Gravidutze si mamici de Cluj - 131

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Meli si parerea mea e sa ii dai preventiv biotics si acolo sa ai foarte mare grija la alimentatie.cat despre febra eu cred ca este de la dintisori, dav imi facea aproape de fiecare data, dar nu foarte mare.

Ani eu doar la Dr Campean am fost cu David.

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Loredana – multa sanatate puiutului tau! Te asteptam cu vesti mai bune!

Co - tinem pumnii sa fie totul bine la gradi! Pupici! ma bucur pentru voi ca va adaptati asa de usor!

Meli - si eu tot pentru biotics sunt! Merita incercat! Sanatate multa printesei!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

pe cand ma gandeam ca aiz terminam totul, am inceput santierul din nou , am ajuns la concluzia ca in camera copiilor e prea rece si mai avem nevoie de un calorifer, asa ca tati a scos jumate din parchet si sparge sa mai punem un calorifer la geam , offfff

mai bien acum decat in plina iarna sa inghetam de frig, e o camera destul de mare are 14 mp util plus ca mai avem un dulap in perete urias, iar acuma diferenta de temp dintr-o camera in alta e de 4 grade ceea ce e fff mult. salonul e cu fata la soare iar camera copilasilor e a umbra .

pana sambatat sper sa fie totul pregatit

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
39+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!
Noi am venit ieri acasa,suntem bine,Bea si-a revenit,e vesela,papa bine.Offf,ce ma bucur.
Eu sunt bine,mi-am revenit,nu am cazut in depresie sau stiu eu ce.Asta este,stie Dumnezeu de ce le face pe toate.Mai asteptam putin,mai fac ceva controale si ne apucam iar de lucru.Dar intotdeauna imi voi aminti de el...si mai ales de data in care trebuia sa se nasca...30 martie...Si asa simt ca era baiat...
Asta e,mergem mai departe,am zis ca asta sa fie cel mai mare necaz din viata noastra....Dar imi pare rau si pt Bea,ca ii plac tare mult copiii mici si deja era obisnuita cu burtica,o pupa,o mangaia si spunea ca acolo e bebe...si mai face asa uneori,si-mi dau lacrimile...
Mergem mai departe,sanatosi sa fim.

Va multumesc ca m-ati sustinut,am citit in celalalt capitol.

Multa sanatate copiilor bolnaviori.

Co felicitari pentru prima zi de gradi.Sunt sigura ca va fi bine,Carina e o fetita cuminte.

Alex imi pare rau de patania cu bona...offf si eu am emotii...sper sa fie bine....Trebuie sa vin saptamana viitoare la salon,la un mic tuns si intins de par.

Ioana imi pare rau ca nu va intelegeti...acum important e copilul,incearca sa nu te consumi.

Alina si Elenuta mai aveti putin si nasteti.Ce frumos!!!

Va pup pe toate!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
7+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Fetelor

Si azi a fost o zi buna, Carina a fost cumintica, zice educatoarea ca la un moment dat in urletele generale ale copiilor, a plans putin, dar a luat-o in brate si a tacut...sunt nemultumita totusi (era normal, nu?) de cateva faze...de ex azi nu au schimbat-o. scutecelul era cam plin de pipi...o sa le zic maine sa o schimbe totusi o data pana la 1, de diminetata...in fine...dar cel mai tare ma deranjeaza ca fetita care plange atat de tare si are manifestari aiurea azi iar a plans nonstop si mi-e ca in cateva zile va incepe si Carina...dupa ceilalti. Fetita incepe si cel putin 2 plang dupa ea...i-am spus educatoarei ca daca nu fac ceva cu fetita respectiva, o mut in grupa cealalta...ca sunt 2 grupe de "baby". Educatoarea spune ca a decis sa steea cineva cu ea afara atata timp cat plange sa nu ii mai influenteze pe ceilalti copilasi. Sa vedem maine...oricum Carina e fericita, vesela se juca pe la 1 fara ceva cand am ajuns, mancase toata supica, felul 2 doar putin, dar in timp se va obisnui sa pape asa fara pauza , ca acasa. Abia am luat-o de acolo, ar fi vrut sa mai stea cu copilasii, care se pregateau deja de somn.

Ramo bine ca esto optimista si ca Bea e bine!

Lore sanatate multa lui David! poate te vedem mai des pe aici

Oana Deci fetele vor fi colege:), locuri cica mai sunt, am intrebat pe acolo...

Ani sa stii ca si Carina e la fel in mod normal, trebuie sa stie ca suntem acolo, dar vad ca aici e alta situatie...sunt antrenati si interesati de ceilalti copii, educatoare e draguta, asa ca sper sa fie in regula.

Meli distractie placuta si nu te stresa...sper sa nu aveti incidente de nicun fel

Paula si la noi sunt 12 inscrisi, pana acum s-au prezentat 5, cativa vor veni din 15 sept..acum o sa vedem in final cati sunt! dar e adevarat ca cu cat sunt mai putini, cu atat mai bine. Eu sunt multumita ca stau 2 persoane (educatoarea +ingrijitoarea) in permanenta, cred ca 1 nu ar face fata!

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Co, din pacate asa e cum zici tu..de la cel care plange incep si ceilalti. Asa se intampla si la Alexia in grupa, doar ca era o diferenta de numar. Erau cam 20 de copii din care jumatate plangeau non-stop. Eu n-am avut cu cine discuta, poate va mai aduceti aminte ca am avut un schimb de idei mai dur cu directoarea...Asa de mult imi place cand povestesti...suna asa frumos, grija pentru copii, atentia pe care le-o poti acorda la 12 si cat de mult ar face diferenta daca ar fi mai multi...Nu ne permitem un astfel de mediu desi mi-ar fi placut mult. Asta e, suspin in tacere si asteptam gradinita.

Meli, ma bucur ca ti-a prins bine idea mea. Eu asa am facut 7 zile cate am stat la mare. Daca alt motiv nu a gait doctorul sa speram ca e de la dintisori subfebrilitatea.

Revin sa va povestesc 2 scena cu Alexia azi

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Adriana este adevarat, nu pot sa spun, fetele sunt foarte atente, la masa, tot personalul e antrenat si se ocupa de copii...educatoarea lor este extrem de calda si draguta (in sinea mea ma gandem cum rezista cu atatea urlete in jur si e atat de calma)de asta deocamdata nu as schimba grupa. Cred ca la noi a fost asa un mic ghinion, pentru ca in grupa cealata de baby, copilasii erau cuminti se canta si era atmosfera in regula!
Costurie sunt deocamdata: 420 (taxa) + 195(masa de pranz), pentru program lung e 500, iar micul dejun pe zi e 3.5 lei, noi deocamdata nu l-am luat, Carina inca bea vreo 300 de ml de lapte la 8 si nu ii e foame de 8.30...

Sper sa fie bine Alexia, am vazut ca ii merge bine si la bunici! tu cum stai cu cautarea de job? Succes!!!!

Off topic: Aveti careva ceva info despre FIV in Cluj sau ce medici se ocupa de probleme de fertilitate? Merci

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Dupa cum v-am promis:

SCENA NR 1: biblioteca facultatii, lasam o carte imprumutata, nici nu iesim bine si Alexia incepe:

"Mami,[plangand] cartea!!!Cartea ta!!!"

SCENA NR 2: platesc un curs pentru care trebuie sa dau examenul luna asta. Inamanez banii, asteptam sa ni se dea factura si chitanta , iesim si...

"Mami, [plangand] banii tai!!!Mami, banii!!!!"

Si tot ea, dupa ce o linistesc: "Lasa, mami, mai are tati bani"

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ramo, bravo pt Bea ca e bine si pt atitudinea si tonusul tau! Sigura va fi bine, stie Doamne Doamne ce face!

Paula, da, si eu lucrez de la 9 jumate pana pe la 17.30 ajung acasa dupa 18.00, deci ziua e cam terminata! Abia astept sa ne dai vestea cea mare!

Co, deci asa, ma bucur ca vestile sunt bune. Cu schimbatul scutecului, clar ai dreptate, trebuie schimbata pana la 13.00 e mare intervalul. Cu fetita aceea, sper sa se gaseasca o solutie! Oricum, eu zic ca ati inceput cu dreptul!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Adriana, e haioasa tare Alexia, cu asa copil vigilent, n-ai treaba!

Elena, mai bine ca ati rezolvat acum cu santierul, decat la iarna!

Co, Stamatian stiu sigur ca era specializat pe probleme de fertilitate! Poate te ajuta Meli cu mai multe info, ea era mai in tema!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 17+

Mergi la inceput