Gravidute si mamici de Timisoara (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna

geanny, vroiam sa iti spun ca si eu pateam la fel cu iasmina cu regurgitatul. asa am tinut-o pana pe la 6 luni. cand ma fost la dr i a facutr eco la burtica (Dr boia) si a zis ca nu are nimic si sa am rabadrea sa se inchida nu mai stiu ce orificiu ( nu mai stiu exact ce mi-a spus atunci) si dupa vreo luna am scapat definitiv de problema. dar la 2-4 luni vomita si ea in jet de trebuia sa ne schimbam dupa ce o tineam sa ragaie...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Genny76, eu iti recomand sa mergi la un doctor ortoped cat mai repede. Nu e adevarata chestia cu pana la 4 luni nu se poate face nimic pentru displazia de sold, cu cat te duci mai repede cu atat mai bine. Fetita mea a avut displazie de sold, m-am dus la control la 4 luni iar medicul mi-a zis ca doar la noi pediatrii recomanda consultatia la 4 luni, caci in strainatate se verifica displazia din prima luna a copilului si e mult mai usor de corectat.
Fetita mea a purtat un ham care ii tinea picioarele cracanate timp de 40 de zile. Ea nu a suferit,insa pentru mine, sot si familie nu a fost prea placut. Am suferit enorm sa o vad asa si mi s-a parut ca au trecut enorm de greu cele 40 de zile.
Unde ai fost la urgente ? La Bega sau la Turcanu ?
Noi am ajuns de Pasti la urgente la Turcanu datorita unei febre, iar doctorita de acolo cand mi-a vazut fetita mi-a zis ca are rahitism...mi-a spus numai tampenii. M-a speriat foarte tare si bineinteles ca m-am mai dus si la alt medic pentru o a doua parere, acesta m-a linistit, mi-a spus ca dupa parerea lui fata nu are rahitism, dar ca sa fiu sigura sa ii fac analizele.... care au iesit bune.
In concluzie....parerea mea este sa consulti un medic ortoped ca sa stii sigur daca are sau nu displazie fetita. E spre binele ei daca descoperi cat mai repede displazia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Astazi am fost si eu la doctor si am aflat ca voi avea o fetita desi toata lumea zicea ca va fi baiat. Asa ca am adaugat un carucior roz la semnatura.
In 21 septembrie m-am programat pentru 4D si sunt nerabdatoare; vreau sa treaca zilele mai repede sa o vad pe Amaris, ca asa o va chema pe fiica mea. Fiica mea...ce frumos suna!!!

18+

Mergi la inceput

gratiana felicitari pt caruciorul roz!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genny76 spune:

bb_yasmi am fost la spital la Turcanu si mi-a dat Debridat de 3 ori pe zi o saptamana, doctorita s-a uitat si in gatutul ei si mi-a zis ca e putin iritat de la atata vomitat. Nu stiu ce sa mai fac, tu unde ai facut eco la burtica, la ce medic? Sa incercam si noi un eco sa vedem daca e totul ok.
ale_d asa e la noi, medicii nostrii nu se grabesc cu nimic, totul e standard, dar spune-mi te rog la ce medic ortoped ai fost? Ma intereseaza foarte tare, si eu as dori mai din timp sa merg cu ea ca e micuta si e mai usor acum. Am auzit de Boia Eugen, nu stiu cat de bun e, alte recomandari nu strica.

Mergi la inceput

geanny, eu din cate am auzit si am primit recomandari (inclusiv de la dr, asist) au fost pt dr eugen boia. la el am fost si pt bazin si pt faptul ca vomita. are cabinet la clinica dr cioata dar programarile se fac destul de greu (adik peste o sapt, doua)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Genny si eu am avut aceeasi problema cu Cristi...noi am fost la dr Sabau...Si eu as fi vrut sa-i fac investigatii, insa medicul si-a dat seama ca se supraalimenteaza si de aia vomita asa...Si noi am luat Debridat si picaturi de Metroclopramid, insa vomele au incetat treptat dupa 4-5 luni cand am inceput sa papam mancare solida...E des intalnita problema asta la bebelusi. Eu nu cred ca e ceva grav!

Ne vedem la 18!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Gratiana eco 4D e cel mai edificator...la mine baietelul de la 18 sapt s-a dovedit a fi fetita 100% la 4d la 21 de sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Buna fetelor! Oh, ce frumos aratam pe listutza .

Gratiana felicitari si e foarte frumos numele ales! Bineinteles ca vreau sa tinem legatura cat mai mult, mai ales ca avem acelasi doctor si termene foarte apropiate. Cine stie poate vom imparti chiar si acelasi salon ! Eu inca nu stiu ce sex are bebitza, sper sa aflu la urmatorul control in 16.09.

Fancy draga, eu sunt intr-adevar !Ma bucur ca m-ai recunoscut.Sa stii ca azi am facut triplu test si maine voi primi rezultatul. Doamne ajuta sa fie bine ca am niste emotii!

si revin maine,cu un rezultat bun sper!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Genny, noi am fost prima oara la dr Fuicu pentru displazie,nu stiu cat e de cunoscut, cand mergeam noi nu era nimeni la cabinetul lui. Apoi am fost la Boia Eugen. Noi am fost multumiti de el. Este tare cunoscut,el face ecografie la sold nu radiografie. Intr-adevar este foarte aglomerat la el erau o multimue de bebelusi cand am fost noi chiar si mai mici de 4 luni. asa ca te poti duce linistita cu fetita.
Un alt medic este Tepeneu, Lucia, Mihaser si Cristina parca au fost la el si au fost tare multumite, iti pot da ele detalii.

Miha,noi venim la intalnire, sper sa nu intervina ceva caci imi doresc tare mult sa va cunosc.
Va pup.

Mergi la inceput