Gravidute si mamici de Timisoara (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui elliag2000

ciao .sint o proaspata mamica.
am un baietel de aprope 3 luni,il cheama igor.

va salut si vreau si eu sa impartasesc cu voi experienta de a fi mama.

locuiesc in com giroc,asa incit dac am ceva mamici prin zona as fi fericita sa ma intilnesc.

Bine ai venit mami de Igor! Sa va traiasca minunea de baiat!
Dr Murariu e apreciat si in randul mamicilor de aici.

Fetele noi am dat de necaz...a vomitat tot ce a papat aseara si azi...cred ca din cauza porcariei de ROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

saluti
cristina, miro, mersi de raspunsuri
elliaq2000, bun venit printre noi! si la Igor!

Miha, imi pare rau pt Eli....poate totusi nu e de la vaccin, ma nelinistesc si eu acum......tu cand i-ai facut vaccinul? sa treaca repede!

ceva poze de la intalnire???????

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

tot io, pt cele interesate......am gasit pe net tulpinile continute de Tetraxim si Infanrix Penta:

Infanrix Penta este indicat pentru vaccinare primar#259; #351;i de rapel a sugarilor, împotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive, hepatitei B #351;i poliomielitei.

TETRAXIM
Vaccin diftero - tetano- pertussis acelular si poliomielitic inactivat, adsorbit.

Vad ca Infanrix Penta are in plus fata de Tetraxim componenta de hepatita B (la care presupun ca ar trebui rapel ca altfel am facut-o degeaba la 4 luni)...

pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Fancy eu acum m-am uitat pe carnetul de vaccinari la 4 luni si la 12 luni nu se face vaccin impotriva hepatitei B.Ala se face in maternitate, la 2 luni si la 6 luni deci s-au facut 3 doze deja.
Miha imi pare tare rau ca Eli nu se simte bine.Poate ca nu e de la ROR ca am inteles ca la asta reactiile urate apar la 5-7 zile de la vaccin asa am aflat si de la altii care au patit-o.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Ciao la toata lumea,

Azi sunt fericita, rezultatul de la TT a iesit bun! Acum astept cu nerabdare urmatoarea intalnire cu bebitza, poate aflam si noi ce carucior ne luam.

Fetelor am si eu o intrebare: stie cineva care e programul la dr Budau, la cabinet ma refer. Ca de 2 zile tot sun la 0256 201 113 si nimic... Nu o mai fii bun nr de tel? As dori sa mai aflu si alta parere, nu doar a dr meu, si am auzit ca Budau ar fii foarte bun ecografist.

O zi frumoasa va doresc!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genny76 spune:

bb_yasmi, ale_d, mihaser multumesc pentru raspunsuri, azi am sunat la cabinet la Cioata toata ziua si nu a raspuns nimeni, asa ca am sunat la Hypocrate la Tepeneu si am facut programare pentru miercuri sa vedem ce facem.

Mergi la inceput

Ofe, bravo!
Da, Budau e fff bun ecografist! Am o prietena care merge la el de ceva vreme, ma interesez de nr de tel (daca are altul) si te sun maine.
Genny, bafta la Tepeneu!

Dya, mersi! M-am uitat si eu pe carnetul de vaccinuri....ai dreptate cu hepatita aia dar...atunci pt ce dracu am mai platit vaccinul de 4 luni daca oricum nu mai conta componenta cu hepatita? in fine, noi sa fim sanatosi:), om vedea cum se rezolva treburile...

Miha, ce face Eli, cum mai e! sa-i dai un pupic mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Miha, imi pare rau pentru Eli. Sper ca se simte mai bine. Eu nu i-am facut inca vaccinul care se face la un an si mi-e asa de groaza de el...

Fetele care dati medicamente homeopate copiilor, le dati vreun medicament inainte si dupa vaccin ? Mie homeopata mi-a spus sa ii dau tuia inainte si dupa fiecare vaccin.

Ofe, si eu am fost la dr Budau pentru ecografie. Intr-adevar e foarte bun, eu am ramas impresionata de el. La telefon trebuie sa insisti,nu e tot timpul cineva la cabinet,doar cand are consultatii se fac si programarile. Nu mai tin minte ce program are, dar incearca sa suni dupa ora 15. ( daca tin bine minte, dupa ora 15 isi incepe programul si nu cred ca are in fiecare zi program ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Genny, bafta multa maine, sper sa fie totul bine si sa se fi inselat doctorita de la urgente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui elliag2000

ciao .sint o proaspata mamica.
am un baietel de aprope 3 luni,il cheama igor.

va salut si vreau si eu sa impartasesc cu voi experienta de a fi mama.

locuiesc in com giroc,asa incit dac am ceva mamici prin zona as fi fericita sa ma intilnesc.

Bun venit in lumea noastra! si te asteptam la intalniri!!!
Felicitari ptr Igor! sa=ti traiasca!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput