Bobocei de sept-oct 2008 -IN ASTEPTARE:) (175)
Raspunsuri - Pagina 2
tzitziri spune:
Saru'mana Angelynna.
Nu prea isi mai au rostul acum discutiile de omlete, dar a fost o idee super buna.Si la cat mananca David a fost un succes (adica a mancat cu pofta desi putin...), plus ca se face super repede...sau oricum mai repede decat altele.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri Saru'mana Angelynna. Nu prea isi mai au rostul acum discutiile de omlete, dar a fost o idee super buna.Si la cat mananca David a fost un succes (adica a mancat cu pofta desi putin...), plus ca se face super repede...sau oricum mai repede decat altele. Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
Bravo David!!!!
Oana, eu zic ca trebuie sa vorbim, sa spunem cite ceva, ca altfel o luam razna... cel putin eu! Am niste emotii, imi sta stomacul in git.
Mamica fericita de bebelina Elsa
angelynna82 spune:
Eu imi pregatesc copilul de baie...cu toate ca bag si niste ochi mari la calc... moama cate emotii frate
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
Ayla21 spune:
Naste Monica Dicut! Wow, m-au luat emotiile.
Vreau si eu sa ii fac galerie:
Hai Monica!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
tzitziri spune:
Am trimis baietii afara...si eu stau in asteptare...
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
anamona spune:
babymom, salutari :)
felicitari pt progresele lui dragos.
revin si eu sper mai pe seara.....
baby_boy spune:
HAI MONICA!!!
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
angelynna82 spune:
Fetelor la odiseea ei spune ca intra in operatie in 15 minute ... azi il avem pe bb Dragos yuhhuuuu
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
_giulianna_ spune:
HAI MONI, DA-NE VESTEA!!!!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?