Burtici fericite de septembrie-octombrie (173)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

fetelor , nu cred ca e bine sa spun aici , dar parca tot miros de la patiseria lu danangie imi vine

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

fetelor , nu cred ca e bine sa spun aici , dar parca tot miros de la patiseria lu danangie imi vine

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mai Aida ce ne facem? Ca si eu as manca intr-una dulciuri...
Iti este mai bine te mai doare spatele?

Laura 31+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Am reusit si eu sa ajung cu cititul la zi

Lucia, am facut reclamatie si incearca uamenii sa rezolve. Mi-a placut cum te-ai gandit tu ca te-ai fi plimbat cu Maria

amelie, nu am inteles de ce esti ingrijorata. Pai va vedeti direct la nastere... bine ai venit printre noi!

Dana, sa purtati fericite si sanatoase "cumparaturile"

Melania, multumesc de urari!

margo, bine ai venit printre noi!

Aida, ma bucur ca ai reusit sa vorbesti cu doctorul

Danuta

Vai, monikus, nu am stiut ca esti asa de rau acuma, am crezut ca e vorba doar de raul tau normal de sarcina... ce rau imi pare . Abia astept sa-ti vina doctorita.

Aida, multumim mult de capitol nou

Delia, esti o scumpa . Multumesc mult

simonette, bine ai venit pe la noi! Multumim de incurajari. Si daca ti-a placut atmosfera din ultimele zile, inseamna ca in zilele noastre bune o sa iti placa la nebunie!

clodute, ma bucur ca ai reusit sa intri ! Sunt sigura ca vor trece si supararile astea mai mici, ca acum e perioada de acomodare, sunteti si mai obositi... Te pup cu drag!

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Fetelor, imi pare rau dar nu mai pot sta pe net asa ca ma retrag la TV unde pot sta culcata (ma doare coloana de atata sezut si mai e si cald in casa...offf), dar nu inaite de a agita niste pampoane pentru Monica

HAI MONICA!!

Recuperez maine dimineata vestile cele bune si sper sa gasesc si poze!!

_
34+ cu dragostea noastra Victor
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Eu plec sa-mi iau o apa minerala ...oare poate sa apara vestea chiar in astea 5 minute ?

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

SI EU AM AVUT POFTA AZI DE PATISERIE...SI NU M-AM DUS SA-MI CUMPAR, ERA PREA DEPARTE DE MINE.....DAR MAI BINE MA DUCEAM, ASA AM STAT O ZI INTREAGA SI AM MANCAT TOATE PROSTIILE IN SPERANTA CA POATE POATE IMI TRECE POFTA...

STAU CU TEL IN MANA...MI-E CA MA INJURA INJINERU' ACUM ...CAND SI-A CUNOSCUT BAIATUL...MAI STAU VREO 10-15 MIN... SA-MI SPUNA APOI SI CUM ARATA DRAGOS..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Ellenuta mi-am adus aminte ca am citit de pompa la tine.
Eu am cumparat-o pe cea electrica de la primii pasi si pare k pana acum. Am probat-o ca sa zic asa la sec si tragea bine. Acum stau cuminte ca nu vreau sa-mi declansez contractii singurica.
Oricum vecina mea are manuala de la avent si e foarte multumita de ea doar ca face nitel scurta la mana cand o foloseste.
+ 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

da , da , e bine cu spatele , cocteilul de la ellenutza a avut efect si sper sa tina si la noapte si daca nu tine mai bag un algo , am luat-o razna cu medicamentele .
Azi noapte nu am luat nimic si am chinuit ca o toanta , dar zau ca nu mai vreau sa trec inca o data prin asa ceva ... asa ca ...

Aida ... 36+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Aida usurel cu dulciurile ca deja imi ploua in gura..
Si ma doare si spatele nitel de la stat in fund pe scaun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Eu cred ca merg sa imi iau o inghetata din aia la cornet-top gun ca m-ati omorat cu dulcele; mai am niste Nirvana la congelator da' nu corespunde cerintelor mele...

33+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput