Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Vanesa Succes lui Andu la scoala.

Am inceput si noi la noua gradinita cu stangul . Cei drept gresala mea ca nu am intrebat si la ce ora sa merg dupa Bia sa o iau, chiar daca programul pe usa este pana la 17.30. E, ce credeti? Programul este pana la 16.30 cel mai tarziu 17.00. Asa ieri la ora 15.10 cand am ajuns la gradi era ultima in clasa si m-a mustruluit educatoarea ca e ultima din gradi .
No, acum sa vad cum negociez cu sefu sa vin mai devreme la munca ca sa pot pleca la ora 4 sa o iau de la gradi. Mey, da ce program de lauze au astia. La cealalta gradinita puteam sa o iau pana la ora 18.00.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Cunoasteti cum vreo domnisoara cu inima franta? Sufera de nu se poate ca nu-l mai poate vedea de Horia, pentru ca el merge la scoala si colac peste pupaza am mai schimbat si gradinita. La gradinita veche mai avea sanse sa il vada, fiind in grupa cu sora lui mai mica.
Azi, in drum spre casa a facut un cantecel pentru el si se lamenta de nu se putea dupa el.

E voi ce ati face? Eu cred ca o sa vorbesc cu sotul sa ii explice cum sta treaba cu dregostea asta, ca eu nu prea ma pricep. Caci la ea e treaba serioasa, iar mie imi cam vine sa rad si mie teama ca o sa-i ranesc sentimentele.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Nico, si la noi la gradinita noua programul este pana la 17.eo dar la 17 nu mai e nici un copil. sa va povestesc decate ori l-a,m gaist pe Cata singur printre aspiratoare uitandu-se la tv.. si m-a certat ca de ce vin ultima. Si la cealalta era pana la 18 si nu se inghesuiau parintii sa vina mai devreme. se pare ca astia de la stat (aia era particulara) sunt mai grabiti si cu timp mai mult. sau au bunici...

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Of, Doamne... Nico, ce dulce e Bia! Da, belea mare cu dragostea asta... Ce poti sa-i spui? Hmmm... Si eu ma indragostisem la gradinita de un baietel... Mai puteti intra in contact cu parintii lui Horia, sa-l mai invitati la o zi de nastere sau numai asa, sa se joace copiii impreuna? Si lui Tommy i se pune cateodata pata sa-si vada prietenii luni/marti/miercuri seara, cand nu este nici o sansa de asa ceva, dar il duc cu vorba si gasesc/creez alte ocazii pentru el sa-i intalneasca si sa se joace impreuna... printesei indragostite!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b3.lilypie.com/WOFjm5.png)

http://iuliapp.wordpress.com/

Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...

Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://flickr.com/gp/dcppopa/77Z12j

http://flickr.com/gp/dcppopa/3572Ze

http://flickr.com/gp/dcppopa/862tw1

Mergi la inceput

Buna fetele

Ati disparut de tot

Vanesa Din pacate nu toti au bunici dosponibili. Si vechea gradinita esta de stat numai ca acolo se mergea mult pe principiul "lasa copilul sa faca ce ii place". Si daca el vroia sa mai stea la gradi, statea. Erau multi parinti care la ora 18.00 se rugau de copii sa plece acasa. Si eu o mai lasam sa se joace putin cand ma duceam sa o iau. Aici e altfel, faca dincolo mai vroiau sa stea, aici vor sa plece cat mai repede.

Iulia Daca ma straduiec putin pot intra in legatura cu parintii copilului. Dar chestia cu pupatul pe la gradi si indragostitul a fost ceva trecator la gradi si mai mult o distractie a copiilor mai mari din grupa. Era un fel de concurenta intre perechi de cate ori se pot pupa fara sa ii vada doamna. Banuiesc ca parintii lui Horia nici nu stiu despre asta iar el sa fii uitat deja.

Noi avem locatari noi in acvariu. Ieri seara a facut puisori o pestoaica de Gup. Dimineata numarasem vreo 10, aseara erau doar 4-5 prin acvariu plus unul gasit in filtru. Sa vedem cati vor rezista, caci ii cam papa cei mai mari. Facem selectie naturala caci mai sunt 3 care trebuie sa fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Nico, tare dulce Bia... Si bun venit noilor locatari ai stupului!
OOf, nu mai pot scrie, s-a trezit urlatoarea!

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Va pupam si noi din mers. Nu mai stiu cum ma chiama cu doua vitezomane. Noroc ca Inisa merge la gradi si mai respir pina ora 16 cand o iau si incepe nebunia.
I place la nebunie la gradi vrea si sambata si duminica, deh noi o plictisim

E in ce in ce mai legata de Bianca. Se joaca impreuna si e incantare cand le vad

Mai nou avem un papagal Didi, si saracu e si el zapacit de ele

Nico e dulce foc Bianca ta indragostita
Bebe beca ce fac bebelinele?

Irinusha da mey neste semne mici asa ce mai fac cupii

DanaA am vazut ca fuse ziua ta, La multi ani. Ce mai face Stef

Iulia alus vanessa

Anacamiiiiii hai la scris gata vara ai timp acuma

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Bertha ce fac galustele tale?

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Lauretico, da' pune si tu niscai poze cu vitezomenele tale sa le mai admir si eu ... si dupa aia iti spun si eu de "cupiii" mei ;) ... sau mai usor, o intrebi pe Nally :D Pupici ptr. "strigatura"!

Salutare fete dragi!
Sa stiti ca eu va mai citesc, dar m-am ferit sa mai scriu, sa nu ma apuce iar "damblaua" ... sper sa ma abtin in continuare dupa "scaparea " asta. Asa, si acum sa vedem de mai tin minte...

Cris, felicitari!!!! Sa-ti traisca Mishu ;) si sa va bucurati de el si sa fie sanatos! Cu cine seamana? Cum a reactionat Amy? E bine cu doi copii?

Iulia, eu (ca Bertha) sunt de parere ca copilul trebuie sa cunoasca valoarea banilor si sa stie ca nu e posibil sa primeasca tot ... am incercat sa-i explicam asta lui Cris, lasandu-i si bani la dispozitie ... nu stiu daca a inteles, dar sigur e ca are genele lu' Opa, strange cu placere. Si nu cred ca dauneaza daca ii spun ca nu am bani sa-i cumpar orice tampenie, chiar ii spun ca-i scump si nu merita ... nu face circ, nu urla. Deci cred ca intelege ...

Nico, faina chestia cu acvariu! Felicitari si multi pesti! Mi-aduce aminte de copilarie, faceam schimb cu var-miu ... unii erau cu timbre, noi cu pesti ;) Fi-miu vrea un "homster" ... eu i-as lua, mare branza nu-i, dar nu vrea ta-su ... am putut sa negociez, asa ca i-am promis baiatului ca la 6 ani primeste unul ... ta-su zice ca atunci poate e si Melie mai "avansata" sa nu-l stranga din prima de gat ... ;)
Si da, si Cris are o mare dragoste ... Evelyn de la gradi, e mai mare cu 2 ani decat el si o pomeneste si acum, ca a fost prima prietena a lui si ca i-a vorbit atunci in romana.
Si acum are alta problema: nu se mai casatoreste! L-am intrebat cum asa, vrea sa fie tot timpul singur? Raspunsul: daca nu pot s-o iau pe Melie, da ... ce sa fac! :D Asta ca tot i-am explicat ca nu poate sa se faca "mama cu tata" cu Melie ... incepuse chiar sa ne spuna noua - mie si lui ta-su - ca noi trebuie sa fim sora cu frate, ca ne iubim, intelegem si ne mai si certam ... Sunt prea batrana, nu mai stiu cum judecam ca copil ... dar tare mi-ar place sa intru in caputul lui si sa vad logica ...

Bertha, Nico, eu sunt pro logoped ... pe noi ne-a ajutat enorm. Inca nu pronunta r si w, dar exersam. Insa daca-i numai prosteala, nu cred ca are rost ... ceva de genul: baieti/fete smecheri/frumoase vorbesc frumos, nu merge?

Ioana, ce-ti mai fac frumoasele? Cum mai e Sara? Iti mai lasa timp sa respiri?

Cami e bine, nu va faceti griji ... e doar ocupata cu servici, copii, casa ... stiti si voi cum e!

Madutza, concediu fain in Anglia! Sa ne spui si noua ce e diferit la englezi si daca ti-a placut. Noi facem Craciunul in familie ... ptr. noi sarbatorile de iarna nu sunt importante din d.p.d.v. religios, ci traditional, sunt sarbatori care musai se sarbatoresc cu familia si atat. Si ptr. ca timpul trece repede si nu se stie cat timp ne mai putem bucura de bunici (si ei de nepoti), incercam sa pastram traditia asta. O sa fie ceva intim, cu prea multa mancare - ca o cunosc pe mama - cu copii rasfatati si prea mult cadorisiti, cu multa "barfa" ;) si buna-voie ... eu de abia astept. Cat despre Revelion ... nu stiu, n-avem planuri, ne lasam dusi de val ...

Alus, l-am vazut si eu pe grasanul mic! Si Julia pare mandra de fratior!

Diana, mai e putin si gata, apare si Teodora!!! Eu ma gandesc la tine si tin pumnii stransi!!!

Maria, imbratisari!

Laurina, sanatate multa!!!!

Noi suntem bine ... am avut si noi doua ture de muci si febra, a doua tura mai putin Melie ... Boby nu ne-a impartasit niciodata suferinta ;) ... eu incep sa ma oftic (si sper pe ascuns ca-i seamana barem Melie, ca Misulica e leit Opa si bolnavicioasa de mine, prinde orice virus, poate sa fie el si la kilometrii) si il admir imens ... Cum naiba!!!! inconjurat de muciosi sa fii ok!?!
Dar ne-am facut bine si asta-i important ... sa vedem cand vine urmatoarea tura ... :(
Cris deja a inceput sa ne capieze si pe spaniola ... sper doar ca avanseaza rapid sa nu-l mai inteleg in curand ;) Are periode de baiat bun rau de-mi vine sa-l pup non-stop si periode cand face numai tampenii, de-mi vine doar sa-l bat. Acum e Spiderman sau ninja, se catara peste tot ... intr-un magazin incerca sa escaladeze un regal, noroc cu vanzatoarea ca l-a vazut ... poate ii pica in cap.
Melie tot "nevorbitoare" de nici o limba, dar o banuim ca intelege germana, ca se executa la comenzi ... vorbesc de zici ca-i catel, ts, ts, ts ... E o cuminte, ne da si ea comenzi cu putinele cuvinte (amestecate) pe care le stie, are si acum pampers si e frumosa ca ma-sa :)))) Si amandoi se inteleg si se iubesc de nu-mi vine sa cred ... eu necunoscand senzatia, ma uimesc de fiecare data. Bine, se mai si bat si cearta (Cris o enerveaza cu ceva si Melie tipa la el pe limba ei), dar in general e frumos :) ...
Cu pampersul asta incep sa turbez ... e o mare capoasa, cred ca trebuie sa vrea ea, nu doar eu! Ei, eu sper ca o sa fie o mireasa fara pampers ;)
Si cam asa! Va pupic pe toate in parte! Sorry de am uitat pe cineva ... mai va citesc, dar nu promit sa si raspund! Ma tin tare! ;)
Sanatate, ca-i cea mai buna!!!!

Io cu Cristian -fiul meu preferat - & Amélie -fiica mea preferata
---------------------------------------------
www.inimacopiilor.ro - de la INIMA ta, la INIMILE lor!
www.watch-out.eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Alina, aparusi! Ce bine! No nu te stresa cu pampersul la Melie, ca mai e timp. Timi n-o vrut nici ea pana la 2 ani si 5 luni (se pisa pe ea si pe oriunde numai la olita nu) si cand ma resemnasem si eu, chiar cand invatam si teoretic nu aveam timp s-o tot bazai cu olita s-a cerut ea. Si asta a fost. In vreo saptamana am scapat de pampers cat era treaza, apoi saptamana urmatoare am avut curaj sa ies si afara fara pampers cu ea, s-a rezolvat si cu kk. Intr-o luna nu mai avea pampers nici la somnul de dupamasa si inca vreo luna i-am mai pus pampers noaptea. La 2 ani si 8 luni nu mai avea deloc pampers si inainte de 3 ani n-am mai trezit-o eu noaptea sa faca pisi ca se cerea singura. Deci mai bine mai tarziu ca merge mai usor.

Eu citesc cand apuc, de scris mai greut ca n-am vreme. Sunt in prenatal ca mai am vreo 3-4 sapt si nasc, sa vedem cand ma programeaza la ceza. Am facut curat in toata casa, maine vine patul supraetajat ptr copii, imi doresc sa mai aranjam dormitorul(zugravit, izolat) numa ca stam cam prost cu finantele. In rest spal de zor hainute micute, mai si calc, sper saptamana viitoare sa-mi pregatesc si bagajul ca nu se stie niciodata.

No va pupic!

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(34+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput