Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna seara fetelor!
Referitor la starile de ...le am si eu destul de des din pacate, dar sper sa treaca curand

Mirela 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Buna gagicile! S-a mai imbunatatit ziua? Daca nu, de maine e week-end . Eu una abia astept...

Monnica, eu merg la Mirela Tudoran. Daca a mai fost cineva la ea astept detalii. Si eu cred ca e cam scump, in conditiile in care masuratorile se fac tot in 2D. Filmuletul insa consta cat la Hollywood. Dar pentru micile vedete, ce nu facem?
Oricum, ca fusese o discutie despre sistemul sanitar din Ro, in tara nu sunt preturile asa de mari ca la Bucuresti (vorbesc de ecografii, pentru ca analizele au cam aceleasi preturi).

Ce gasca mare , suntem mai mult de o suta!

Pe crema mea antivergeturi scrie sa-ti dai de doua trei ori pe zi. Mai mult de doua ori nu mi-am dat niciodata. Sper sa nu-mi para rau. Oricum ma mananca pielea de pe burtica. Pentru sani am auzit ca e bine sa-ti iei un sutien lejer cu care sa dormi, ca sa nu cedeze tesutul. O fi adevarat?

Ce dragute sunteti ca stiti exact cu ce va lovesc bebelusii. Ultima data la eco eram in 14 saptamani, bebe facea tumbe la propriu si eu nu simteam nimic. Acum simt ca se misca, dar nu stiu ce ma loveste. Oricum cand se misca uit de toate (in general de problemele de la serviciu).

Apropo de anunturi de vanzare cumparare. Ati pus ochii pe ceva? Eu leagan o sa-i iau sigur bebelusului. Nu atat pentru el, cat pentru durerile mele de spate. Ce egoista sunt . Si patut pliant. Si niste hainute, ca doar e iarna, n-o sa-l las dezbracat. .
In rest, de cate ori ma uit pe rafturile cu lucruri de bebe le-as vrea pe toate. Inca o data multumiri lui Larisel pentru listute, ca nu ma lasa sa apuc pe cai gresite (caile care mi-au umplut pana acum sifonierele si debaralele).

Eu calculez varsta sarcinii tot dupa DUM. Mi-ar placea sa zic dupa masuratori, ca e mai mare, dar cred ca as pierde sirul.... Mi-am adus aminte, stie cineva de la ce varsta a sarcinii trebuie sa duci adeverinta de la medic cand calatoresti cu avionul? Eu imi amintesc ca am citit odata intr-un pliant de pe un aeroport dar nu ma interesa subiectul, asa ca am uitat. Nici nu mai stiu daca era valabil pentru o anumita tara sau pentru avion... mi s-a resetat complet.

Va pup ca altfel mai scriu o gramada.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Am cautat eu pe net. Pana la 34 de saptamani e o.k. daca nu-ti interzice medicul. Si desigur daca inainte de a fi insarcinata n-ai suferit atacuri de panica sau alte fenomene in avion.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

burticile...noroc cu sotul suuuuuuper intelegator si ma mai scoate din stari sau ma plimba si ma cococloseste dar...intai trebuie sa treaca dracii si dupa il accept in preajma mearusine mie.....si burticile nervozate:)
app de miscarile lui bebe....eu am placenta anterioara si am avut minunata placere sa il simt doar de cateva ori foarte putin..ma si intreb oare e ok stiu ca la pl anterioara se simte mai greu miscarea dar totusi....cam puturos barbatelul mititelul..hmmm
va doresc somn usorde noapte buna!hai fetelor la un somn linistit

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

bubu_bu la placenta anterioara am inteles ca il simti mai greu sau mai tarziu. eu am placenta posterioara. de simtit cam de la la 18 sapt si juma' am banuit ceva concret...si dupa aia zilnic...
pot spune ca de la atata exercitiu prinde putere, nu gluma! desi nu e voie cu mana pe burtica, il rasfatam si pe tati cu un salut scurt, ptr ca il simte si el pe zmeul nostru

pupici si noapte buna, gagici!

Mihaela 20 sapt cu

bebe mic
poze bebe la 11+, 12+, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Fetele eu va pupicesc si va parasesc pentru o saptamana.
In sfarsit plecam si noi in concediu.

18+

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

buna seara burtici dragi!am lipsit ca si eu am avut o zi mai aiurea.am simtit sa stau mai mult in pat si sa lenevesc.am avut o durere de cap ingrozitoare.
multumesc ptr primiresunteti foarte dragute.
destefa si eu am aceeasi problema ca si tine.sunt la Dr.Marinescu(are cabinet undeva pe la Piata Iancului) si as vrea sa-l schimb.mi se pare ca bate campii cand merg la el.ultima oara imi povestea bibliografia unui comunist si inceuse sa faca calcule cu data exacta cand a realizat anumite "lucrarii".daca am o intrebare sau o nelamurire slabe sanse sa ma lase sa-l intreb.ma tine la vb de ies plina de nervi.isi comanda si pranzul in timpul "consultatie" sau isi suna nevasta sa vada daca au terminat muncitorii lucrarea de la baie,dar sincer nu cunosc un dr.bun la care sa ajung.
sunt la un inceput de drum si habar n-am ce trebuie sa fac!noroc ca mai citesc de la voi ce mai apuc pe ici pe colo.pana acum nu am fost decat la 1set de analize si nimeni nu mi-a spus cand trebuie sa mai merg si unde. va las adresa de messenger si sper din suflet sa intrati sa ma mai luminati si pe mine ca sunt picata din cer.sunt la prima sarcina si nu stiu prea multe.
adresa mea : arwen_arwen92
va astept

13+

Mergi la inceput

ehhh...acum intrebarea mea:si voi aveti sau ati avut probleme cu insomniile???cum ati scapat de ele sau cum le-ati "tratat"???

13+

Mergi la inceput

iar la cremele anti-vergeturi,i-a ramas la o cunostiinta si mi-a dat-o mie,spunandu-mi ca nu mai are nevoie de ea acum(a nascut).este de la sanason dar nu am folostit-o.la mine nici nu se vede burtica,oara din cauza ca sunt eu mai slabuta(exagerat de slaba zic eu la cei 1,73cm si 55kg)
astept cu nerabdare sa merg la prima eco sa aflu cum va fii sau ,desi mi-ar placea sa fie roz.cred ca pe la sfarsitul lunii septembrie voi merge sa aflu marea veste.

lucia concediu placut!si noi si te asteptam inapoi cu bratele deschise

13+

Mergi la inceput

oh,la multi ani lucia!!!multa sanatate si fericire.sa te bucuri alaturi de cei dragi iar din partea bebeului vostru sa aveti parte numai de momente bune si bucurii!

13+

Mergi la inceput