Bobocei de sept-oct 2008 -IN ASTEPTARE:) (175)
Raspunsuri - Pagina 8
felicic76 spune:
Bine ai venit pe lume, Dragos Alexandru!
Sa fii sanatos, fericit si norocos, sa ai o viata senina si imbelsugata si sa-ti bucuri parintii in fiecare zi cel putin la fel ca astazi!
Si sa mai stii ca fratiorul tau te vegheaza de acolo de Sus!
Felicitari, Monica!
Injinerule
edit: era sa fac 9 infarcturi in 9 pagini acus' ma duc sa beau o pishinata, productie proprie si daca nu adorm in cada, ne vedem maine dimineata
claudinna spune:
Bine ai venit pe lume, bebe Deagos!!!
Felicitari, mamica Monica!!!
sa fiti fericiti toata viata voastra!!!
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Nerantula spune:
Nocom, eu is mai atasata de detalii, in general ... deci ma intereseaza si daca seamana leit cu Moni , ca tare frumusel ar fi
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
baby_boy spune:
Bine ai venit Dragos Alexandru !!! Felicitari mamica Monica !!
Sa fie sanatos, si papacios si sa va aduca numai bucurii
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
alexa si mami spune:
wow, sunt fleasca de emotie Monica mii de felicitari! DD va iubeste.
alexa, cipri si mami
claudinna spune:
Laura si Razvan face "crize" cand nu facem cum vrea el..cand nu-l las unde vrea, cand tr sa renunte la ceva ce tine in mana...urla si gata! vorba lui Khristin, nu tr sa facem noi mare tam-tam din asta. eu il iau in brate si plec cu el din locul ala sau ii arat altceva, dar asta nu prea mai functioneaza. adica pana nu-si face numarul, nu prea am ce sa-i fac. ii dau o gura de apa si gata
lumea din jur, treaba ei! va mai trece ceva timp pana cand ne vom ptea intelege cu copiii, ceea ce doresc tuturor!!
Razvan iar a facut febra...iar i-am dat nurofen...
ce sa fac daca mai face la noapte?
cum e cu temp luata rectal? se scad niste unitati sau asta e cea reala?
si ca sa fie totul cu capac, in parc i-am dat o bucatica de macaroane cu branza...la pranz mancase f frumos, singur, servindu-se de pe masuta
si in oarc s-a innecat..facea f urat, asha ca a vomitat tot!
bineinteles a masa de la 18 am sarit-o ca n-a mai vrut sa manance...dupa ce si gustarea de la 11 am faultat-o...deci azi a mancat laptele cu biscuiti de dimineata, tocanita de legume cu o aripa de pui...ca n-a vrut supa (tocanita pe care a vomitat-o), iar acum, 130 ml lapte si doarme dus
l-am tinut mai mult in oras, sa se culce mai tarziu, dar la 22 era adormit deja...
azi a spus "cah", adica "cal"
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
piolica spune:
nodul a iesit din git, in schimb lacrimile se impletesc acum in barba!
Bebe Dragos, 2 odisei te-au asteptat cu sufletul la gura, ca sa nu mai vorbim de parintii tai dragi si de toate rubedeniile, vecinii, cunostintele, de toata lumea!!!!
Sa cresti mare si frumos! Sa-ti bucuri parintii in fiecare zi ca astazi!
Moni, cred ca esti in al noualea cer! Inca o data felicitari si refacere rapida.
Mamica fericita de bebelina Elsa
babymom75 spune:
Bun venit in aceasta lume, bebe Dragos!!! Cu siguranta vei fi atat de iubit pe cat de mult ai fost dorit si asteptat.
Felicitari Monica!!!
Le meriti cu prisosinta, mamica curajoasa!
Mama lui Dragos si a lui Victor
anamona spune:
ce emotii, mi-au dat lacrimile de bucurie.
bine-ai venit bebe Dragos.
sa fii sananatos si sa o faci fericita pe mamica ta