Gravidute si mamici de Timisoara (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Dya si eu am fost pe punctul de a renunta la Priorix...dar a inceput sotul ca hai sa il facem ca si lui Cri i-am facut si nu a patit nimic...ieri am stat o ora ptr Priorix...a fost gratuit si i l-a facut in mana...Eu le-am facut separat pe astea 2!
Un singur Pentaxim ii mai fac lu` Eli si atat...am terminat cu vaccinurile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Astazi am fost si eu la doctor si am aflat ca voi avea o fetita desi toata lumea zicea ca va fi baiat. Asa ca am adaugat un carucior roz la semnatura.
In 21 septembrie m-am programat pentru 4D si sunt nerabdatoare; vreau sa treaca zilele mai repede sa o vad pe Amaris, ca asa o va chema pe fiica mea. Fiica mea...ce frumos suna!!!

18+

Felicitari!!! Ce nume deosebit!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Buna fetele.

Noi azi am inceput sa luam antibioticul, nu s-a putut fara. Cum i-am dat a si adormit, oare are somnolenta de la el?

Am vrb cu sotul meu si ma duce in parc asa ca venim si noi la intalneala, unde ne intalnim?????

V-am

Parinti fericiti de Angelica, 18.06.2009.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/angelica

pana nu esti parinte nu cunosti fericirea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

Salutari calduroase!
Noi ratam intalnirea din pacate; azi am facut vaccinul pe care trebuia sa il facem la 1 an,Priorix(am plecat la croati si am zis sa nu il facem inainte de concediu); i l-a facut in mana....si la voi la fel a fost?
Cateva lamuriri, daca se poate.......acum mai facem peste o luna vaccin...nu am inteles insa: cel pe care il facem peste 1 luna tine tot de Priorix sau este cel care trebuia sa se repete(respectiv Infanrix Penta, ce am facut noi; cica nu se mai gaseste pe piata.......in acest caz dr zice sa ii fac Tetraxim, asta cica mai nou e gratuit si a zis dr ca nu are rost sa ii dau banii pe altceva ......). Sper ca nu v-am zapacit prea tare si puteti sa-mi raspundeti:):)
Si, intrebare: a zis ca nu se vede cicatricea de la BCG si ca probabil o sa ii refaca vaccinul ala BCG...a mai patit cineva asa?

Genny, daca te duci la Boia dupa program te primeste 100%; daca te grabesti, afla programul si du-te si vb cu el intre 2 consultatii, ii explici si sigur te va lua dupa program, o consultatie tine f putin asa ca nu ar fi mare lucru pt el....Eu am fost si la Tepeneu si la Boia. M-a incantat mai mult Tepeneu.....

Ale, multumim de complimente!!!! Te sun azi sa vb despre Kaprun si despre Alexutza, o barfim un pic la 1 an si o luna. La multi ani/luni!

si ne pare rau ca nu ne vedem azi!

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Eu am patit cu Alex cu cicatricea si am refacut BCG, nu e nici o pb!
Imi pare rau ca nu veniti in parc!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui toshador

Buna fetele.

Noi azi am inceput sa luam antibioticul, nu s-a putut fara. Cum i-am dat a si adormit, oare are somnolenta de la el?

Am vrb cu sotul meu si ma duce in parc asa ca venim si noi la intalneala, unde ne intalnim?????

V-am

Parinti fericiti de Angelica, 18.06.2009.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/angelica

pana nu esti parinte nu cunosti fericirea

Imi pare rau ca nu s=a putut fara antibiotic! Eu pana la 1 an am reusit cu Beatrice fara nici un antibiotic si a mers de minune cu homeopate!
Ma bucur ca veniti si voi! sa o cunoastem pe printesica
Ne intalnim mai la intrare, adica pe bancile din dreapta ca alea sunt primele.
Pupici

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

heloo

cine sta in dacia si stie sa imi spuna daca gradinita 26 de pe str teiului are si cresa????
multumesc

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

noi stam in Dacia. si NU. gradi 26 - de pe teiului - nu are cresa - primesc copiii doar dupa 3 anisori - sa nu mai aibe pampi, sa pape singuri - etc.
desi suntem foarte aproape de locatie, noi nu am mai prins locuri acolo - n-am stiut ca se sta de cu seara la rand si cum nici pile nu aveam ... la ora 8 cand am ajuns am fost a 67-a la coada si numai 50 de locuri erau .... asa ca ...
daca vrei loc sigur - cauti o pila de pe acum pentru la anu.

pupam pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fancy
acum:.....tetraximul asta presupun ca are doar 4 tulpini (dupa denumire); infanrixul penta avea 5....nu ar trebui sa ii mai fac ceva in plus (adica unul separat cu tulpina aia a 5-a, sa fie practic un rapel la tulpina facuta la 4-6 luni, nu mai stiu cand...)

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Lucia - la fetita eu i-am facut toate veccinurile platite - deci Infanrix hexa (la 2 si 6 luni) si penta la 4 luni.

la baiat nu se mai gasesc - mor de ciuda ca nici macar nu prea inteleg eu ce explicatii imi da pediatra si ce combinatii de vaccinuri vrea sa facem pentru a inlocui Infanrixul. Pentru varianta Infanrinx penta mi-au oferit tetraximul si daca vreau ... o doza de prevenar. Normal ca ma refuzat. Prevenarul daca il faci de mic - are nu stiu cate rapeluri - si eu nu-mi intep copilul in halul asta doar de dragul pediatrei. daca faci o singura doza din el - la 4 luni- apoi l-ai facut degeaba - asa ca am refuzat. Am facut doar tetraximul si basta.

La fetita eram chitita sa-i fac si prevenarul - dupa doi ani - pentru ca abia atunci se face doar o singura intepatura - pe parcurs am renuntat. Am colege de odisee care au facut copiilor prevenarul si de aceea tot sunt raciti si aduc tot felul de virusi acasa de pe la gradi si crese.
Asa ca nu-l voi face nici la baiat.

v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirona

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

heloo

cine sta in dacia si stie sa imi spuna daca gradinita 26 de pe str teiului are si cresa????
multumesc

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

noi stam in Dacia. si NU. gradi 26 - de pe teiului - nu are cresa - primesc copiii doar dupa 3 anisori - sa nu mai aibe pampi, sa pape singuri - etc.
desi suntem foarte aproape de locatie, noi nu am mai prins locuri acolo - n-am stiut ca se sta de cu seara la rand si cum nici pile nu aveam ... la ora 8 cand am ajuns am fost a 67-a la coada si numai 50 de locuri erau .... asa ca ...
daca vrei loc sigur - cauti o pila de pe acum pentru la anu.

pupam pe toate

Miro cu Karina Ioana( 3 noiembrie 2006) si Raul Cristian( 5 aprilie 2009)

mersi de raspuns.
pila o am... si acum sa vedem.... ma gandeam ca au si cresa....:(

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elliag2000 spune:

ciao .sint o proaspata mamica.
am un baietel de aprope 3 luni,il cheama igor.

va salut si vreau si eu sa impartasesc cu voi experienta de a fi mama.

locuiesc in com giroc,asa incit dac am ceva mamici prin zona as fi fericita sa ma intilnesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elliag2000 spune:

am uitat sa spun ca am nascut in 9.06.2009 cu doctorul ALIN MURARIU prin cezariana.

pt mine e cel mai bun doctor.
mi-as dori ca in orice domeniu al medicinei sa existe asemenea oameni competenti si de buna credinta ca el.
dumnezeu sa-i dea sanatate!

Mergi la inceput