Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (88)
Raspunsuri - Pagina 8
RamonaCopot spune:
Andre si sar'na pentru reteta. Maine dimineata plec la cumparaturi si abia astept sa pun in practica reteta de la tine. Deja balosesc pe aici si de nu ar fi asa cald acum as da fuga la kaufland, ca acolo tre sa gasesc si eu frisca din aia, daca zici tu ca are napolactul.
Asa ca fetele, maine va astept pe la mine, ca fac papa bun .
Sanatate multa si sar'na si la mami tau!
Ramona,
30+ DOMINIC ANDREI
noi 3
shtephy spune:
Vroiam sa mai zic si ca cea mai buna pompa e bebelusul cu conditia sa nu fie prea lenes.Daca e,musai trebuie pompat laptele,sa nu zic muls ca si eu detest cuvantul asta.
Dar cred ca ne va fi utila tuturor o pompa fie pentru stimulare,fie pentru scoaterea excesului de laptic.Multi bebelusi nici nu sug daca sanul este tare.Acum depinde cand se vor umple sanii fiecareia din noi.
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 25+
dienutze spune:
Avalon, merci de raspuns.
Va tin la curent cu ce aflu de la med de fam in legatura cu concediul prenatal, adica hartogarie, speer sa ajung maine dimineata.
Simina, iti tinem pumnii!
De pompa, cred ca ati gasit solutia cea mai buna: aratam sotului ce si de unde sa ia, si apoi, doar in caz de nevoie dam caruta de bani pe ea! Nici eu nu vreau sa dau aiurea cu banii, nu e chiar de neglijat pretul, si tot avent manuala cred ca m-a cucerit si pe mine dupa discutiile de aici.
Apropos de cafea... am bagat de dimineata 2 marisoaree si deodata simt ca sunt agitata asa, imi iau tensiunea, 12/8, dar pulsul...105!
Deci de la o varsta, mai incet cu cafeaua
26+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!
RamonaCopot spune:
In legatura cu pompa de san eu zic ca e bine sa avem una cat de cat acolo inca de la inceput. Eu consider ca e necesara atat la fetele care nu prea au laptic, pentru desfundarea canalelor si stimularea lactatiei, dar si pentru cele care au in exces si bebe nu face fata sa-l suga, mai ales in primele zile, cand inca suntem in spital si trebuie sa eliminam surplusul, sau pt mai tarziu acasa, daca este prea mult ca sa il mulgem si sa il depozitam.
Exista si maternitati unde au pompa electrica din aia profi, dar din cate am auzit, numai la anumite ore o poti folosi si aia, plus ca stai la coada dupa alte fete si e posibil ca atunci cand ai tu nevoie de ea sa nu o poti folosi. Daca nu vreti sa riscati niste bani inca dinainte de a naste pentru acest produs, documentati-va daca la spitalul unde o sa nasteti este pompa si daca e posibil sa aveti acces la ea fara prea multe restrictii. Eu oricum nu m-as baga la aia de la spital, pentru ca acolo se foloseste pe banda rulanta, doar cu o eventuala spalare intre utilizatoare, de sterilizat nici ca poate fi vorba.
Ramona,
30+ DOMINIC ANDREI
noi 3
simona9999 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Andre si sar'na pentru reteta. Maine dimineata plec la cumparaturi si abia astept sa pun in practica reteta de la tine. Deja balosesc pe aici si de nu ar fi asa cald acum as da fuga la kaufland, ca acolo tre sa gasesc si eu frisca din aia, daca zici tu ca are napolactul. Asa ca fetele, maine va astept pe la mine, ca fac papa bun . Sanatate multa si sar'na si la mami tau! Ramona, 30+ DOMINIC ANDREI noi 3 |
Saru'mana si de la mine Andre. Mi-am notat reteta . Suna tare bine. Voi vedea eu cand o voi face, dar cu siguranta incerc. Si noi suntem fani paste
cea mai fericita cu 29+
sa fim sanatosi
RamonaCopot spune:
Simina iti tinem pumnii si pt deseara. Suntem sigure ca o sa vii cu vesti bune . Oare nu pot sa faca si aia o exceptie sa bage burtica mai in fata sa nu astepti pana la numarul 80? Asta in cazul in care vrei si tu...ca eu la primul meu examen oral de la faculta, atata m-am sucit si foit ca am intrat in ultima tura, desi imi era randul mai in fata...
Succes si fruntea sus!
Ramona,
30+ DOMINIC ANDREI
noi 3
miany75 spune:
shtephy sunt gata chiftelutele,numa bune de mancat...Ms de aprecierile la adresa "piciului" meu..
miany
29+ DAVID ANDREI
RamonaCopot spune:
Si eu azi m-am bagat la bucatarie 1 ora, ca soacra-mea o facut doar o ciorba de legume, (zama lunga sa ne-ajunga!), care nu are nici un gust... Asa ca am pus rapid si am facut si eu o mancarica de mazare cu pui si a iesit delicioasa.
Maine cred ca o sa fac pastele alea delicioase si ei nici nu o sa-i dau macar sa guste, numai asa de a ce sunt!
Ramona,
30+ DOMINIC ANDREI
noi 3
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 shtephy sunt gata chiftelutele,numa bune de mancat...Ms de aprecierile la adresa "piciului" meu.. miany 29+ DAVID ANDREI |
Cred si io ca-s gata ,miroase pana aici.Mie nu imi reusesc dar o pun pe mami la treaba.
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 25+
simona9999 spune:
pompati, pompati fetelor
cred ca at cand o sa aj noi sa nastem si sa avem nev de pompa, o sa se goleasca depozitele de Avent
Hai Simina baga-te in fata cu tupeu de tupeista !!!!
cea mai fericita cu 29+
sa fim sanatosi