Burtici fericite de septembrie-octombrie (174)
Raspunsuri - Pagina 16
alecsxa0208 spune:
Neatza si de la noi!
Oau,inca un bebelache,rapid si pe neasteptate!
FELICITARI DORO SI BUN VENIT BEBE!
Techila,si de la noi refacere rapida si sa va intoarceti cu bine acasa
Cristina ana,spor la pregatiri,mai e putin si vine bebe
Eu dupa ce ca am avut iar noapte alba,m-am mai si trezit cu paranoia cea de toate zilele(ca pierd lichid,ca nu misca bb suficient,din astea )desi luni la control totul era ok.Uff,mai am un pic,sa trec de weekend si sa vedem luni ce zice drul,cand ne scoate si pe noi la lumina.
Legat de chestiile bisericesti,si eu mi-am propus sa merg duminica la sfarsitul slujbei,macar sa ma impartasesc,desi post nu am tinut,dar pentru linistea mea sufleteasca.De spovedit nu ma spovedesc,ca si pe mine m-a traumatizat odata un nene preot si de-atunci nu mi-a mai trebuit.
O sa mergem la biserica unde ne-am cununat,mai mult ca sa-l vizitam pe preotul nostru,care este un sfant de om,si noua ne este foarte drag si ne da putere .Sper sa nu nasc fara sa trecem si pe la el...
Azi am in plan smotru in baie,si sa merg la ai mei sa ridic hainutele pe care i le-a cumparat "mamaia" lui bebe,sa ma apuc si eu de spalat si calcat totusi.
38 sapt+ cu
AMR 1 saptamana
aidaciolac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kiki_cri
|
what?
felicitari doro multa sanatate si fericire alaturi de noua membra venita in familie
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
Manga nu bagi si tu un AMR ? ca eu iti numar zilele in fiecare dimineata cand spui ca te pregatesti pentru lucru.
Cea mai fericita 37 + cu
katteryna spune:
Fetelor voi mai stiti ceva de Geani? A mai intrat pe aici si nu am vazut-o eu? Speram ca e bine!
Raluca multumim pentru vestile de la Monica! Sunt sigura ca Dragos va fi bine si se va inchide camaruta!
39s+1zi cu floricica RAISA MARIA
Asteptand ziua de maine...
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!
katteryna spune:
Alecsxa bun planul tau!Si eu am in plan smotru azi in toata casa! Dar tre sa ma grabesc daca vreau sa termin ca altfel vine domnul sotz acasa si daca ma vede ce fac...
Altfel nici nu realizeaza ca am facut curat
39s+1zi cu floricica RAISA MARIA
Asteptand ziua de maine...
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!
anomis28 spune:
Felicitari MONI,
Bine ai venit bebe Dragos
sa fii sanatos si voios
aseara nu am avut net si acum am reusit sa ma strecor
Felicitari Doro pentru printesa
AMR - 1 zi si jum de servici....... dupa care lucrez de acasa .... asa mi-am propus
Va
35+
Danuta1979 spune:
Acum am reintrat si inainte de a merge sa citesc din urma, vreau sa ac urmatoarele urari:
Felicitari mami Monica! Felicitari bebe Dragos!
Felicitari Doro76! Felicitari bebita de Doro!
Bine ati venit pe lume! Sanatate, fericire, noroc, impliniri, iubire si tot binele din lume!
Dana 36+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 3-4 saptamani
lutoniana spune:
Kateryna de tine am uitat "trandafir batran" care naste trandafiras.....esti pregatita ?
Cred ca e un sentiment minunat aceasta asteptare....eu cred ca as sta numai cu ochii pe ceas
Pana ar incepe contractiile si probabil ca dupa aceea mi-ar mai trece din entuziasm
Iti doresc multa bafta, sa ne anunti cat poti de repede, ca ai vazut ce stresate suntem si curioase.
Si pentru eventualele surprize fara galerie in egala masura ma bucur si doresc fetelor din aceasta categorie numai bine si nasteri usoare
Cea mai fericita 37 + cu
Iulika29 spune:
Bunå dimineata!!
Felicitari Monica!!!Så iti traiasca bebe Dragos!!
Må bucur tare mult ca totul a fost oki si astept poze si eu ca si celelalte fete..Te pup tare mult
Raluk bafta la control azi..
Fetelor tot zic ca va raspund in legatura cu uleiul magic..Ei bine m-a ajutat pe jumate ca så zic asa..M-am rupt nitel..Asa mi-au spus ele..Nu m-au taiat ci m-am rupt eu..am intrebat daca tare si ele au zis ca nu tare..In rest nu am mai primit informatii
Cam asta e cu uleiul..Dar se putea si mai råu
Oricum nu prea mi-a dat dureri sau ceva durerea de la dansa..au fost poate primele zile putin mai sensibila cand mergeam la toaleta dar in rest oki..
Vå tzuc dulce..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)
selen80 spune:
Raluca, multumimde vesti de la Monica imi inchipui ca ea este mai speriata decat am fi noi legat de suflu, dar o sa treaca si asta, si fericirea va fi maxima
Uve, nu mai stiu nimic de Santorini...o sa-i trimit azi un sms sa vedem ce mai face..
Katteryna, haha, asa e si al meu, aveam zile cand eu frecam prin toata casa, si el venea seara si ma intreba ce am facut toata ziua sau daca il intreb acum ce i se pare ca ar tb facut prin casa, el nu ar realiza ca mai tb aspirat in dormitoare si living, si ca baile trebuie frecate, samd... el nu vede decat daca e dezordine, ca e genul f organizat, si nu intelege de ce sta nu-s ce hartie pe masa de cateva zile...pe cand eu tin mai mult la igiena si curatenie decat la ordine
38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 1-5 ZILE!
nunta