Burtici fericite de septembrie-octombrie (175)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman
Hai nasteri usoare ,sa fiti santoase si laptoase!!!!

Ce urare faina!!! sa te auda DD!

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Lucia

ce draguti sunt!!!

mie mi se pare ca puiutul in verde seamana cu tati, iar cel in pijamaluta albastra cu Techila..sunt scumpi foc!

Techila arata frumos taietura aceea! serios! si cand se va vindeca va fi si mai bine!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

kiki deci asa ramane, cum da la primavara timpul frumos, ne intalnim si noi intr-un parc si le aratam apoi fetelor cat de bine ne-am distrat... ce, numai ele pot? . Multumesc pentru reluarea urarilor

Cristina esti super daca se pune si aia, sa nu-ti refuzi sotia! Pai clar, ce, noi nu suntem tot oameni? Sunt alte reguli pentru noi?

miany si de ce numai din umbra? Bine ai venit p-aci!

Selen fii atenta mami cu fugitul pe scari Multumim de vestea minunata!

Alex

1. eu daca as fi hotarata pe un restaurant, de acum as merge sa rezerv pentru Botez, pentru ca vreau sa-l fac sambata, nu duminica, pentru a se simti bine lumea. Si sambetele sunt mai dorite, pentru nunti...
2. Si puiul meu va fi Botezat la aproape 3 luni cred, ca numai dupa Boboteaza vom face, din cauza Postului. Stiu ca e bine cat de repede atunci, dupa 6 saptamani, ca se zice ca e si copilul mult mai linistit, nu are colici dupa Botez si din astea... Dar voi face mai repede numai daca Doamne fereste va trebui...
3. Ca parinte, ca la o mica nunta: ceva muzica, cineva sa filmeze/fotografieze, facut invitatii, liste de invitatii. Sau te refereai daca ai ceva de facut la Biserica?

Raluca multumim mult ca ai mai intrat pe aici si ca ne dai vesti despre Moni . Uite ce noroc am cu tine, ca si eu m-as fi speriat de asa ceva pentru ca nu stiam ce e. Doamne ajuta sa fie totul bine!

uve multumesc de reluarea urarilor

Aida ma bucur ca te simti superwoman! Inseamna ca totul e ok cu spatele!

katteryna si mie mi-e dor de Geani!

Iulika multumesc mult! Pai cu uleiul asa e ideal. Am inteles ca o ruptura mica se vindeca mult mai usor decat orice taietura. Cica o epiziotomie echivaleaza cu o ruptura de gradul 3, ceea ce nu se intampla aproape niciodata. Deci e super ca nu te-au taiat si e super ca ai avut ruptura mica. Trebuie sa ma apuc si eu de masaj (desi aici stiu ca taie "din oficiu" si deci e ca si cum ai avea o operatie adevarata, de aia de multe ori mamele cu naturala se refac mai tarziu decat cele cu cezariana, ca e o operatie intr-o zona delicata, in care se vindeca greu...)

Vai, katteryna cred ca nu as fi buna de nimic sa stiu ca maine e ziua cea mare!!! Nu as stii ce sa fac azi, in ultima zi cu burta pe anul asta cel putin ...

Camy multumim si tie ca ne tii la curent!

Lumi multumim ca ai intrat pe la noi!

Lucia eu incep sa ma simt prost ca tot intra fetele astea de nov-dec sa ne felicite si sa ne faca urari de bine. Noi chiar asa rele eram de nu intram la cele de iulie-august?

ionika

katteryna eu am mai citit in cartile astea de copii ca 80% dintre copii fac icter, mai ales cei cu grupa sanguina diferita de mama! Si culmea e ca eu am facut icter din asta, si am grupa mamei mele... si rh pozitiv amandoua, asa ca nu mai stiu ce sa cred...

Maria si eu am perioade cand nu mi-e foame si nu mi-e pofta de nimic ... dar tot pap, asa mai usurel, sa nu mi se faca rau. Si apoi vin perioadele cand mi-e foame la 10 noaptea . Si se tot repeta una dupa alta perioadele astea. Cand e aia cu mancatul seara (si numai nu ma mai satur, si am impresia ca mi-e pofta de ceva anume si nu stiu ce, si tot o iau pe incercate... ) atata il cert pe Alex... ce a facut din mine, eu care nu mancam dupa 5-6 nici cand mergeam la nunti, nici la Craciun, etc...

Clodute multumim mult de pozeeee!!!! Ce mare si frumoasa e printesa Karolina!!!

Danuta eu sunt si mai "inapoiata" decat tine si am avut aseara si azi dureri ca la ciclu, dar fara sa mi se intareasca burtica. Asa ca eu am refuzat sa cred ca e o contractie , cred ca nici nu o sa-i spun la doctor azi. Eu consider ca a fost de la intestine sau de la rinichi, na, sa-i fac in ciuda la Alex! Tie ti s-a si intarit burta?

Miha ma bucur ca mai asteapta doctorul sa fii mai aproape de termen . Felicitari pentru vestile bune! Ce mare e printesa!!!

Lore multumim de vesti! Iuhuuu, merge Adela acasa!!!

Ufff am terminat de recuperat capitolul trecut... Hai mai fetelor, deja 5 pagini??? Pai eu cand mai ajung la doc?

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Iulika Ma bucur sa aud ca Bruce deja si-a format un program si continua sa lucreze la el Doar e baiat mare de acum, nu?
Ancadragoman multumim!
Clodute va trece tristetea care e normala acum iar Patrick se va obisnui treptat cu surioara lui!
Dana fugi de ridica coletul ca-s tare curioasa cum iti place wrapul!

39s+1zi cu floricica RAISA MARIA
Asteptand ziua de maine...
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Raluk Esti tare!E drept ca mie imi cam tremura gladiolele (vorba unei stimabile duamne din odiseea noastra) dar ma dau rotunda ca un cocos

39s+1zi cu floricica RAISA MARIA
Asteptand ziua de maine...
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am fost sa-mi iau analizele .. mi-a iesit iara nenorocirea aia de streptococ B .. shit .. si am facut tratament data trecuta. oricum, daca nu nasc natural, nu e pericol .. mi-au mai iesit sub limita leucocitele, eritrocitele, hemoglobina si hematocritul .. habar nu am ce inseamna. dr meu nu mai are consultatii luna asta .. il prind abia pe 20 sept la spital ..

lucia sotzu' a venit cam dezamagit de la concert .. mult praf, sonorizare de kko, organizare de kko .. plus ca l-au si ros tenisii .. ii venea sa se descalte pe strada.

clodute ce comori de copii ai tu. ce dulce e karolina ... si piticul .. un ingeras scump!

techilutza ptiu ptiu .. ce frumosi sunt balenii tai! sa-i pupe mama pe ei de putzoi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Fetelor, va propun sa faceti o sectiune speciala la odiseea voastra, ceva de genu' "burtici fericite de septembrie - octombrie" si urmasele lor de la nov-dec, la cate fete de la noi va citesc, trec sa va salute si sa declare admiratia, ce spuneti?

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Raluk16, pe noi ne primiti la intalnirea de la Cluj (pe Miany si pe mine)? Ca de nu ne primiti, bag acasa un gulas de ala adevarat si tot va ademenesc la o masa. Ca pana in primavara suntem nascute gata si noi. 25 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Aida multumim de capitol

techila sper ca imparti si cu noi instructiunile de utilizare! Sau sunt personalizate?

Danuta pofta buna! E distractiva Alexandra cum are ea pofta asta si gata!

croco se zice ca peste 2 saptamani de la lasatul burtii se naste bebe .

alecsxa asa asa, recuperezi de acum inainte!

Lucia un pupic gras pentru link!

Delia multumesc mult

Dana hihihi ti-a venit wrapul!!! Abia asteptam sa ne zici maine cum e!

techila ce mari sunt puii!!! Unde au incaput ei acolo amandoi in burtica? Ce frumusei ... hmmm n-am vazut nici o poza cu taietura..

Clodute imi pare rau ca e mai greu cu Patrick . Ai grija de voi si de tine, ca ei amandoi te simt pe tine daca esti suparata! Te asteptam cu vesti bune!

Iulika deci asa, probabil ca de odihnita nu prea iti vine somnul Ce scumpica esti

Andre clar!!! La primavara, sa fim cat mai multe!!! Le chemam si pe fetele de prin Alba!

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gata, m-am lamurit singura .. toate alea scazute indica o anemie .. deci tre' sa bag fier ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput