spune:
Adriana, ce replici faine are Alexia! Cred ca economista se face! Cred ca va distrati toata ziua.
Si eu m-am distrat azi tare cu P, face niste mutrite, replici complicate nu prea are, dar presimt ca va avea!
Co, o prietena si-a facut FIV cu Micu si a fost f multumita. Ea fusese de-a lui Stamatian pacienta, dar a renuntat la el si pe motiv de ocupat si cam neserios.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
nrl spune:
Buna dimineata 
Felicitari Andreea 
Marieta, sa va traiasca Ana MAria si sa va aduca numai bucurie 
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
antoni spune:
neata!
Co-in Cluj stiu de Micu, dar vorba lui Ramo, nu m-as duce in Romnania!eu am fost in Budapesta, dupa ce au incercat astia de la gine 1 6 luni fara rost...si s-a prins din prima!daca crezi, pot sa-ti dau mai multe detalii.
Andreea-felicitari mami, nu vreau sa te sperii, dar du-te la medic sa vada, sa nu fie cumva extrauterina ca alea dor tare. nu-i normal sa te doara. incearca la Gynia, sunt multi medici acolo si mie mi-a placut acolo.eu ma duc la Zsigmond Istvan, dar ca sa vada cineva, nu conteaza cine, ca tu oricum ai medicul tau.tinem pumnii!
bex spune:
Neata, fetelor
Merci de info tuturor. Fata care este interesata de fiv ar fi vrut sa incerce mai degraba in cj, dar o sa ii transmit ce ati scris
prompte ca intotdeauna!
Am dus pisica la gradi, a foarte fericita, a mers direct in bratele educatoarei si s-a apucat sa lucreze ceva pe acolo, nu m-a bagat in seama, asa ca am plecat. I-am spus educatoarei de incidentul cu scutecut neschimbat, a spus ca i-a zis de 2 ori ingrijitoarei...(fapt confirmat de o mamica ce era de fata) se pare ca ingrijitoarea i-a spus Carinei sa vina sa o schimbe si Carina nu s-a ridicat de pe scaunel si nu a deranjat-o de la joaca cica...in fine, sper s nu se mai repete!
Andreea!!!!!Felicitari proaspata graviduta, sa iti meraga excelent!!!!
Marieta Felicitari pentru printesa, poate ne arati si poze cu ea
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
Gabriela77 spune:
Magda, bafta la licenta!Tinem pumnii!
Andreea, felicitari pt bebe, intr-adevar nu stiu daca e normal sa ai durerile astea! Daca te ajuta, eu merg la Puscas Mariana, azi chiar are consultatii la cabinetul privat!ca urgenta, cred ca te-ar primi azi! Mult succes si Doamne ajuta sa fie bine!
Ioana, m-a emotionat reintalnirea voastra, visez si eu la clipa asta! In seara asta o aduce mama si pe mamaruta mea! Nu mai am rabdare!
Ani, ce frumos ca ati fost intr-o astfel de excursie, cu printesa?
Elena, esti la apel?
Co, succes si in a 3-a zi de gradi pt cumintica noastra!
Meli, piti e bine?
Alex, toata lumea imi lauda coafura, si ti-am facut reclama si pe aici! Adevarul e ca e buan stilista ta! pe mine m-a convins! Si sint tare pretentioasa!
V-am pupat, o zi minunata! A mea va fi ca imi vad iubita si o strang in brate! Cred ca nu-i mai dau drumul!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 17+
bex spune:
Gabi si mie tare imi place freza ta. Sper sa fie ok si azi! Cred ca ti-e dor de pitica, mie mi-e cele cateva ore fara ea...ce bien ca vine Saruca acasa!!!
Elena esti mami? Sau punem majoretele la treba?
O zi minunata tuturor!
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
Victo spune:
neata!
Andreea , felicitari! Daomne ajuta sa fie bine!
uff..asa de greu ne intelegem cu Stefan..dimineata cel putin numa s emaraie si plange..pana plecam. azi dim asa a fost d edragut dragul de el..obisnuieste sa sa urce pe scaun, in spatele meu, cd mananc..si m/a luat in brate cu manutele lui alea mici..:) a mai mancat si cate o maslina cat a stat acolo. Sper sa ii fie usor la cresa. oricum prima spat ma gandesc numa pana la amiaza sa il duc.
am inceput o cura cu imunogrip junior. sper sa il ajute s anu s eimbolnaveasca f repede sau f urat.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)