Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 16
miradeli spune:
Xela, multumesc de incurajari.
Eu de-abia maine primesc rezultatul final de la dublu test, cel care include si analizele de sange.
12sapt+
lorex spune:
Cristies, daca esti din Iasi iti aduc eu lapte prins...o bunatate, azi am primit de la mama!
Beatrice, cand ai spus fiara te refereai la vezica biliara? Daca te doare stiu sigur ca poti sa iei 1-2 no-spa ca e voie. Vezi ca citisem undeva ca nu e indicat sa bei prea mult ceai de menta in sarcina.
Xela, da, am noroc cu parintii de la tara si acum realizez si ma bucur mult ca, copilul meu va avea bunici la tara! Sa le dea Dumnezeu sanatate si multi ani sa primeasca nepoti in curte ![]()
Cat despre retete si feluri de gustari eu propun sa vorbim cat mai putin de ele ca vad ca sunt destule pofticioase printre noi (printre care si eu
) si..."nu bun"...e nasol sa-ti fie pofta si sa n-ai atunci pe loc 
.
Dar daca tot veni vorba, soacra mea face si mai simplu clatitele astea cu branza, pt cei care nu evita cuptorul cu microunde, ies delicioase.Dupa ce le umpli cu umplutura mai sus descrisa, se impacheteaza, se pune unt deasupra (dupa gust-cu cat mai mult cu atat mai gustoase, dar nu prea mult ca ies prea grase) si se dau la microunde cateva minute (6 pana la 10 minute..dupa puterea cuptorului).
Va doresc o noapte linistita, fara cosmaruri!
arwen92 spune:
buna dimineata burticute dulci!vad ca astazi este randul meu sa dau cafeaua
...sa avem in inceput de saptamana cat mai placut si mai frumos,chiar daca in ciuda vremii de afara nu se anunta(ptr cele din bucuresti)hai sa nu lasam vremea sa ne strice buna dispozitie
.am lipsit in weekend-ul asta dar am citit ce s-a postat si in urma.nu mi-a scapat nici un post.
dar in schimb am inceput cu 

de dimineata.asta vis a vis de salate de boef si de laptele batut

.avem voie sa bem lapte batut?eu stiam ceva de genul ca nu ar fii indicat...
pffff...as mai avea o intrebare :voi tineti socoteala lui bebe la "varsta"dupa ce ati vazut eco sau dupa UM?
13+
arwen92 spune:
post de proba!vreau sa vad daca s-a activat semnatura.de sambata trebuia schimbata
14s+
Doamne ajuta sa fie bebe sanatos
bubu_bu spune:
buna dimineata fete dragi!
sa aveti o saptamana frumoasa!
cum se mai simt fetele?sper ca bine....va aspteptam cu vesti bune de la teste analize...cele ce asteapta raspuns
19+

al3csa spune:
Neatza fetele 
Am primit un mail dar din pacate eu nu pot ajunge. Pt larisel sau pt cele care sunt sau pot ajunge in Constanta:
Intre 4-6 septembrie
In Pavilionul Expozitional Constanta
Veniti cu mic cu mare
La Baby Boom la Mare
Program de vizitare:
Vineri-Sambata: 10:00 - 19:00
Duminica: 10:00 - 18:00
Daca va duceti sa-mi spuneti si mie daca e ceva frumos pe acolo
Au si site: www.babyboomshow.ro
Va doresc o sapt frumoasa desi e cam urat afara si am inteles ca se va schimba in toata tara
.
Va
pe toate 
17+
aylin_tarcan spune:
neata gagici, ne-am intors si noi de la tara, dupa un weekend de teroare cu bin laden asta al meu!
miremia, la helpnet e 27 ron fara card, 26 cu card si 25 cu card cmu. si cu ocazia asta vreoiam sa mai spun ca eu il combin cu ulei de masline (am pus cam 200 ml de masline si 100 de migdale). cred ca imi ajunge o viata
ionela, hai sa iti zic ce nu trebuie si pe urma cum fac eu. mezeluri ai voie daca sunt fierte (adica sa scrie produs fiert pe ele, sa nu fie crude). lactate din alea pasteurizate. toate care sunt in vid sunt pasteurizate (branza telemea de ex) si lapte UHT (adica e pasteurizat). NU de la taran.
si acum....la alma am fost stricta, nu am pus gura pe ce nu era pasteurizat, ce nu era fiert etc etc. de frica listeriei si a toxoplasmei (pe care nu am facut-o). acum nu am mai putut. adica evit branza de la taran, nici lapte de la tara nu am baut,dar mananc la restaurant mamaliga cu branza si smantana desi nu stiu cat de pasteurizate sunt. am mancat si ceva muschi file, si cateva feliute de salam de sibiu....pana la varsta asta am mancat si nu am facut toxo. iar cu listeria...de fapt e foarte rara. bineinteles ca bine e sa eviti. ouale le prajesc sau fierb bine si carnati mananc, dar f bine prajiti. cremvursti idem, foarte bine fierti.
miradeli, primul ce risc e? standard? si al doilea e calculat? unde ai facut tu analizele de ti-au calculat riscul de trisomie 13? eu stiu ca se calc trisomie 18, 21 si defecte de tub neural. oricum, daca primul e riscul standard si al doilea riscul calculat nu ai de ce sa iti faci griji. rezultatul e negativ. de la 3 in sus iti pui probleme.
andre_lina, bine ai venit din vacanta! sa stii ca si pe mine m-a slabit alaptatul instantaneu!
plateea, nu sunt de speriat intepaturile, cutitele pe care le poti simti. important e sa nu ai contractii si sa nu te doara burta. colul nu doare. pe mine de ieri dimineata ma taie in ambele laterale, sub burta, se intinde spre centru, ca niste dureri de ovare numai ca ma doare la miscare. tot ligamentele...
bubu, nu are rost. trebuie sa fie facute in acelasi tip, pentru ca se coreleaza masuratorile de la eco cu analizele serologice.
mai citesc si revin
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
21+ cu 
Monnica spune:
Buna dimineata!
Am avut o noapte f grea! Alex a racit si a tipat toata noaptea ca nu poate sa respire de la mucisori. Sufla nasul, dormea o juma' de ora si apoi iar tipete. Offf...sunt capie. Bine ca mai sunt si azi in concediu. De maine incep serviciul.
Legat de vitamine, mie mi-a zis dr ginecolog sa iau 4 MgneB6 si 1 Omega 3. Atat am luat si la Alex si a fost ok.
Insa, dr de familie mi-a zis ca trebuie sa iau Elevit. Nu am luat fiindca nu mi s-a parut necesar atata timp cat analizele sunt bune.
18+ cu
si mamica lui Alexandru
(04.06.2006)
aylin_tarcan spune:
deci...cu produsele de la taran: si eu ca si larisel, sunt de acord ca sunt bune, insa acum le evit. dar, larisel, zau ca nu ar trebui sa mananci ficat!
miradelli, eu am avut o sarcina intreaga colul de 3 cm. abia daca scade sub 3 se iau masuri. vezi sa nu ai contractii, ca alea scurteaza colul. in calitate de fosta sau actuala posesoare de toata gama de dureri care se pot avea in sarcina, va spun ca nu sunt considerate periculoase decat durerile de burta (eventual cu dureri de spate) - adica contractiile. si de altfel si contractiile nedureroase sunt periculaose pentru ca scurteaza colul. faptul ca miradelli are dureri de ligamente dupa un drum lung cu masina si altele nu au nu inseamna nimic. eu avd ca momentan am scapat de durerile alea de la labii ca sa am dureri pe marginile inferioare ale uterului.
ioanaact, felicitari!!!!!!!
ce veste buna! 
smecta e permis in sarcina!
cu greutatea stau bine, iau elevit de pe la 12 saptamani si am luat un kil pana acum.
acum va pup ca trec la treaba.
aaa, am uitat sa zic ca m-ati omorat cu clatitele si pilaful si salata de boeuf....mai scrieti, ca imi mai dati si mie idei! 

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
21+ cu 
dara_d spune:
ANUNT PENTRU CINE ESTE INTERESAT:
--Vand Sterilizator Rapid Lindam cu incalzitor de biberon, inca in garantie 230 LEI.
Stare impecabila, folosit foarte putin.Sistem de sterilizare cu aburi, se conecteaza la 220V.
Capacitate de biberoane mari cu accesorii , intra si pompa de san. Ciclu de sterilizare de 6 minute.Sistem de incalzire cu biberon individual.O metoda de sterilizare fara chimicale.Avertizor de terminare a procesului de sterilizare.
Include raft de pus biberoanele, masurator pentru apa si cleste de prins.
-- VAND SCAUN BALANSOAR FISHER PRICE 3 IN 1 -450 LEI
Stare impecabila
Balansoar pentru copii
Fisher Price combina 3 functii intr-un produs
- prin transformare devine:
1. Balansoar
2. Sezlong
3. Scaun
- destinat nou-nascuti, bebelusilor si copiilor de la 9 kg pana la 18 kg;
- 2 viteze de balansare relaxante;
- arcada cu jucarii din plus detasabile;
- melodii cu volum reglabil;
- centuri de siguranta cu fixare in 3 puncte;
Functioneaza cu baterii alcaline R20.
- -VAND CADITA OK BABY ONDA CU SUPORT PENTRU CADA INCLUS 120 LEI
Stare impecabila, se poate folosi pe cada in baie facilitand baita bebelusului.
Cadita ergonomica ONDA are indicator pentru nivelul si temperatura apei.Suportul din plastic pentru asezarea deasupra cazii pentru adulti poate fi utilizat numai la cazi de forma dreptunghiulara este format din doua piese.
Cine este interesat sa dea PM sau sa sune la nr. tel 0723186134.
Scuzati deranjul si sa aveti o nastere usoara.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png