Burtici fericite de septembrie-octombrie (175)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Cristina mersi,esti o draguta .Recuperez acu pe ultima suta de metri, ce sa fac.
Selen , spor la citit!
Doamne,ce dulcetzuri are Techila acolo !M-am topiiit!
Multumim,Luto !
Ellenuta,ai anemia obisnuita de sarcina,acuma depinde cat de sub limita esti.Nu iei un supliment,fier,ceva?Leucocite scazute in sarcina nu am mai auzit,in mod normal cresc.

Postasem la capitolul trecut...

38 sapt+ cu
AMR 1 saptamana

38 sapt+ cu
AMR 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Fetelor, eu trebuie sa fuuuuugggg sa pap rapid ceva, sa fac rapid un dush si sa merg la doc... Doamne ce zapacita, intarziu din cauza forumului

Pupici!

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

lucia sotzu' a venit cam dezamagit de la concert .. mult praf, sonorizare de kko, organizare de kko .. plus ca l-au si ros tenisii .. ii venea sa se descalte pe strada.

ioiiii, am vazut la TV ca erau unii care au plecat inca din timpul concertului ca nu vedeau nimic saracii ca era scena prea jos si ecranele prea mici ...ce porcarie....
Deci e cum am zis eu, nu ai pierdut nimic

Cat despre analize ....nu ai cu cine sa vorbesti cu altcineva pana in 20 sept ?

Auzi Mangulico aia cu streptococul am aflat si eu de curand ca cica putem sa ni-l facem singure acasa. Comandam un kit ...il primim acasa, il facem si il trimitem inapoi la ei si cica rezultatul ti-l trimite prin SMS. Si nu e decat 10 sau 15 lire....dar eu nu ma mai bag acum ca mi se pare tarziu....Eu abia mai merg pana la buda si inapoi....dar sa mai astept kitul, sa-l trimit...sa astept rezultaul...

Si sa stiti ca aia la care le-am scris ca vreau sa donez placenta si cordonul lui Bebitza nu m-au contactat asa cum au spus, dupa saptamana 30 ....
Adica ce ? placenta mea nu e buna pentru cercetare si dezvoltarea stiintei ?
Cred ca am sa-i sun ....dar poate vor zice ca sunt tampita ma rog de ei sa donez eu placenta
Va mai tin la curent.

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

croco se zice ca peste 2 saptamani de la lasatul burtii se naste bebe .

declar aceasta poanta zilei

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Raluk,bafta la control !

38 sapt+ cu
AMR 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

O frumoasa si o eleganta cum ne-a obisnuit pana acum fetita ta asta scumpa. Ce copii mari avem, Anca. Parca ieri stateam si noi la vorbe la Odisee si asteptam sa se nasca puii nostri. Ce pacat ca s-a ajuns la ce s-a ajuns la Scutece. Eu de f multa vreme nu ma mai regasesc pe acolo. Scriu f rar, desi sunt zilnic pe forum.
De abia astept sa ne dai si tu vestea cea mare cu 2 liniute. Poate treci si pe aici sa ne spui ca sa ne bucuram si noi.

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Roxule si mie imi este dor de tine si de unele fete de la scutece dar ne mai conversam pe unde ne mai prindem,ca acum
Noi suntem bine,Maria creste frumos si repede ,ne bucuram de ea si ne minunam in fiecare zi de realizarile ei.
Eu sunt bine,tot ne gravida desi luna asta am crezut ca a dat norocul peste mine nu a fost decat o alta dereglare.
Nastere usoara daca nu mai vb si astept poze cu minunea 2.
Uite cateva pozici de la ziua Mariei de Sf MArie

http://family.webshots.com/album/574323647hOAHhh

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 37+

AMR 1-2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Kateryna am primit ceva fain pe mail, ia si tu si citeste
Deci indiferent ce stii sau nu stii...corpul tau e mai destept decat tine si stie ce are de facut.
Toata bafta din lume !!!!!!
Pe mine una ma relaxeaza astfel de mesaje.

BIRTH DAY ARRIVES! You have reached the end of your pregnancy and very soon you will be holding your beautiful newborn as a proud, new mother! The birth may seem a rather large obstacle in the way of this long-awaited moment right now. But don't spend time worrying unnecessarily. You are equipped with an amazing body that will know exactly what to do (even if you don't!), and you will be assisted by professionals who are experts in the business of bringing babies into the world. Any initial nerves will soon disappear and your strength and determination will quickly take over. You'll be amazed at how well you can cope with everything once your instincts kick in. As long as you remember to stay calm and open minded, everything will be ok. Trust yourself and everything will work out great! Remember, with all the information and knowledge you've acquired over the past months, you're going into labour very well-prepared.

Edit: e si pt restul de fete, evident

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

luto da, se pare ca n-am pierdut .. oricum, a fost balamuc si inghesuiala .. iti dai seama ca statea anna ca sardeaua daca mergeam ..

alecsxa da .. nu sunt foarte mici valorile, dar sub limita. si da, am gresit .. leucocitele sunt 10.26 , fata de 10 normal .. o sa iau niste tardyferon .. si sarcina trecuta am luat in ultima luna.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Neata!

Vreau sa raspund la multa lumea. sa vad daca imi mai aduc aminte tot .

FELICITARI, DORO!!!!! SA-TI TRAIASCA PRINTESA!!!! MULTA SANATATE, NOROC SI VESELIE II DORESC!!!

Ce ma binedispun pe mine vestile astea legate de nasteri.

Cristina, daca ala a fost dopul nu e obligatoriu sa nasti acum. Se poate intampla si peste 2 saptamani. Stai linistita si ai grija de tine.

Techila, sunt niste scumpi puiutii tai. Noroc cu Luto ca ne-a pus link-ul la albumul tau de poze ca eu sutn o lenesa incredibil de mare cand vine vorba sa caut pozele in albumul comun sau sa intru pe email-ul comun.

Ma gandesc la Monica ce ingrijorata trebuie sa fie, dar din cate stiu eu este absolut normal ce are Dragoselul si se remediaza rapid. Offf, numai mama sa nu fii (cum spune bunica mea).

Clodute, am vazut poze cu scumpa de Karo.Pupam printesa

Referitor la botez: eu l-am botezat pe Matei la 3 luni si jumatate. Dupa botez a urmat o saptamana infernala in care nu mai vroia sa pape, sa doarma. Deci la noi nu s-a aplicat chestia aceea ca e mai linistit copilul dupa botez. Localul l-am rezervat cu vreo 2 luni inainte. Asa o sa fac si acum. pe Maria o voi boteza in ianuarie. Ma bate gandul ca de data asta sa fac petrecere la un local din Pitesti sau din apropiere de Pitesti. Mai avem timp sa ne gandim la asta.

Ellenuta, analizele tale indica o anemie. Din pacate mie toata sarcina asta numai asa mi-au iesit analizele. Culmea e ca iau fier din luna 3 de sarcina si degeaba.

AMR 1-2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Raluk, bafta multa la doctor. sa vii cu vesti bune.

Azi am si eu programare la doctor la 18.30. Sunt fericita si linistita ca mi-a revenit doctorul de prin strainataturi. Asa ca acum cand vrea Maria sa iasa, are cine sa o scoata

AMR 1-2 SAPTAMANI

Mergi la inceput