Puiuti de Randunici 2008!! (304)
Raspunsuri - Pagina 8
ariel_7000 spune:
hai sa traduc de ce am pus melodia mai sus....OANA SI-A REVENIT TOTAL!!! ieri dupa pranz, "s-a trezit" brusc...azi i-au dat drumul acasa, de proba, peste weekend. daca nu vor fi probleme, va continua tratamentul acasa.
Doamne ajuta!
sov, uite dopul, nu e dopul, suna cunoscut. era bronzat? pai ...un weekend usor iti doresc . esti tareeeeeeeee frumoasa in pozele alea! unde te-a vazut mimo goala? ca aveai camesa pe tine . ai lasat sa se vada doar asa....putin, cu ochi de artist
vio , cum merge afacerea? vreau si eu poze cu burtica ta!!!
la faza cu vaccinul, tac malc, dar asta nu inseamna ca nu fac bule ca un pepsi. dar....ti-l face in sarcina?????
mimo, bine ca a fost doar "pocul"!!
luny, suna super "visul" tau! Doamne ajuta sa il realizezi! eu visez de ani intregi, ca atunci cand ma voi face mare sa merg in Matchu Picchu. sunt indragostita si fascinata de zona aia. Nu ma omor eu dupa ruine, insa ma trage pe mine "ceva" spre tot ce inseamna Peru. pana si animal peruan mi-am luat
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
Clodute spune:
Buna fetele,
Am promis si ma tin de promisiune...
poze noi de aici incolo
Va pup si va multumesc ca imi sunteti alaturi si ma incurajati
Clodute mami de Patrick si
cu Karolina
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Clodute Buna fetele, Am promis si ma tin de promisiune... poze noi de aici incolo Va pup si va multumesc ca imi sunteti alaturi si ma incurajati Clodute mami de Patrick si cu Karolina |
dragalasa si grasunica scumpa de Karo, sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatoasa!! iar Patrick e durere cum o 'incearca' cu degetelul si cum se intinde in landou!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
waaaau, ce vesti minunate, ma bucur tare mult pentru OANA, Doamne ajut-o in continuare sa ramana langa fetita ei!!
luny spune:
care prin ce parcuri iesiti dupa masa?..
Naty, voi ce faceti, nu ai scris demult parca..
mihutza11 spune:
LA MULTI ANI LYVY! sanatate, fericire si tot ce iti doresti!
Hai Blanka! Hai Sovi! sa aveti nasteri usoare si bebici frumosi si sanatosi!
Ariel ce ma bucur de vestea asta minunata! Doamne ajuta sa fi scapat!
Am vazut si citit tot dar nu mai pot.. e aproape ora 3.. asa ca ma duc la nani..
ps. Vio eu inca nu m-am lovit de vaccinul ala.. poate imizice si mie pediatra cand mergem la controlul de 18 luni.. dar parca nu as vrea sa il fac.. in general nu prea am incredere in astea gripale..
gata !
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
Nicoleta spune:
Vaaaai ce Karo dulcica!! Vreau si eu o fetita!!
Mimo, asa pare, ca sunteti intr-o vacanta perpetua! Ori povestesti tu mult si cu drag de iesirile voastre de-mi par mie mai lungi si mai multe... Oricum ar fi, tot e de bine, te astept la Viena, imi voi pastra numarul de mobil (vezi ca sunt in roaming, da? ) Si sa-l invete Vlad si pe Matei cum e cu patutul... el nu s-a mai suti in el de cand era micut, daramite sa mai si adoarma acolo
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Kya spune:
Eu as veni in parc, dar trebuie sa mergem dupa-masa la un test drive , si pe urma am de bagajit pentru munte, ca plecam in weekend.
Clodute superbe pozele - ce draguti sunteti toti!
Chiar, Naty oare ce-o mai face?
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
He he... voi vorbiti de vacante exotice, eu visez la momentul cand voi avea 2 ore ale mele, sa fac ce vreau eu in ele! 2 ore pe zi, da? Zilnic!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Kya spune:
Ce ma bucur pentru Oana! Sa-i ajute Dumnezeu sa se faca bine de tot!!!
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!