Puiuti de Randunici 2008!! (304)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Uitasem, am mai facut ceva Mi-am comandat ghete la Quelle Sper sa vina si sa-mi vina Daca stiti ceva despre ei va rog sa-mi spuneti, ca sa fiu pregatita psihic

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Wow, ce bebe Karo frumoasa ma vazut. Imi pare rau ca iti e greu cu cei mici. La mine in continuare Sabin o bate pe Briana de cate ori o vede pe langa noi. Noroc ca Briana intelege, dar la tine ca sunt mici amnadoi imi imaginez cat e de greu.
Luny, mie imi dadea medicul Biotics Brianei cand avea limbuta incarcata (alba), iar Hidrasecul se da la diaree (3 plicultete de 10 de 3 ori pe zi).
Concediu de vis tuturor randunicilor care fac bagaje.
Am vazut si burtica sexy de Sovi, super pozicile pe plaja, se vede ca esti foarte relaxata si fericita.
Am admirat si minunile cu ochi frumosi ai Nicoletei. Si noi avem seara program de butonat masina.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce faci,mimo, te bagi peste mine??imi furi treaba?sunt cu ochii pe voi, calc pe birou
raluca

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neata!

Am intrat sa scot si eu agitatele pt Sovi si Blanka ca poate nu-s pe faza cand o veni momentul:

Hai cu nasterea de vis fetelor si cu bebei sanatosi!

Drum bun si concediu placut randunicilor care pleaca zilele astea in concediu!

Ca tot vorbeati de fratiori gelosi, la noi s-au cam schimbat treburile.Alexia s-a potolit , in sensul ca nu -i mai face rautati Antoniei, in schimb pitica o cafteste de cate ori o prinde, o ciupeste si asta mare plange de moare, stie ca nu are voie sa dea in Antonia. Bineinteles ca o cert si pe Antonia cand ii face rautati , dar ea se distreaza si imi rade in fata, ba chiar cand mi-e lumea mai draga ma plesneste si pe mine..
A inceput sa faca crize de personalitate, la Alexia nu am vazut asa ceva, bate din picioare, tipa de nu mai poate cand vrea ceva, dar o ignor si sper sa-i treaca faza asta...
De mancat mananca si ea singura si chiar are spor, chiar si la ciorbica, ii place la nebunie sa se balaceasca in farfurie..

Va pup !

Spor la bagaje care plecati!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neataaa!

Kya, daaa si de la mamici e voie Eu daca nu conduc, am zis de la tatici Prima injuratura auzita de Vlad, spusa de mine, apoi distractie maxima, "puii mei" Si eu ca sa dreg busuiocul, am zis "pai da, tu cu Stef sunteti puii mei"

Mimo, daa, si eu il vazusem pe Patrick in pozele Simonei

Luny...poate doarme la mare! imi pare rau! cu cine plecati, tot cu ai tai?

Azi avem in program sa spalam caruciorul, sa calcam rufe si iar bagaje

Sovi, super arati, si da, si mie mi se pare ca nu esti deloc umflata ca la Sash , marfa pozele ude Si Sashu e un dulcic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Hai Blanka!!! Hai Marc!!!

Hai Sovi!!! Hai Anuska!!!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ariel Doamne Ajuta!!!! M-am gandit, dar nu stiam exact da e asa sau nu...e tare emotionant Sa aiba putere si sa uite tot si sa nu se mai repete niciodata episodul, cosmarul asta!

Mergi la inceput

da, Bubu, merg si ai mei si sor-mea, care va sta cu noi in camera, avem, aceeasi camera de anul trecut, de 4 persoane..dar e sor-mea si nu ma deranjeaza cu nimic, altfel ne intelegem si comunicam

Mergi la inceput

E BINE OANA????????

Mergi la inceput