Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 3
Beatrice1982 spune:
fetelor voi cum simtiti bebele??????
mie imi da niste suturi da mai mult in partea de jos a burtii......................
e bine?
sau acum se misca si se intoarce cum vrea el???????????????
Poze
Bea
19+ cu
Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Beatrice1982 spune:
mersi fetele de raspunsuri................
pai o sa vedem......
in 9 is programata si eu.................
doamne ajuta!!!!!!!
al3csa spune:
Eu sunt in perioada in care simt fluturasi
.. de obicei in partea stanga. Nu-mi place ca dureaza ff putin
dar suntem inca la inceput. 
toate burticile.
Si ms frumos tuturor pt urarile voastre.
Sper sa am o sarcina cum am avut-o si pana acum
fara greturi varsaturi si toate cele. Si mai sper sa fie si la termen cu
sanatos 
.
17+
larisel spune:
dastefa Nu stiu sa te sfatuiesc, dar in locul tau as alege un doctor in care sa am incredere si cu care sa colaborez bine, deci l-as schimba pe cel de care nu sunt total multumita.
Fetelor...cu varsta asta a sarcinii: eu calculez prima zi de sarcina = prima zi a ultimei menstruatii, desi clar ca nu atunci am ovulat, ci probabil dupa 14 zile, dar si perioada sarcinii se estimeaza la 40 saptamani (10 luni) nu?. La eco se calculeaza varsta lui bb conform masuratorilor ca ar corespunde unei varste a sarcinii de x saptamani, dar nu ca ar avea bb cele x saptamani implinite. Dpn conform eco se calculeaza tot pentru o lungime a sarcinii de 40 saptamani. Eu cel putin asa am inteles pana acum.
22+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 fetelor voi cum simtiti bebele?????? mie imi da niste suturi da mai mult in partea de jos a burtii...................... e bine? sau acum se misca si se intoarce cum vrea el??????????????? Poze Bea 19+ cu Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!![]() |
La mine bb din stanga sta cu capul in jos si simt ori miscari mai slabe (de manutze) jos de tot ori lovituri (de picioruse) deasupra buricului mai jos de sanul stang. Bb din dreapta sta cu funduletul langa capul lu' bb1, deci cu piciorusele jos, pe care le simt in dreapta mult sub buric.
22+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
micki_mica spune:
onitza incearca la ProLife. eco de trim 2 era 150ron. Si ii spui ca nu vrei morfofetala...biometrie...doar sa stii. Si poate iti ia chiar 80 ron cat am dat ptr eco de trim 1. Dr de acolo e fff draguta.
Sa iti traiasca sotul! ![]()

Mihaela
20 sapt cu 
bebe mic
poze bebe la 11+, 12+, 19+
bubu_bu spune:
buna fetelor!multumesc pentru raspunsuri!
as vrea sa va impartasesc inca o stare care ma chinuie si nu ma pot abtine defel
am niste draci in mine

]fetelor de multe ori nu ma pot abtine si imi vine de-a dreptul sa plang....ma apuca nervii ori din senin ori din cauze nesemnificative...doamne si lucrez cu publicul si nu am stop de rabdare in ultima vreme si bineinteles nici cu familia!vaiiiiiii.....voi?nu aveti asa ceva?
18+

Beatrice1982 spune:
aha...............deci asa larisel.............
na inseamna ca si el are piciorusele jos.,..........ca aminile nu stiu.................
Poze
Bea
19+ cu
Beatrice1982 spune:
ei nu avem bubu...cum sa nu avem si noi stari din astea.dar lasa ca trec...................
burtik sa treaca.................
larisel da ma gandesc ca 2d e un pret......3d...alt pret si 4 d iar altul....nu??????????
si ziceai ca 3D e cel mai bun????????
Poze
Bea
19+ cu
micki_mica spune:
bubu_bu
...si eu am incercat azi o stare pe care ai descris-o ff bine!
. daca te uiti la pag 21 de la odiseea 21...exact ce povestam azi dimineata...
am fost cam asa
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
acum sunt un pic mai linistita, dar sunt mai ok...nu ca ieri da' mai vin si zile din astea...
Mihaela
20 sapt cu 
bebe mic
poze bebe la 11+, 12+, 19+