Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (88)
Raspunsuri - Pagina 7
Ramonika spune:
chiar is curioasa cine o sa nasca prima la noi la odisee. dar la termen, nu prematur, da?
raluci si Lidia sunt in vacanta.
mai asteptam vesti de la lacramioara2, dymomo, byabeatrice, myrella, mihamora, rgagapie, madalina_t, M-alexa, simonette, elenic
shtephy spune:
Si Elenic era in vacanta.
Ramonika aici sunt ambele variante din comert
http://www.chic-bebe.ro/products/189-pompe_san/2698-philips_avent_pompa_de_san_isis_biberon_125_ml.mbs
http://www.chic-bebe.ro/products/189-pompe_san/2697-avent_philips_avent_pompa_de_san_isis_cu_sistem_de_stocare_via.mbs
Scoti tu cratima te rog.
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 25+
shtephy spune:
Ramonika este ok si sa astepti sa vezi cum merg lucrurile pe acolo si sa iei masuri in functie de asta.Poate ii arati sotului exact ce sa cumpere si de unde.
_
Ramonika spune:
stphy - multumesc. am vazut si varianta la 200 ron, e mai bine. sper sa nu fie nevoie de ea, insa om vedea...
many_bani spune:
KRELIA felicitari ptr. flacau, sa dea DD sa se dezvolte asa frumos pana la capatul celor 40 sapt. si apoi pana la adanci batraneti.
Despre pompa de san si eu imi puneam intrebarea, cand este momentul sa o cumpar? Concluzie: am fixat modelul( Avent isis manuala) si daca se impune in maternitate o sa mearga sotul (instruit in prealabil) sa o cumpere dintr-o farmacie. De acum trebuie sa ma gandesc serios si ptr. bagajul meu de spital, piciul are aproape tot, dar sunt atat de sucita de nu mai stiu de mine. Pana una alta am aflat tarifele practicate in maternitatea unde urmeaza sa nasc si obiceiurile de pe acolo (referitoare la tampoane, cosmetice bebe etc.)
Ionela sa purtati sanatosi lucrurile cumparate.
Monis pe unde esti?
O zi linistita va urez burtici
29 +
shtephy spune:
Iar ati dezertat ?
Veniti numai cand simtiti miros de ?Tocmai am facut un espresso pentru mama.Ce ziceti simtiti aroma?
Serios haideti la forumit,lasati alte activitati ca e prea liniste aici.
Simina tu deja intreci masura.Cat ne mai tii pe jar???
Monis zi-ne ce mai faci.
_
A_driana spune:
nici eu nu cred ca imi voi lua pompa de san inainte...daca nu am nevoie de ea ce fac cu ea...numa risipesc banii...si sunt atatea de cumparat....
o dupamasa minunata va doresc, fara pb si dureri.....
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
25+ David
strumfulet + poza strumfulet
simina_kin spune:
Buna ziua fetele!!
Am dat ex scris..sa zicem ca am facut cate ceva la fiecare sub da nu exceptional....acum am venit acasa ca la 17 jum incepe oralul, si cum eu sunt nr 80 intr-o sala probabil ca ma apuca ora 23 acolo(asta dc iau macar 5 la scris)
Mi-e somn de mor.....daca mai aveam timp suficient trageam un pui de somn...da la 16.45 trebuie sa plec
Vai de mine ce gimnastica a facut fimea in mom in care am primit subiectele si m-au luat toate transpiratiile...cred ca a simtit si ea agitatia din sufletul meu
Daca scap rpd intru sa va zic diseara , dc nu maine dim
28+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
shtephy spune:
Bine Simina !Io stiu ca vorbeste modestia din tine si vei lua nota buna.
Bafta multa diseara!Eu sper sa intri azi sa ne comunici notele mari.
_
monis5 spune:
Dragutelor, eu mi-s pe aici dar acum am luat prima pauza, ca fetele mele de la munca sunt in vacanta si am de 'finisat' salariile tuturor singura, asa ca am muncit de numa'. Si numai de asta nu aveam chef azi
Si eu am fost tentata sa-i cer vanzatoarei sa-mi arate cum devine treaba cu pompa, da' numa' asa de-a naibii sa vaz ce zice... Insa parea deja astenizata asa ca am iertat-o
Oricum sunt cam ametita azi si fara chef...
monis 29
acum si cu poze