Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele !

Intr-un final, reusesc sa mai scriu si eu. calculatorul nostru are "buba"..nu pot descarca nici o poza , iar sotul meu sper sa-si gaseasca timp sa se ocupe si de el. Deocamdata ma folosesc de laptopul lui de servici sa va pot scrie.

Va multumesc pt. urarile si gandurile voastre

Mihaita este un papacios. Deocamdata este in perioada aceea in care mananca si doarme. Nu prea simt ca am bebe in casa. La inceput a fost mai greu. Amalia s-a acomodat destul de greu cu el, oricat am incercat sa o implicam. A avut scene de gelozie, chiar daca nu si le manifesta in mod direct.Mie imi era f.greu sa ma impart la 2 copii, dar acum totul a intrat pe un fagas normal.
A inceput sa-l placa pe frati-su, insa, de bine ce am reusit sa facem pasul asta, s-a imbolnavit. A racit din cauza vremii asteia ciudate. I-a fost frig la gradi. Drept pt care a trebuit s-o duc la mama, de teama sa nu-i dea si lui Mihaita. Asa ca sufar f tare ca nu o am acasa. O luam de abia vineri.

In rest, toate bune. Recuperarea mea a fost rapida.

Irinush-ule, Mishu' seamana cu Amalia f.mult . Si sa-ti raspund la intrebarea "cum e cu doi copii": ESTE MINUNAT !!!

Pupici, s-a trezit printul infometat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Hop si io de afara. Acum am intrat in casa, am luato pe Inisu de la gradi. Miine ar fi trebuit sa se duca la Slanic Prahova da pe vremea asta mi e cam frica asa ca o sa stea cu Biancu.
Inisa ma inebuneste cu tot felul de intrebari, incerc sa am trabdare daaa pina la un punct

Biancu e vitezaomana kamicaze, adica nu tine cont de nimic e oleeeee inainte

De poze io nu mai stiu ce am pus asa ca pun ultimele, de la motzu Biancai
http://family.webshots.com/album/574541284MYllBa

Acris ma bucur ca ati intrat in ritm. Asteptam totusi pozele cu pitic

Irinusha, asa si noi tati nu raceste domne niciodata. Noi fetele pe rand in cerc asa dute vino. Si culmea io cel mai tare
Pupam trupa, ma bucur mult ca ai scris

Diana ce putin mai ai

Irinel cum o fi?

Maria cum esti?

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

dragele mele,
iaca intru si eu ca sa zic ceva, ca de citit tot citesc da' nu-mi mai vine sa mai scriu nimic (cam dupa acelasi model dupa care in viata reala vorbesc numai despre lucruri neutre, ca daca incerc sa vorbesc despre ce ma doare se lasa tacerea in jurul meu si ma simt si mai rau).
Deci, eu am inceput serviciu de vreo 3 saptamani da' inca nu m-am obisnuit. Seara ma simt de parca as fi mutat niste munti si de fapt n-am facut mare lucru peste zi... Na, sper sa ma obisnuiesc pana la urma.
Intre timp am facut si al doilea set de analize pentru Alex si au iesit si astea bune, mai putin cele pentru hepatita pentru ca n-au avut cu ce sa le faca la spital si trebuie sa le facem in alta parte (ceea ce va insemna o noua runda de tipete de la Alex).

Ce ma doare cel mai tare zilele astea este ca sambata a fost parastas pentru Mihai si eu n-am fost capabila sa merg. Pur si simplu n-am fost in stare. A fost doar Mircea.

Imi cer scuze pentru stilul telegrafic si abrupt: sunt la munca si scriu printre alte task-uri.

Va pup si va imbratisez pe toate.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Maria ma bucur ca ai scris. Cred ca ne am intersectat acum cateva sapt pe strada. Nu eram sigura ca esti tu si mi am dat seama dupa ce ai trecut. Eram la Hambarului pt niste acte. M am simtit vinovata ca nu te am tras de maneca
Super ca au iesit bine analizele tinem pumni in continuare

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Daca erai la Hambarului sigur eram eu, ca lucrez fix alaturi in fosta cladire electroaparataj. Data "aviatoare" sa ma tragi de maneca

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Dragele mele, eu abia apuc sa mai bag nacul pe la voi, si de scris chiar n-am reusit, desi de multe ori as fi vrut.
In primul rand felicitari Piatra Lunii, Alus, Acris pentru bebelusii scumpi. Numai bine si voua si la bebelusi.
Felicitari si tie Diana pentru burtica mare, tu chiar ai fost imprevizibila. Asa mult ma bucur pentru voi! Si eu as mai vera 1-2 copilasi, da nu prea reusesc sa il conving pe George. Inca mai sper totusi.
Irinusha azi am vazut pozele pe care mile-ai trimis. Asa o fetita dragalasa ai... Nu dispera cu pampersul. SIgur scapa de el pana se marita :-))

Laureta am vazut si fetele tale frumoase desi tare diferite imi par, da fiecare e frumoasa in felul ei. Inisu seamana cumva ci tati si Biancu cu tine?

Maria te pup. Mie inca imiplace sa vorbesc despre Maria si nu am cu cine decat cu George si rar cu sora mea sau fratele lui George, caci oamenii se feresc sa aduca vorba despre ea ca sa nu ne intristeze. Pentru tine poate e diferit,mai ales din ceea ce spui tu. Eu te imbratisez cald, nu pot decat sa ma rog sa te mangaie Dumnezeu. Alex pune intrebari despre fratiorul lui?

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Revin, se trezise David. David e mancacios, gras si zambaret. Cu 1 saptamana inainte de 3 luni a inceput sa zica me-me-me si ma-ma-ma. Am citit ca ei nu asociaza cuvantul cu persoana dar tot mi-a fost si mi-e drag cand il aud, mai ales ca de obicei il zice cand vrea ceva, parca ma cheama. Doarme mult mai mult decat dormea Danut, numai ca ziua daca il tin in casa doarme reprize scurte si e obosit si matait, daca il scot afara doarme cate 2 ore, se trezeste sa manance si se culca la loc, apoi cand se hotaraste sa stea si treaz e bine dispus, zambeste, gangureste... Danut e incantat de el, il pupa toata ziua spre disperarea lui David (care prefera pupicurile mai fine :-)), cica si la scoala vorbeste despre fratiorul lui, pe strada pofteste lumea sa vada bebele nostru cel "cute"... Are o singura problema,e suparat ca ma joc numai cu David si cu el nu. Ceea e ce nu e adevarat da nu stiu cum sa ii explic. Ca eu numai de ei ma ocup si pe David nu pot sa il las sa nu doarma, sa nu manance, sa planga ca e obosit... E adevarat ca nu mai am timp aproape deloc sa ma joc cu el, da imi fac timp macar sa ii citesc cand ii dau sa manance lui David, discut cu el mult, ieri i-am gaurit un dovleac pentru |Holloween sau cum s-o scrie, ma duc la locul de joaca o multime cu el, sa se joace cu alti copii. In fine, sper sa ii treaca asta. Eu nu stiu cum apucati voi sa scrieti, ca eu nu apuc nici sa termin treburile prin casa. Doar de gatit gatesc intr-o veselie, ca Danut mananca bine daca are mancaruri variate, sa nu se repete la pranz si seara acelasi fel... Dar cu curatenia e pe apucate, rufele la fel... Daca David ar dormi la fel de bine in casa ca afara, ar fi alta situatia. Nu stiu ce o sa ma fac la iarna, ca deja sunt maximele de 7 grade, dupa ce ma plimb putin il bag in garaj, da cu usa deschisa, ca altfel se trezeste...
Oricum, e asa frumos sa il vad cum creste si se schimba... Abia astept sa poata interactiona mai mult cu Danut, ca el i-ar face tot felul de jucarii, da David inca nu le apreciaza...

Nicoleta, fiu-meu cred ca e indragostit de Bianca lu' Lili. La Botezul lui David sa ii fi vazut ce frumos dansau impreuna, nu-mi venea sa cred. Si cand ne uitam la poze pe calculator Danut a sarit sa o pupe. L-am certat si zice " pai altfel cum sa o pup pe Bianca, ca e departe?!>.." Tare bine se inteleg ei doi, pacat ca nu suntem mai aproape sa ne vedem mai des. Ultima data cand au fost la noi Danut a intrebat-o pur si simplu pe Bianca daca vrea sa se casatoreasca cu el cand o sa fie mari si ea i-a zis da. Evenimentul ar fi trecut neobservat daca nu era Lili pe faza. Cine stie cand or fi mari cum o fi... da eu sper macar sa ramana prieteni buni toata viata.

Pupici, iertati-ma ca nu scriu la toate in parte.

Irina, mamica de Maria, Daniel si David

Mergi la inceput

Maria, iarta-ma, citind acum mesajul meu imi suna aiurea, si nu ceea ce voiam de fapt sa spun. Oamenilor le vine greu sa aduca vorba de durerea noastra, sa nu ne necajeasca, desi uneori poate ne-ar prinde bine. Tu ai fost o curajoasa cand ai fost graviduta si ai aflat ca ceva nu e bine, si dupa ce ai nascut la fel, si bineinteles ai sperat ca va fi bine, si noi am sperat alaturi de tine(mie mi-a spus Carmen, ce eu nu apucam mereu sa citesc). Eu sper ca dupa o perioada sa fii la fel de curajoasasi de optimista. Nimic nu este intamplator pe lumea asta. Mihai nu a venit la voi intamplator. Stii, ma gandeam uneori ca Maria mea ar fi putut sa fie a unor parinti care nu si-au dorit-o si ar fi abandonat-o prin vre-un spital, cum am citit atatea povesti chiar pe dc. Si mi se facea rau numai la gandul asta, ma bucuram ca a venit la noi si nu la alti parinti. Bineinteles nu zic ca am fost fericita ca era bolnava si ca nu mi-as fi dorit sa fie sanatoasa si sa o vad mare. Dar ma bucur ca a fost fetita mea. Nu intamplator tu ai inlaturat ideea avortului cand ti-a sugerat doctora, chiar daca era tarziu deja. Mihai nu intamplator a fost bebelusul vostru.
Uffffffffff nici nu stiu ce vreau sa iti spun, sper doar sa treci peste perioada asta grea. La mine cea mai buna doctorie a fost Danut, a fost asa dat peste cap incat a trebuit sa imiinghit lacrimile si sa lupt pentru ca el sa fie bine. Si m-am rugat sa ma ajute bunul Dumnezeu sa pot merge inainte cu durerea mea. Si m-a ajutat, am simtit asta tot timpul. Te pup inca o data, sper sa ma scuze fetele ca m-am intins atat.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irinel

Maria, iarta-ma, citind acum mesajul meu imi suna aiurea, si nu ceea ce voiam de fapt sa spun. Oamenilor le vine greu sa aduca vorba de durerea noastra, sa nu ne necajeasca, desi uneori poate ne-ar prinde bine. Tu ai fost o curajoasa cand ai fost graviduta si ai aflat ca ceva nu e bine, si dupa ce ai nascut la fel, si bineinteles ai sperat ca va fi bine, si noi am sperat alaturi de tine(mie mi-a spus Carmen, ce eu nu apucam mereu sa citesc). Eu sper ca dupa o perioada sa fii la fel de curajoasasi de optimista. Nimic nu este intamplator pe lumea asta. Mihai nu a venit la voi intamplator. Stii, ma gandeam uneori ca Maria mea ar fi putut sa fie a unor parinti care nu si-au dorit-o si ar fi abandonat-o prin vre-un spital, cum am citit atatea povesti chiar pe dc. Si mi se facea rau numai la gandul asta, ma bucuram ca a venit la noi si nu la alti parinti. Bineinteles nu zic ca am fost fericita ca era bolnava si ca nu mi-as fi dorit sa fie sanatoasa si sa o vad mare. Dar ma bucur ca a fost fetita mea. Nu intamplator tu ai inlaturat ideea avortului cand ti-a sugerat doctora, chiar daca era tarziu deja. Mihai nu intamplator a fost bebelusul vostru.
Uffffffffff nici nu stiu ce vreau sa iti spun, sper doar sa treci peste perioada asta grea. La mine cea mai buna doctorie a fost Danut, a fost asa dat peste cap incat a trebuit sa imiinghit lacrimile si sa lupt pentru ca el sa fie bine. Si m-am rugat sa ma ajute bunul Dumnezeu sa pot merge inainte cu durerea mea. Si m-a ajutat, am simtit asta tot timpul. Te pup inca o data, sper sa ma scuze fetele ca m-am intins atat.

Pupici

Eu intotdeauna am crezut ca Dumnezeu incearca doar oamenii puternici!
Ma aplec in fata voastra! Putere multa!!!

Irinel, ai incercat cu wrap? A mea fata (sarut-mana ptr. compliment ... azi mama mi-a spus: "este totusi mai frumoasa decat tu cand erai mica" :D) statea cu orele si cu placere in el, dormea pe rupte ... si eu aveam mainile libere ptr. Cris.
Te pup si inca astept pozele promise!

Maria, de ce analize? E bolnavior? Sau asa, ptr. linistea ta?
Si nu te ajuta daca-l vizitezi pe Mihai la cimitir? Doar tu si el, intr-o conversatie intima? Zic si eu ... nu vreau sa stiu ce-i in inima ta! Te imbratisez tare! Ai reusit sa ajungi la Alina? Sigur si asta ar ajuta ...

Laureta, am vazut printesele. Inisa ma uimeste mereu cu frumusetea ei ... iar Biancu o urmeaza. Este diferita - cu toate ca se vede ca-s surori - dar si ea o frumosa!!! Sa-ti traiasca si sa fii mereu mandra de ele!!!

Sanatate multa fetelor! Gata, am pus o intrebare pe DC si uite ca asa nu mai scap :) ... Ma retrag iar frumos ... :)

Io cu Cristian -fiul meu preferat - & Amélie -fiica mea preferata
---------------------------------------------
www.inimacopiilor.ro - de la INIMA ta, la INIMILE lor!
www.watch-out.eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Am citit, da n-am timp sa raspund, e vanzileala mare la munca.

Am primit aseara un mesaj de la Alus. Matei are aprindere la plamani si sunt internati in spital.
Alus sanatate lui Matei sa va intoarceti cu bine acasa.

Maria, Irinel Un buchet mare de

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput