Bobocei de sept-oct 2008 -IN ASTEPTARE:) (175)
Raspunsuri - Pagina 9
babytza spune:
Moni e mamica !!!! 
Astept cu nerabdare sa o aud pe proaspata mamica si sa o felicit 

Cred ca sunt in al noualea cer de fericire 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
babymom75 spune:
Claudinna, temperatura masurata rectal e cea reala ( temp. centrala ), ea fiind in mod normal mai mare decat temperatura periferica cu aprox. 5 grade.
Eu seara inainte de culcare le-am administrat intotdeauna copiilor mei un Novocalmin supozitor, pt. a mentine mai mult timp efectul antitermic.
Daca face febra din nou poti sa-i repeti doza de Nurofen dupa aprox. 3 ore, sau sa-i dai o doza de Paracetamol; eventual poti sa le alternezi. Nu uita de metodele fizice de scadere a temperaturii ( baia racoritoare, compresele reci ), copilul imbracat lejer si eventual cu geamul deschis pt. a se racori aerul din camera ( ajuta copilul sa-si regleze temperatura, sa piarda caldura in exces ).
Dar de ce face febra? Are si alte simptome asociate ( in afara de varsatura de care pomeneai )?
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
musettepink spune:
Ce veste minunata!!!!!!!!
Monica sa va traiasca minunea!!!!!!!
Dragos Alexandru bine ai venit pe lume!!!!!!Iti doresc multa sanatate si fericire alaturi de parintii tai!!!!!!!!
de
Luca
_giulianna_ spune:
Asa, acum ca m-am linistit, sa dau din casa.
Nu stiu cum ati facut voi omleta dar mie nu mi-a iesit!
Am respectat intocmai instructiunile: un galbenus, o lingurita de smantana si putin dovlecel ras, batute si puse in tigaie de teflon cu o picatura de ulei de masline. Esec total. Mi s-a branzit smantana aia si s-a facut un maclavais de toata frumusetea. N-am putut sa-i dau lui, dar nici sa mananc eu. Si imi pusesem toata baza in ea (in omleta) ![]()
Pana la urma am calit o ceapa si am adaugat peste ea o cutie de spanac pentru copii (mi-e greu sa cred ca nu-i acelasi spanac ca si cel 'normal' dar e trimis de soacra-mea cu dedicatie (mwahahahahha Rox, nah ca-mi trimite si mie soacra-mea ceva
)), am facut repede si o mamaliguta si pranzul a fost asigurat.
Deci, ce am gresit la omleta?
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
_giulianna_ spune:
Fetelor, nu vreti sa ne strangem mai multe, sa punem toate niste banuti, sa cumparam un urs mare mare de tot pentru Moni si sa mergem la ea la spital?
Roxana e de acord, are deja cartea bebelusului pentru Moni. Care mai doreste care mai pofteste?
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Fetelor, nu vreti sa ne strangem mai multe, sa punem toate niste banuti, sa cumparam un urs mare mare de tot pentru Moni si sa mergem la ea la spital? Roxana e de acord, are deja cartea bebelusului pentru Moni. Care mai doreste care mai pofteste? Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi Cat mai e? |
Eu am un pachet de pampersi pe care nu i-a primit inainte de a naste
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Nerantula spune:
Asa mi-a iesit si mie omleta. Nu era branzita smantana, asa s-a coagulat oul. Dar tot reject
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
gaia.nevia spune:
Slava Domnului!
Bine ai venit, bebe Dragos!
Felicitari Moni!
Refacere usoara, laptic, bebe sanatos, papacios si voios! 
Hai ca iar am adormit incercand sa culc copii...
dar am dormit ca pe ace, ca stiam ca trebuie sa intru sa citesc vestea cea mare!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babytza spune:
Babymom
imi pare rau de acte
Felicitari pentru cei 10 ani de casnicie !!!!!!!!!!!!!!
La mai multi fericiti !!!!!!!!!!! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui pogos monica este bine, a iesit cu zambetul de buze din sala, l-a vazut pe puisor, l-a pupat, este fericita. si noi suntem fericiti ca a aparut nepotelul mult asteptat. |
Multumim cumnatei pentru minunatele vesti !!!!!!!!

nocom impresionanta povestea

Iriss sa ne spui ce are puiul la ochisori

nausica eu asa am fost toata ziua

giuli nu am nimerit niciunul foarte bun anul asta
claudina o noapte linistita fara febra va doresc

Nerantula aia erau pt ea ???
Hi hi hi chiar ma gandeam de ce erau in punguta de cadou Poate ii facem o vizita vineri , sa vedem o mamica fericita

Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
claudinna spune:
babymom, ieri am facut vaccinurile de un anisor
varsatura aia a fost pt ca s-a inecat. stare generala buna, poate ceva mai obosit, dar a s-a si plimbat mult...n-a dormit suficient
in seara asta a avut 38,5 rectal...
acum doar l-am atins pe palme, frunte, talpi...si nu pare a mai avea febra, dar stau planton!
multumesc mult pt indicatii!! o sa-i pun si un supozitor pe la 1-2, daca nu scade
e imbracat cu un body destul de decoltat si o pereche de pantalonasi de bumbac...l-am acoperit cu un scutec de bumbac, subtirel
in camera e acceptabil, adica eu m-as acoperi cu ceva la somn
uffffffff, nu mai facut asha febra de fix un an, cand era inca in maternitate...
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)