Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (88)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa75 spune:

Dupa ce v-am urmarit cam de la inceputul odiseei, e adevarat cam pe sarite, m-am hotarat sa ma alatur voua si sa incerc sa cresc numarul de fetite. Prin urmare, va rog sa ma adaugati in lista cu urmatoarele: UM:15.02.2009; DPN:20.11.2009; Nu promit ca o sa fiu foarte activa pt ca timpul nu prea imi permite, deocamdata.
In rest, s-auzim numai de la foarte bine in sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

lavinia - pofta buna. ma bucur ca ti-am putut fi de folos.

Avalon - nici mie nu mi-e clar cu pompa aia. ma gandeam ca e inutila in ideea ca daca n-o sa avem lapte deloc (Doamne fereste, insa mai sunt cazuri). oricum in spital cred ca te "mulge" (ce urasc cuvantul asta) asistenta, te ajuta sa-ti vina laptele.
dupa aia, decidem noi daca avem nevoie de pompa sau nu.
daca ar fi 10 lei n-as sta pe ganduri, insa asa, la 300 lei...
in leg. cu miscarile, daca totusi misca putin, eu zic sa nu-ti faci probleme. insa daca te simti mai bine facand ecografie, atunci fa-o.

floricik - cred ca nu e placut atata timp cu tampoanele alea, insa macar esti sigura ca vei avea lapte. la mine nici urma de picatura de lapte, nici macar nu mi-au crescut prea mult. imi vin toate sutienele de dinainte de a fi gravida...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Datorie la Ramona C.Se curata ciupercile (dca sunt proaspete), se taie cubuletzeLa fel si sunca, ceapa si patrunjelul maruntIntr-un pic de unt cald se prajeste ceapa, sunca si ciupercile (ciupercile, daca sunt deconserva, le pui ultimele, pentru ca se fac in cateva minutzele), sare, piper, un pic de vin (preferabil alb)Intre timp fieri apa cu un cub de knorr, cand se evapora vinul de pe sos pui cateva linguri din zeama asta cu knorr, apoi iei vasul de pe foc, astepti cateva minute si pui frisca de bucatarie neindulcita (la noi este de la Napolact, trebuie sa faca si Albalactul, daca nu gasesti, amesteci un pic de lapte in smantana si e gata) frisca, repui pe foc si lasi sa se lege sosul. Intre timp ai fiert pastele, pui sosul peste, patrunjelul proaspat si parmiggiano si pofta mare! Mami meu te primeste cu drag la masa. 25 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Buna dimineata

La multi ani aniversatelor! sper ca ne citesc macar daca scriu rar

Ieri am fost la cumparaturi pt bebe.... si acum am venit sa ma laud. Am luat carut : www.copilasul-tau.ro/product_info.php?cPath=33&products_id=506" target="_blank">acesta, doar ca alte culori bleu si galben ( scoateti cratima) , patut www.bebeplanet.ro/categorie/Trusoul-bebelusului/Patuturi-copii/produs/Chicco---Patut-Caddy-cu-etaj-intermediar/2,10,922,detalii.bebe" target="_blank">acesta Am mai cumparat si cateva hainute.... poate fac si ceva poze sa le pun pe contul comun

25+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Foarte frumoase achizitiile sa le stapaniti si sa le folositi sanatosi

cea mai fericita cu 29+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Lavinia eu am facut ieri de mancare fasole pastai si frigarui de pui

cea mai fericita cu 29+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Multumesc frumos de aprecieri tuturor,imi doresc sa avem toate nasteri frumoase si usoare,sa ne gandim cu drag la momentele acestea.

Pompa de san este buna si pentru stimularea lactatiei dar scoate si surplusul de lapte.Eu am folosit-o pentru degajarea sanilor pentru ca adesea mi se umpleau si intareau si deveneau durerosi.Dar asta din a opta zi de la nastere,atunci a explodat lactatia la mine .A mai avut o tentativa in a patra zi,dar s-a descurcat bine Stefania.
In maternitate am vazut si mamici care udau camasa cu lapte ,la mine nu a fost asa,nu mi-au curs sanii decat in a opta zi.Si de atunci aproape un an nu m-am mai despartit de tampoanele de san.
Cred totusi ca o pompa face minuni atunci cand lapte este foarte putin si bebe somnoros si fara rabdare sa munceasca la san.Asa ca ar trebui achizitionata de la inceput.
Ramonika nu lasa sotul sa ceara parerea farmacistei in legatura cu pompa ,daca nu o cumperi tu,spune-i locul si numele pompei.Atat.
La ce pompa te-ai gandit de e 300 ron?

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
La ce pompa te-ai gandit de e 300 ron?

pai cea mai laudata pe aici e Avent isis manuala, la pretul de 290 lei.
totusi is destul de multi bani, de asta ma gandesc daca se merita sa o iau sau nu. mai ales ca sunt persoane care si-au cumparat-o degeaba. probabil o sa astept pana dupa nastere si o sa decid atunci, in functie de situatie.

Mergi la inceput

La multi ani Rony si Mariaandreai!

_

Mergi la inceput

Lumi pe Ralucib nu o mai striga,este in vacanta.

Dienutze cu paranoia ai grija,o sa ia amploare o data cu venirea printesei pe lume.Incearca sa o tii in frau ca altfel chiar o iei pe aratura.Iti zice mama paranoiei.
Dar chiar te rog nu iti mai face tot felul de scenarii pentru o suspiciune.Vrei,pleeeeeeeease?

Miany gata chiftelutele?
Ce bebe fotogenic si grasunic si cu buzele atat de bine conturate

Monis haide fata frumoasa ,fa-te bine,lasa migrenele si cheaunelile.

Ionelamaria foarte frumoase achizitiile,nu iti face griji cu murdaritul .Se spala foarte usor materialul de la Chicco si se ususca repede.Sa le stapaniti sanatosi.

RamonaC gata e ultima zi cand are voie raceala sa isi faca de cap cu tine.De maine venim cu artlerie grea s-o exterminam.

Avalon sper sa te obisnuiesti repede in concediu si sa te odihnesti cat mai ai timp .Si chiar astept sa stai numai cu noi pe DC.Pentru linistea ta,baga un eco,ca e mai rea nesiguranta

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

pai cea mai laudata pe aici e Avent isis manuala, la pretul de 290 lei.
totusi is destul de multi bani, de asta ma gandesc daca se merita sa o iau sau nu. mai ales ca sunt persoane care si-au cumparat-o degeaba. probabil o sa astept pana dupa nastere si o sa decid atunci, in functie de situatie.

Si eu o am pe asta.
Stiu ca sunt doua preturi...pompa e aceeasi,accesorii diferite,preturi cu diferenta de 100 ron intre ele.Caut si iti arat daca gasesc.

_

Mergi la inceput