cum s o fac pe fiica mea sa bea lapte

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Intrebarea mea este DE CE sa o faci sa bea lapte daca il refuza?
Cauzele pot fi multe - inainte de a decide sa ii dai lapte in somn, cand treaza nu vrea... poate v-ar prinde bine sa studiati un pic de ce refuza laptele. Si daca nu gasesti niciun indiciu, tot nu strica sa asculti instinctul alimentar al copilului.

Si, cum spuneau fetele, sa mai incerci dupa o perioada de cel putin o luna - desigur fara a avea pretentii la cantitatea de lapte pe care o ia... Daca dupa o vreme ii oferi o canitza de lapte si ia cateva inghitituri, poti sa-i zambesti, o intrebi daca e bun, o intrebi daca mai vrea, iar daca zice nu, nu insisti (ca sa nu-i creezi un refuz datorat insistentei tale...). Si a doua zi ii oferi din nou canitza cu lapte, lasand-o sa bea cat doreste.

Baiatul meu nu a baut lapte de la un an, de cand l-am intarcat, decat accidental si cate putin. La inceput m-am crispat si eu, apoi am constatat ca se poate trai foarte bine si fara si nu am mai facut un caz din asta. Si a inceput brusc sa bea lapte la 5 ani... Acum nu ne mai lipseste laptele din frigider.

Mergi la inceput