Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (88)
Raspunsuri - Pagina 5
Lumi_Richard spune:
Ramonik, eu am fost sfatuita de 2 mamici cu experienta sa nu cumpar dinainte,sa vad daca am nevoie intai...dar nu stiu ce sa fac...
Lumi 28+ cu Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
laviniablaga spune:
si mie mi s-a spus la fel de catre o proaspata mamica.de exemplu ea a facut greseala si a cumparat-o dinainte, si a constatat ca nu are la ce sa o foloseasca fiindca a avut lapte de la inceput...ea e un caz foarte fericit
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian
Camera lui Rares
Poze
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Ramonik, eu am fost sfatuita de 2 mamici cu experienta sa nu cumpar dinainte,sa vad daca am nevoie intai...dar nu stiu ce sa fac... |
pai asa mi s-ar parea si mie logic.
insa e cu doua taisuri. ca daca nu cumpar si o sa am nevoie de pompa in spital, tre sa-l pun pe barbatu-miu sa o cumpere.
parca-l si vad cerand de la farmacista pompa pt. sani...
mai nasol e ca daca-i trece prin cap sa-i ceara vanzatoarei o demonstratie, sa vada cum se foloseste...
Pirelia spune:
Eu nu cumpar pompa pentru san si nici tampoane-dischete.
Sora mea a avut pompa de san dar nu a folosit-o. Pot sa o iau de la ea in cazul in care as avea nevoie. Iar in loc de tampoane o sa folosesc finetul de la scutecele fetiei.
Viitoare mamica in culmea fericirii 26+ (24+) Petra Oana
Avalon spune:
Buna, burtici!
Multumesc pentru ca v-ati gandit la mine, RamonaC, Ramonika, laurairina, roxyaly Azi sunt mai bine ca ieri, dar tot nu sunt in apele mele... motivul e clar, schimbarea asta din workohoolica in femeie casnica (momentan), viitoare mama de 2 copii dintr-un foc, foarte doriti ani la rand si fara veleitati de gospodina (aici tre' sa lucrez putin) se pare ca are un impact destul de mare asupra mea, neasteptat... dar vom remedia situatia, o luam incet-incet... Pana atunci ma lupt cu insomnii, ma trezesc la 2,30 noaptea sau in cel mai fericit caz la 5,30 si bantui prin casa ca o fantoma...
Iar "cireasa de pe tort" este faptul ca nu prea mai imi simt baietii, cand va aud ca la voi misca intr-una, o iau putin razna... acu' tre sa ma duc neaparat la eco pentru ca nu inteleg ce fac aia mici acolo... ieri cand a venit sotul meu eram deja paranoia, i-am zis ca pe cel de sus nu l-am simtit deloc toata ziua, el zice "las' ca doarme, vorbeste tati cu el si sa vezi ca se misca"... asa a fost... a vorbit cu el ceva timp, dupa care a dat cateva lovituri... eu, fericita, zic "moaaaama de puturos... gata mami, culca-te la loc sa cresti mare"... si ce credeti? asa a facut, nu a mai dat semne decat cand se intorcea pe o parte pe alta cred... innebunesc oricum ma duc la eco ca nu mai rabd in stilul asta, of of mai mai...
Lumi, LauraG, speram ca ies ok testele de diabet, acum mi-am adus aminte de verisoara sotului ca aia din Franta i-au facut testele si primul a iesit cam aiurea, de aceea se repeta... si pana la urma totul era ok, sper ca si la voi nu va fi diabet gestational...
Stephy, m-a emotionat povestea nasterii Stefaniei Poate a doua oara va fi mai usor, asa iti doresc!
Krelia, ce baiat mumos ai! Si ce bine a stat la pozici! Ai mei ultima data au fost timizi si nu au vrut sa-si arate fetisoarele, au stat amandoi cu manutele la cap si nu ne-au aratat decat bicepsii si o bucatica de fundulet... Ma bucur ca Rares a crescut si a luat avans, a vrut sa le faca un cadou frumos parintilor de aniversare! La Multi Ani impreuna , sa fiti o familie happy!
La Multi Ani, Rony !
La Multi Ani, Mariaandreea !
Dienutze, deocamdata sunt in concediu de odihna, dupa ce epuizez zilele pentru anul asta (cele la care am dreptul, proportional cu timpul lucrat efectiv, desigur) voi merge la medicul de familie pt prenatal, am vorbit deja la sfarsitul lui iulie despre asta si nu am vazut sa aiba vreo obiectie ca intru in prenatal in sapt.28, asa cum am mai auzit la alti medici de familie care nu dau decat dupa sapt.31... oricum DPN-ul meu nu va fi cel trecut in hartii, avand in vedere ca sarcinile gemelare nu ajung la termen decat rareori... Acum ramane de vazut daca pentru a-mi elibera prenatalul nu cumva trebuie sa ma duc cu scrisoare medicala de la ginecolog (unde sa fie trecut DPN)... La munca, pt CO am cererea aprobata, iar pt prenatal il duc pur si simplu dupa ce-l iau de la medic. Cred ca lunar, nu? Daca stiu fetele mai multe, sa ne spuna si noua...
Cred ca azi fac o tura de shopping, asa de acomodare cu statul acasa, poate imi mai revin putin daca ies din casa... probabil ca dupa cel mai lung concediu din viata mea voi reveni la munca, vorba RamoneiC -cu creierii "spalati"... da, dar cine va fi mamica de 2 baieti nazdravani? Eeeee?
O zi buna va doresc!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 26+
laviniablaga spune:
Ava eu zic sa nu te ingrijorezi foarte tare daca bebelusii tai stau cumintei...pentru ca, daca totusi i-ai simtit atunci cand tatal lor a vorbit cu ei inseamna ca sunt bine.. cat despre starea de letargie in care ai intrat, tind sa cred ca e normal, mai ales ca presupun ca ai fost o femeie activa...fruntea sus si mai hai in povesti cu noi, si totul va trece mai usor!
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian
Camera lui Rares
Poze
Avalon spune:
azi fac si eu spaghete cu sos rosu
Ramonika, buna intrebarea cu pompa... daca stau bine sa ma gandesc, cred ca si eu voi astepta sa vedem daca e nevoie... dar inteleg ca nu e nevoie de pompa daca nu ai lapte, nu daca ai, sau am inteles eu gresit?
Lavinia
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 26+
Pirelia spune:
Avalon, concediul medica de maternitate il aduci lunar. Daca incepi de la jumatatea lunii septembrie iei doar pentru luna in curs, urmnand ca la inceputul lunii urmatoare sa iei pentru toata luna octombrie.
Viitoare mamica in culmea fericirii 26+ (24+) Petra Oana
laviniablaga spune:
Gata si ciorbita mea taraneasca! multi la tine Ramonik pentru idee....acum trebuie sa astept sa se raceasca...sa vad ce gospodina buna am fost!!!!
Camera lui Rares
Poze
floricik spune:
Salut burtici.
Ionelamaria felicitari pt achizitii.
Ramonika si eu imi tot bat capul cu pompa de san Tampoane pt sani mi-am luat deja pt ca sanii mei curg din saptamana 15
Stephy frumoasa povestea nasterii Stefaniei
Avalon probabil ca baietii tai nici nu au prea mult loc sa se desfasoare. Iti dai seama ce bataie pe ei acolo ?
25+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png