Burtici fericite de septembrie-octombrie (174)
Raspunsuri - Pagina 12
MangaGirl spune:
moni_iulia s mie mi-a zis ca sa tin cat post pot, chiar so zi, nu neaparat 3 zile pentru ca sunt gravida si femeile insarcinate sunt scutite. Cat despre mame/soacre habotnice, am si eu una acasa. inca nu are privire inspaimantatoare, dar pe undeva crede ca bb va avea de suferit pentru ca e facut inainte de casatorie si ma tot sperie si pe mine cu cate probleme si boli sunt pe lume si cum toate sunt efectul pacatelor noastre. Drept sa spun, incerc sa raman pozitiva si rationala, dar pe undeva mi-e frica, pentru ca asa am fost crescuta si e greu sa te desparti de indoctrinari. ma rog ca bb sa fie bine si ca D-zeu sa fie cu totul altfel decat il zugraveste biserica...adik unu' care umbla cu pedepse.
MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 5 SAPTAMANI
selen80 spune:
MESAJ DE LA DORO76
AM NASCUT LA 7.35 O FETITA DE 2750 GR. E BINE SANATOASA!!
38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 1-5 ZILE!
nunta
cristina_ana spune:
Dana, probabil ca voi ati dat peste un preot cu har, care a stiut sa ajunga la inimile voastre, care a stiut sa va vorbeasca! De-asta si ziceam ca daca as intalni si eu un astfel de om probabil multe s-ar schimba si la mine!
Anamaria, si fetita din burtica mea este conceputa tot in post! Dar incerc sa nu ma gandesc la prostii!!! Oricum, prima sarcina, aia de zicea soacra ca iese handicapat copilul, s-a oprit din evolutie. De-asta m-am cam speriat eu. Plus ca avea fix acelasi DPN ca si cea de acum, si anume 15 septembrie, ziua sotului!
Eu oricum, sunt absolut de acord cu conceptiile fiecarui om, le respect, fiecare are dreptul sa fie asa cum simte, dar nu mi se pare normal sa incerci sa schimbi un om dupa cum vrei tu, sa te bagi cu forta in sufletul lui, asa cum incearca soacra mea sa faca cu mine!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE
Dana15 spune:
FELICITARI DORO
BUN VENIT pe lume fetitei dragi!!!
Pupam mamica si dorim numa si numa' bine la puiut!!!
Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
MangaGirl spune:
oooo my God!!! asa de dimineatza cu palpitatii si emotii!!!!
DORO, SA-TI TRAIASCA PRINTESA! RECUPERARE GRABNICA SI SA VII CU DETALII SI POZE!
MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 5 SAPTAMANI
cristina_ana spune:
FELICITARI DORO!!!!!!!
SA-TI TRAIASCA FETITA, SA FIE SANATOASA SI SA VA BUCURATI DE EA!!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE
moni_iulia spune:
Recunosc si ca am un soi de repulsie fata de institutia Biserica. Mi se pare un mijloc de mani****re in masa. Eu cam in fiecare sfarsit de saptamana plec la tara la 50 km de Bucuresti si ar fi cel mai usor de ajuns la biserica de acolo,dar din pacate preotul care mi se parea cel mai devotat e prieten bun cu nasul meu si asa am ajuns sa facem cateva baute impreuna. Stiu ca "trebuie sa faci ce zice popa ,nu ce face" , dar atata vreme cat el nu crede ceea ce spune eu de ce as crede? Si mi se pare absurd sa ia 100 RON/an pt pomenirea unui singur crestin de la niste oameni batrani cu pensii minuscule.
Sau faptul ca niste prieteni au mers la Cernica si cand au vrut sa dea un acatist pe o luna le-a zis ca nu le ajung banii ca poate sa-l dea decat pe 2 saptamani. Cam asta ma tine pe loc. Cred ca mai important e sa-L avem in suflet.
Iulia 33+ cu "Tudorita Mihaita"
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Dana, probabil ca voi ati dat peste un preot cu har, care a stiut sa ajunga la inimile voastre, care a stiut sa va vorbeasca! De-asta si ziceam ca daca as intalni si eu un astfel de om probabil multe s-ar schimba si la mine! |
Asta este drept Cristina! omul are har! si este relativ tanar, discutiile au fost prietenesti..nu ne-a judecat, nu ne-a criticat, nu ne-a spus "vai ce mult ati pacatuit"..
Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
alex25 spune:
E hai ca m-am trezit din somn la fix:
FELICITARI DORO, BINE AI VENIT PE LUME BB MIC SI SCUMP
Techila, multumesc ca te-ai gandit la mine, ma faci sa imi dea lacrimile....tinem pumnii in continuare si ne gandim la voi.
Manga, si eu stiam ce ai patit tu cu preotul si mi se pare o treaba aiuristica, nici eu nu sunt cununata la biserica din cauza de religii diferite, dar mi se pare absurd....sa vad si eu ce raspuns o sa primesc.
Hai ca de emotii am uitat ce mai aveam de spus.
----------------------------------------------
Alexandra 35+ cu fluturasul Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR 4 sapt
selen80 spune:
INCA UN MESAJ DE LA DORO, RASPUNS LA MESAJUL MEU:
"SPUNE FETELOR SA FIE CURAJOASE. EU IN 3 ORE AM REZOLVAT TREABA. VA PUPAM"
38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 1-5 ZILE!
nunta